Αποστολέας Θέμα: Hugo Boss  (Αναγνώστηκε 8397 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος splash18

• Just Registered
    • Προφίλ
Hugo Boss
« στις: Αύγουστος 01, 2009, 07:21:41 μμ »
Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα να με συμβουλευσετε σχετικα με μια αγορα που επιθυμω να πραγματοποιησω για το ρολοι
Hugo Boss Men's Chronograph 1512266
Το εχω βρει σε πολυ καλη τιμη κ μιας κ το βρισκω ομορφο το σχεδιο σκεφτομαι να το αγορασω.
Ειμαι κατοχος ενος Tissot PRS 200 λευκου.
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Hugo Boss
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 01, 2009, 07:31:07 μμ »
Brand Name ρολοι δεν στο συνιστω.Δεν ειναι και πολυ καλα σε μηχανισμους ουτε απο υλικα.Ψαξε και τιποτα αλλο το Tissot που εχεις ειναι τελειο ρολοι.Μαρκες εξιδηκευμενες στον χωρο του ρολογιου κοιτα φιλε μου ;D
                                                     Φιλικα
                                                       Ser

Αποσυνδεδεμένος splash18

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 01, 2009, 07:32:38 μμ »
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα ηδη το ψαχνω. Αυτη τη στιγμη το ψαχνω

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 01, 2009, 07:34:19 μμ »
Για δες και αλλα και ξαναπες μας.Ευχαριστηση μας να λεμε γνωμες και να βοηθαμε ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 01, 2009, 07:37:40 μμ »
   Αν δώσεις και μια εικόνα της τιμής που ψάχνεις, νομίζω ότι πολλοί φίλοι θα σε βοηθήσουν ευκολότερα  ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 01, 2009, 08:35:18 μμ »
.........ωραία κοστούμια πουλάει η εν λόγω εταιρία  ;)  ;D
στα σοβαρά εφόσον σου αρέσει χτύπατο...τα υπόλοιπα στα είπαν τα παιδιά παραπάνω  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος splash18

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 02, 2009, 07:44:52 πμ »
Ο εμπορος απο 340 που κοστιζει μου το αφηνει 270 με τη δυνατοτητα να κατεβει ακομα κ στα 250 ευρω.
Το tissot prs200 απο 370 που κοστιζε, μου το ειχε αφησει 250.

Αποσυνδεδεμένος babinio

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 02, 2009, 08:33:53 πμ »
hugo boss, emporio armani, dnky κλπ συγγενείς πιστεύω ότι όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 02, 2009, 09:39:31 πμ »
Σωστος ;)Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι και πολυ αλλα εφοσον σ αρεσει και διαθετεις τα χρηματα παρ το.Με βαση γουστου μονο στο προτεινω ;)Κοιτα ομως και κατι αλλο.
                                                   Φιλικα
                                                     Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 02, 2009, 10:24:35 πμ »
Το ρολόι που μας λέει ο φίλος ειναι αυτό

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 02, 2009, 10:37:22 πμ »
Και να εδώ ένα σε παρόμοιο ύφος από μια σοβαρή εταιρεία του χώρου με όλα τα επακόλουθα σε ποιότητα, αξιοπιστία, σέρβις κλπ

Αποσυνδεδεμένος splash18

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 02, 2009, 10:44:06 πμ »
εχω δοκιμασει το Seiko premier kinetic perpetual SNP005P1 το οποιο μου αρεσει παρα πολυ κ αυτο αλλα δυστιχως κοστιζει καπου στα 750...κ θεωρω οτι ειναι πολλα τα χρημματα για να το αγορασω.. :-[

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 02, 2009, 10:54:06 πμ »
Βρισκεις και φθηνοτερα.Αλλα αν εχεις καταληξει στο Hugo και το θελεις πολυ και στα καταλληλα χρηματα παρ το ;)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 02, 2009, 11:13:01 πμ »
Φίλε splash18,
Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι είμαστε φόρουμ ρολογιών οι περισσότεροι δεν έχουμε εμπειρία από τα προϊόντα των οίκων μόδας. Δε λέω ότι είναι κάτι κακό το ρολόι που σε ενδιαφέρει, αλλά δε βλέπω να μπορεί να βρεθεί ,εύκολα, κάποιος που να έχει ζήσει με ένα Boss για να σου πει αν είναι ευχαριστημένος ή όχι.
Οπότε η απαντήσεις είναι βασισμένες στο γκουγκλινγκ.
Από ότι είδα στο watchuseek τα Hugo Boss τα φτιάχνει η movado και όχι η fossil (που φτιάχνει τα DKNY, Armani). Και πάλι όμως πρόκειται για ρολόγια με κινέζικους μηχανισμους. Αυτό δεν θα ήταν κακό, αν ξέραμε για ποιος είναι ο προμηθευτής τους.

Το θέμα όμως, στην περίπτωση μας, είναι το οικονομικό από ότι κατάλαβα. Θα έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε tissot, certina, invicta. Ξεκίνα από τον σκρουτζ:
http://www.skroutz.gr/c/334/clocks.html

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 02, 2009, 12:09:07 μμ »
   Φίλε splash18 το seiko που σου πρότεινα παραπάνω έχει ίδια τιμή με το Hugo Boss. Δες το και στο e-men. Δυστυχώς είμαι σε σημείο χωρίς σήμα αυτές τις μέρες και δεν είναι εύκολο να ανεβάσω φωτογραφίες, αργούν πολύ να ανέβουν. Πάντως κι εγώ θα σου πρότεινα, όπως και οι φίλοι, κάποια εταιρεία που κάνει μόνο ρολόγια όπως seiko, citizen, certina, ή και tissot κι ας μην είναι χρονογράφοι. Δες και τα ingersoll σ'αυτά τα λεφτά, αμερικάνικη αρχικά εταιρεία με αυτόματα ρολόγια που βέβαια φοράνε κινέζικους μηχανισμούς, αρκετά προσεγμένους όμως.
   Από την άλλη βέβαια μεριά μιλάμε για ένα ρολόι στα 250-300 ευρώ και δεν νομίζω ότι τρέχει και τίποτα αν κάνεις το γούστο σου. Αν δηλαδή δεν βρείς κάτι άλλο που να σου κάνει "κλικ", πάρτο το Boss κι ευχαριστήσου το...

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 02, 2009, 01:12:18 μμ »
Δεν το κάνω για κανέναν άλλο λόγο, μόνο για την φουκαριάρα την μ..., ε, συγνώμη για τον φίλο μας, που επιμένει σε Boss.
NAI, EIMAI ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ!!! Δεν υπάρχει πια λόγος να το κρύβω, ας το βγάλω από μέσα μου, να ησυχάσω!

Μου το πήρε ο κουμπάρος μου για τα βαφτίσια του γιού του. Ήρθε μέσα σε ένα πολύ όμορφο, πολύ ποιοτικό ξύλινο κουτί. Γενικά είναι πραγματικά προσεγμένο και ποιοτικό, τουλάχιστον όσον αφορά τα υλικά. Η αυστηρότητα και η ποιότητα του οίκου είναι γνωστές και παραμένουν ορατές και στα ρολόγια του.
Το χειρότερο όμως δεν σας το είπα. Μου αρέσει και το φοράω συχνά-πυκνά!!! Θες η συναισθηματική του αξία, θες λίγο η πιασάρικη μάρκα, θες η εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν ξέρω γιατί, αλλά συχνά συλλαμβάνω τον εαυτό μου να το φοράει και να γουστάρει!  ;D
Τώρα όσον αφορά τον φίλο μας. Το manual μέσα γράφει ότι χρειάζεται τακτική συντήρηση κάθε 3-5 χρόνια. Αναφέρει χαρακτηριστικά "Maintenance includes complete disassembly, cleaning, reassembly and lubrication of the movement"! Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, τί μπορεί πια να χρειάζεται ένα quartz;
Από προσωπική εμπειρία, θα έλεγα ότι είναι ένα εντυπωσιακό, μουράτο και ποιοτικό ρολόι. Η τιμή του είναι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ υψηλή για αυτά που προσφέρει, αλλά κακά τα ψέματα, το νοιώθεις ότι φοράς κάτι "μουράτο"!..

Αποσυνδεδεμένος splash18

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 02, 2009, 01:29:02 μμ »
Πολυ ομορφο το δωρακι σου...!!!
Μακαρι να μου εκαναν κ εμενα ενα τετοιο...

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 02, 2009, 01:59:28 μμ »
Πολυ ομορφο το δωρακι σου...!!!
Μακαρι να μου εκαναν κ εμενα ενα τετοιο...
To σημαντικότερο δώρο δεν είναι το ρολόι, είναι η τιμή που μου έκανε να βαφτίσω τον γιο του! 25 χρόνια φίλος είναι αυτός...
Αν όλα πάνε καλά στη ζωή σου, αν είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους και αν είσαι σωστός, τότε θα πάρεις (και θα δώσεις) πολλά τέτοια δώρα!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 02, 2009, 03:30:01 μμ »
Σωστος. ;)Ωραιο δωρο να το χαιρεσαι.Αντε φιλε splash σου ευχομαι ενα και σε σενα. :D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 02, 2009, 03:44:27 μμ »
bravo re Voodoo άξιος......kai πολύ ωραία φωτό!....μάλλον και το άλλο μέλος που ενδιαφέρεται θα υποκύψει στην ομορφιά του και λογικά μετά από τέτοια φωτο που μας έριξες,σίγουρα θα το "χτυπήσει"  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.