Αφού λοιπόν έγινα η αιτία να αναγανακτήσει ο capitano ας προσπαθήσω να "απολογηθώ"
- Τα oris που έχουν υδατοστεγανότητα 1000 μέτρα κάνουν 700 ευρώ (το λιγότερο) στο ebay και από αμερικάνο πωλητή.
με τιμές 500 Ε βρίσκεις αυτόματα καταδυτικά (1000μ.) από ORIS LONZINES
sorry,γράψ΄τε λάθος, ORIS και CITIZEN ήθελα να πω . . ; άκυρη η LONCINES.
Φίλοι όπως έχω πει είμαι άσχετος από υπολογιστές αλλά αν μπείτε στο e-bay θα δείτε και ORIS και CITIZEN 1000m. και όχι 500 στις τιμές που αναφέρω.Μιλάω μόνο για αυτόματα και καινούρια.
Αυτά που έγραψες φίλε Γιώργο όσο και να προσπάθησα δεν το επιβεβαίωσα. Επίσης γιατί θεωρείς ότι πρέπει να αρχίσουν, όσοι διάβασαν το κείμενό σου, την έρευνα; Γιατί δεν μας δίνεις ένα link να τα δούμε; Και πάλι όμως οι χαρακτηρισμοί αβασάνιστα και ανεύθυνα είναι ιδιαίτερα επιθετικοί σε σχέση με τον τρόπο που τοποθετήθηκα.
Και ξέρεις, πέρα από την επιλογή που θα κάνουμε στο τέλος, πιστεύω ότι σε θέματα τιμών πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς, επειδή αρκετοί -ακόμα και μη μέλη- διαβάζουν αυτά που γράφουμε και δεν είναι καλό να αποκτούν λάθος εντυπώσεις.
- Που έγραψα ότι βλέπεις όνειρα;
Σίγουρα δεν εννοείς αυτό : η τιμή του καταδυτικού oris στην συγκεκριμένη προσφορά είναι όνειρο. Αν κατάλαβα καλά πάντως δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι.
Διότι αναφέρεται σε διεύθυνση που έδωσε άλλος φίλος. Και το κυριότερο, ακόμα και κάποιος κακοπροαίρετος θα έβλεπε σαν θετική την απάντηση/τοποθέτηση μου.