Δεν το κάνω για κανέναν άλλο λόγο, μόνο για την φουκαριάρα την μ..., ε, συγνώμη για τον φίλο μας, που επιμένει σε Boss.
NAI, EIMAI ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ!!! Δεν υπάρχει πια λόγος να το κρύβω, ας το βγάλω από μέσα μου, να ησυχάσω!

Μου το πήρε ο κουμπάρος μου για τα βαφτίσια του γιού του. Ήρθε μέσα σε ένα πολύ όμορφο, πολύ ποιοτικό ξύλινο κουτί. Γενικά είναι πραγματικά προσεγμένο και ποιοτικό, τουλάχιστον όσον αφορά τα υλικά. Η αυστηρότητα και η ποιότητα του οίκου είναι γνωστές και παραμένουν ορατές και στα ρολόγια του.
Το χειρότερο όμως δεν σας το είπα. Μου αρέσει και το φοράω συχνά-πυκνά!!! Θες η συναισθηματική του αξία, θες λίγο η πιασάρικη μάρκα, θες η εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν ξέρω γιατί, αλλά συχνά συλλαμβάνω τον εαυτό μου να το φοράει και να γουστάρει!

Τώρα όσον αφορά τον φίλο μας. Το manual μέσα γράφει ότι χρειάζεται τακτική συντήρηση κάθε 3-5 χρόνια. Αναφέρει χαρακτηριστικά "
Maintenance includes complete disassembly, cleaning, reassembly and lubrication of the movement"! Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, τί μπορεί πια να χρειάζεται ένα quartz;
Από προσωπική εμπειρία, θα έλεγα ότι είναι ένα εντυπωσιακό, μουράτο και ποιοτικό ρολόι. Η τιμή του είναι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ υψηλή για αυτά που προσφέρει, αλλά κακά τα ψέματα, το νοιώθεις ότι φοράς κάτι "μουράτο"!..