Αποστολέας Θέμα: mywatch.gr-η προταση μου ,custom dial για καταδυτικο ρολοι  (Αναγνώστηκε 124556 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: mywatch.gr-η προταση μου ,custom dial για καταδυτικο ρολοι
« Απάντηση #240 στις: Αύγουστος 01, 2009, 09:58:23 μμ »
design Η colaz δεν καναμε,αρα δεν μπορεις να κανεις καμια συγκριση με τους ισπανους.....δεν ξερουμε καν, εαν σε ενα τοσο μεγαλο φορουμ οπως το δικο τους,εχουν και επαγγελματιες γραφιστες που το εφτιαξαν....εμεις απλα καναμε ενα custom καντραν και ενα καπακι.εως εκει..
εαν γνωριζεις/τε επαγγελματιες εξειδικευμενους ,που θα εκαναν την δουλεια για ενα ρολοι ,με βαση καποιο υπαρχον μοντελο,ακουμε προτασεις ;).....
δεικτες απο jlc
dial:mido/arctos etc
καπακι,ελληνικο και πολυ μινιμαλιστικο

bravo τους
 ;)
και κατι αλλο

το steinhart ocean, ειναι στην ουσια ενα rolex sub date,πολυ καλα εκαναν οι ισπανοι και το αλλαξαν....
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 01, 2009, 10:06:11 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Αύγουστος 01, 2009, 10:28:45 μμ »
   Φίλε mlv500 όντως θα είχα πρόβλημα αν θιγόμουν από μια διαφορετική άποψη. Ξαναδιάβασε λοιπόν το post μου και προσπάθησε να καταλάβεις τι με ενόχλησε...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Αύγουστος 01, 2009, 10:33:14 μμ »
Παιδια ηρεμια ολα θα γινουν.Δεν κανω τον διαιτητη αλλα δεν υπαρχει προβλημα ο καθενας να λεει τι τον απασχολει.Εδω θελουμε να κανουμε κατι καλο σαν μια ομαδα και να ευχαριστηθουμε ολοι.Αυτο ειναι ολο μην βλεπω λοιπον αποχωρησεις απο την αγορα και αλλα.Συγνωμη για το θαρρος που πηρα.Αυτα απο μενα.
                                                   Φιλικα
                                                    Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Αύγουστος 01, 2009, 10:40:50 μμ »
   Ρολόγια στη ζωή μας θα πάρουμε πολλά, καλά να είμαστε. Και θα τα επιλέξουμε μόνοι μας για τον εαυτό μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν με πειράζει καθόλου που μπορεί να επιλεγεί κάποιο άλλο από αυτό που ψήφισα. Θα είναι ετσι κι αλλιώς ένα ρολόι μοναδικό που μέσα του θα έχει το γούστο, το μεράκι και την προσωπική φροντίδα πολλών ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για το ρολόι σ'αυτό εδώ το forum...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Αύγουστος 01, 2009, 11:24:36 μμ »
+100000000 :smt026

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Αύγουστος 03, 2009, 06:29:08 μμ »
Αν τελικα επιλεγει το πανερι ειναι οριστικο το radiomir?Θα ταιριαζε καλυτερα κατα την αποψη μου παντα η luminor κασα δειχνει πιο στιβαρη και ειναι πιστευω.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
  • Να πέσεις επιτρέπεται. . Να σηκωθείς επιβάλλεται !
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Αύγουστος 04, 2009, 11:05:45 μμ »
      Πρώτη μου επιλογή RADIOMIR δεύτερη NAUTICFICH (όχι με 42άρα , έχει 44 η 45mm).Το LACO όσο και να το προσπαθήσεις δεν μπορείς να το  δεις σαν ένα γνήσιο καταδυτικό.
      Το καντράν θα το ήθελα όσο πιό καθαρό γίνεται.Αν κρίνεται απαραίτητο να έχει κάτι Ελληνικό θα ήθελα αυτό να το υπαινίσσεται και όχι να το κραυγάζει.Στην προκειμένη περίπτωση οι γαλανόλευκοι δείκτες πιστεύω ότι αρκούν.
      Την τρίαινα θα την προτιμούσα πάνω σε μία χορταστική κορώνα , όπως χορταστικό θα επέλεγα και το σύνολο.
      Γιά το πίσω μέρος με διαφορά τη μέδουσσα.
      Ναι θα έλεγα σε αναγραφή ονομασίας.
      Μηχανισμό απλό,οικονομικό,δοκιμασμένο,πολυφορεμένο και αξιόπιστο.
      Βασική παράμετρος το κόστος το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει επ΄ουδενί τα 300Ε γιατί μετά οδηγούμαστε αναπόφευκτα σε συγκρίσεις με άλλες προτάσεις της αγοράς που ιδιαίτερα στο net βρίσκεις σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.Μη μου πείτε ότι θα το επέλεγαν πολλοί μόνο και μόνο επειδή θα είναι το ρολόι του FORUM όταν με τιμές 500 Ε βρίσκεις αυτόματα καταδυτικά (1000μ.) από ORIS LONZINES και δεν ξέρω από πόσες άλλες μάρκες.

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Αύγουστος 05, 2009, 03:26:37 μμ »
   sorry,γράψ΄τε λάθος, ORIS και CITIZEN ήθελα να πω . . ; άκυρη η LONCINES.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Αύγουστος 05, 2009, 05:31:59 μμ »
   Φίλε capitano, συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά oris καταδυτικό 500μ με 500 ευρώ;

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Αύγουστος 05, 2009, 06:47:17 μμ »
iliasG

η ιδεα με το χταποδι ειχε επιτυχια!το επελεξε τελικα η rolex! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος giomour

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Αύγουστος 05, 2009, 07:53:19 μμ »
παιδια πολυ καλη η ιδεα ενος sub το παρακολουθω απο την αρχη και εχω ψηφισει.σχετικα με αυτο που γραφει ο capitano δεν εχει αδικο οριστε και ενα παραδειγμα http://www.authenticwatches.com/oris-tt1-divers-titan-date-73375627154rs.html απο ενα πολυ αξιολογο ρολοι και απο ενα γνωστο σαιτ το οποιο πιθανον να μπορουσε και να κανει μια παραγγελια του μεγεθους που θελουμε.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Αύγουστος 05, 2009, 07:55:15 μμ »
απο αμερικη ομως.δεν εχει φορους?μεταφορικα?η εγγυηση?ειναι λιγο πολυπλοκο νομιζω

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Αύγουστος 05, 2009, 08:14:52 μμ »
      Φίλοι όπως έχω πει είμαι άσχετος από υπολογιστές αλλά αν μπείτε στο e-bay θα δείτε και ORIS και CITIZEN 1000m. και όχι 500 στις τιμές που αναφέρω.Μιλάω μόνο για αυτόματα και καινούρια.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Αύγουστος 05, 2009, 08:42:30 μμ »
   Φίλε capitano είχες σε μεγάλο βαθμό δίκιο για τα 500 ευρώ. Βέβαια για να φτάσει κάτι τέτοιο να γίνει ρολόι του φόρουμ είναι τρομερά δύσκολο. Αυτοί λογικά θα δίνουν τέτοιες τιμές σε στοκ και όχι σε κάτι σαν το δικό μας, που θέλει επέμβαση από την κατασκευή. Συν όπως έγραψε κι ο george_ τον κίνδυνο των τελωνείων, τα μεταφορικά, την πολύπλοκη διαδικασία κλπ. Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε μπορεί να γίνει μόνο σε συνεννόηση απευθείας με τον όποιο κατασκευαστή.

Φιλικά Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος capitano

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Αύγουστος 05, 2009, 09:07:54 μμ »
         Μάλλον παρεξηγήθηκα. Δεν είπα να κάναμε κάτι μ΄αυτά. Είπα ότι το κόστος πρέπει να κρατηθεί οποσδήποτε κατω από τα 300 Ε γιατί διαφορετικά θα μπει θέμα σύγκρισης μεταξύ του ρολογιού του φόρουμ με κάποια σαν αυτά.Επακόλουθα ο προβληματισμός αν συμφέρει η αγορά του ,τη στιγμή που πλέον θα βρίσκεται απέναντι σ΄ένα προιόν επώνυμο,δοκιμασμένο και κυρίως εγγυημένο,θα επέλθει μοιραία. Άρα χαμηλό κόστος για μεγαλύτερη αποδοχή και επίτευξη καλύτερης προσφοράς από τον κατασκευαστή. Εξ΄άλλου δεν μας ενδιαφέρει να το αποκτήσουν όσο το δυνατόν πιό πολλοί φίλοι μας?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Αύγουστος 05, 2009, 10:47:34 μμ »
- Ξεκινάω από τους αριθμούς. Τα 1000 ft. είναι 300 μέτρα.
- Λατρεμένη η citizen αλλά ένα ρολόι με ΕΤΑ 2824 είναι τουλαχιστον 2,5 φορές πιο ακριβό, από ένα ίδιο που φοράει Miyota.
- Λατρεμένη και η oris αλλά βρε παιδιά πιστεύει κανείς ότι σε εταιρείες τέτοιου όγκου πωλήσεων μπορεί να γινει εύκολα μια παραγγελία 25 π.χ. ρολογιών με την τρίαινα ή τον Ποσειδώνα;
- Οι 4 "ακριβές" προτάσεις δεν έγιναν για αγνωστες εταιρείες. Όλες έχουν δείξει -μέχρι τωρα- πολύ καλή εικόνα και σαν ποιότητα και σαν value for money. Ο Αρχιμήδης για παράδειγμα κάθε χρόνο πάει στον διαγωνισμό 'Goldenen Unruh' του UHREN MAGAZINE (Τα όσκαρ της ορολογοποιίας αποκαλείται) και βλέπει/κερδίζει βάθρο απέναντι σε oris, longines, fortis, sinn κ.ά. Εμάς γιατί να μας φανεί λίγος;

(Σημ. η τιμή του καταδυτικού oris στην συγκεκριμένη προσφορά είναι όνειρο. Αν κατάλαβα καλά πάντως δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι. )
(Σημ. 2 τα παραπάνω είναι ΜΟΝΟ προσωπικές εκτιμήσεις και παρακαλώ μην τους δώσετε μεγαλύτερη σημασία από όση πρέπει)

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Αύγουστος 05, 2009, 11:58:37 μμ »
Παρακαλώ δεχτείτε τη ταπεινή μου πρόταση...
Sub-dial only.

μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Αύγουστος 06, 2009, 12:37:35 πμ »
   grecellin συμφωνώ 100%  :yes:

TZAG εμένα μου αρέσει  :up:

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Αύγουστος 06, 2009, 03:26:41 μμ »
παιδια παρακολουθω την συζητηση απο την αρχη και απορω μεχρι τωρα απο που εχει ξεκινησει και που εχει καταληξει
πιστευω η προταση του george η αρχικη ειναι η καλυτερη απο ολες εχουν ειπωθει μεχρι τωρα.
εχει παρελασει μεχρι τωρα η μιση ωρολογοποιοια του κοσμου και ολη η οδυσεια με την τροια
ημαρτον ρε π....η μου που λεει και καποιος γνωστος αθλητικογραφος
ειναι τοσο απλο και το εχουμε κανει ανατολικο ζητημα
η προταση στυλ PAM LUMINOR 'Η RADIOMIR ειναι η ποιο προτιμητεα βαση των αποψεων που διαβαζω
ας καταληξουμε για το model και το τι θα εχει πανω κατω αριστερα δεξια πισω μπρος θα το βρουμε
και τελος παντων ας ξεκινησει και μια ψηφοφορια ο george να δουμε τι μαζευετε και ο καθενας να καταληξει αν τον ενδιαφερει να συμετασχει 'η οχι μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο

προσωπικη μου επιλογη ΠΑΜ LUMINOR

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Αύγουστος 06, 2009, 03:38:06 μμ »
και τελος παντων ας ξεκινησει και μια ψηφοφορια ο george να δουμε τι μαζευετε και ο καθενας να καταληξει αν τον ενδιαφερει να συμετασχει 'η οχι μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4765.0.html