0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδες, μπραβο!! Ε-ξαι-ρε-τι-κη αναφορα στα 'PLOPROF'!Aντε επιτελους να ερθει, μπας και αξιωθουμε και το βαλουμε στο χερακι μας!...
Αυτο το ρολο'ι' τα εχει ολα!...Ας ερθει με το καλο...και θα το χτυπησω κατω σα χταποδι!
καποιος το αγορασε,μερικες φωτο
ολο και πιο ομορφο το βλεπω....Αρη τι λες?
ο-νει-ρε-με-νο ! ! Που θα παει!... πλησιαζει ο καιρος!...
Πολυ ομορφο κομματι τυχερος οποιος το χαιρετε
Και καλοριζικο και καλοφορετο σε οποιον το αγορασε.
Ποιό κάθαρμα . . . . ?
ολο και πιο πολλοι οι νεοι ιδιοκτητες...φωτο απο νετ
Επιμένω ότι είναι ρολόι για εξαιρετικά λίγους. Κοιτάξτε πώς φαίνεται πάνω στο καρπούλι του τυχερού ιδιοκτήτη, αυτός με το ζόρι θα μπορεί να σηκώσει το χέρι του...
Δεν μου αρεσει καθολου. ΚΑΘΟΛΟΥ!
Εγω παντως που το φορεσα σημερα στην μπουτικ της Ομεγα στην Βουκουρεστιου εντυπωσιαστηκα! αν και τουμπανο και εχω σχετικα μικρο καρπο το ρολοι ειναι ισοροπημενο, και καθεται πολυ καλα. Οι φωτο το αδικουν, πρεπει να το φορεσετε για να δειτε. Ειναι εξαιρετικο, και καθαρα καλοκαιρινο!
.................λογικά ο watch-collector πρέπει να το έχει ήδη στα χεράκια του!χαχαχα
απο την γειτονικη χωρα,εχουν αρχισει κανονικα οι παραδοσειςα ναι!και η τιμη στο καρτελακι!
Περασα σημερα απο την μπουτικ στην Βουκουρεστιου για να δω λουρακια για το PO και επι την ευκαιρια δοκιμασα κ το ploprof.Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.
και ζήλια (δεν έχουμε ανάλογο φατσόνι)Καλοφόρετο και ΘΑ δείχνει μόνο καλές ώρες.
Α και Άρη να μου το θυμάσαι, αφού άντεξε το μαρτύριο της φωτογράφισης τα 1200 μέτρα βάθος τα βλέπει σαν βόλτα στην παιδική χαρά. Σκύλος μαύρος.
(professional shot by 'hungry Dutchman')