Αποστολέας Θέμα: mywatch.gr-η προταση μου ,custom dial για καταδυτικο ρολοι  (Αναγνώστηκε 124568 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: mywatch.gr-η προταση μου ,custom dial για καταδυτικο ρολοι
« Απάντηση #100 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:44:15 μμ »
επεξεργασια/δημιουργια χαρης ;)

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:45:16 μμ »
H προταση μου.Κασα luminor,στο 12 ελληνικος θυρεος με luminova το σταυρο,στο καπακι ο ποσειδονας.Διακριτικο και μεσα στο θεμα μας[καταδυτικο ελληνικο]

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:46:12 μμ »
   Παιδιά δεν είμαστε ούτε μοίρα καταδρομών ούτε ίλη τεθωρακισμένων, δεν θα βγάλουμε άκρη αν δεν μαζέψουμε το θέμα από μόνοι μας. Μιλάμε για καταδυτικό, σωστά; Δεν θέλουμε λοιπόν κάτι που να σχετίζεται με τη θάλασσα; Μιά τριήρη, μια τρίαινα, τον Ποσειδώνα, τον Νηρέα, τον Οδυσσέα, μια γοργόνα, την Αργώ, το πυρπολικό του Κανάρη, την Έλλη, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Που κολλάει ο Μ.Αλέξανδρος κι ο Λεωνίδας; Αν κάναμε ένα military watch τότε μάλιστα, ο πρώτος που θα φώναζε Λεωνίδας θα ήμουν εγώ.

Πάντως θα επιμείνω ότι πρώτα πρέπει να βρούμε το ρολόι και μετά την παράσταση και την χάραξη.   

Γιάννη, συμφωνώ και γενικά και ειδικά.
Απλώς υπάρχουν νεφελώματα ενθουσιασμού στο μυαλό που δεν μας αφήνουν να ακολουθήσουμε τη "λογική" διαδικασία.
Δεν είναι κακό, κάθε φάση έχει τη χάρη της. Άσε που ό,τι περνάει, δεν γυρνά. Άσε να χαρούμε λίγο τον καταιγισμό προτάσεων. Έχει κι αυτό το γούστο του. ;)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:50:06 μμ »
"Ετεή δε ουδέν ίδμεν. Εν βυθώ γαρ η αλήθεια".

:laola: :respect: :2thumbs: :2thumbs:

Ηλία, είναι ανυπέρβλητος!!!! ;D  Ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:56:47 μμ »

Αυτή η ιδέα παραμένει ... μαγευτική!
Μόνο ας επιληφθεί κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα στο Photoshop, γιατί έτσι το τελικό αποτέλεσμα αδικείται.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιούλιος 30, 2009, 02:57:57 μμ »
   Φίλε nin έχεις δίκιο, είναι αυτό που μου έλεγε ο stardrive στο καφέ περί πιο οθολογικής και τετράγωνης αντιμετώπισης κάποιων πραγμάτων λόγω δουλειάς και είχε κι αυτός δίκιο. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι. Ίσως και να βιάζομαι λίγο περισσότερο αφού δεν πρόλαβα να λάβω μέρος στο προηγούμενο ρολόι του φόρουμ...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιούλιος 30, 2009, 03:00:42 μμ »
Αυτή η ιδέα παραμένει ... μαγευτική!
Μόνο ας επιληφθεί κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα στο Photoshop, γιατί έτσι το τελικό αποτέλεσμα αδικείται.

μια χαρα ειναι,αρκει για τον κατασκευαστη....αυτος μετα θα κανει οτι πρεπει....μινιμαλιστικο ,καθαρο και πολυ ιδιαιτερο(γνωμη μου) ;D
thnx Nin

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιούλιος 30, 2009, 03:06:30 μμ »

Η οποια παρασταση εφοσον επιλεγει τελικα για το πισω μερος του ρολογιου -τουλαχιστον οπως την εχω υπ' οψιν μου σε αντιστοιχα μοντελα- εχω την αισθηση οτι θα δειχνει καλυτερα, εαν δεν καλυπτει ολοκληρη την επιφανεια -αλλα τοποθετηθει ομοκεντρα- αφηνοντας ετσι περιθωριο στην περιφερεια για τις απαραιτητες εγχαραξεις!...
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιούλιος 30, 2009, 03:18:21 μμ »
π.χ. για να καταλαβετε τι ακριβως εννοω, δειτε την αντιστοιχη περιορισμενη εκδοση 'SPEEDMASTER SNOOPY'!

Παρεμπιπτοντως, εκπληκτικη εκδοση, την ψαχνω σαν τρελος!!  :o :D
Φιλικα,
Watch-Collector

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιούλιος 30, 2009, 03:20:02 μμ »
μινιμαλιστικο και καμια αλλη επιγραφη,μαυρο πλαισιο και ισως λιγο κοιλο...οπως π.χ εδω που ειναι πανω στο αγγειο(αποψη μου)

αλλωστε και οι ισπανοι ειχαν πολυ καθαρο καπακι

;)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιούλιος 30, 2009, 03:50:26 μμ »
Βρήκα μια καλύτερη απεικόνιση σε μεγαλύτερη ανάλυση, οπότε ανεβάζω ξανά την προηγούμενη φωτό.
Έχω την εντύπωση ότι εάν είναι μαύρο ολόκληρο το πίσω καπάκι, η απεικόνιση θα φαίνεται πιο ωραία. Άσε που αφήνοντας ατσάλι γύρω γύρω, αναγκάζεσαι να περικόψεις την εικόνα. Και νομίζω ότι εγχάραξη μπορεί να γίνει και σε βαμένη επιφάνεια.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιούλιος 30, 2009, 04:10:49 μμ »
ευγε! ;)κυριοι τις πρατασεις σας!διαγωνισμο κανουμε! ;)

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιούλιος 30, 2009, 06:49:53 μμ »
Βρήκα μια καλύτερη απεικόνιση σε μεγαλύτερη ανάλυση, οπότε ανεβάζω ξανά την προηγούμενη φωτό.
Έχω την εντύπωση ότι εάν είναι μαύρο ολόκληρο το πίσω καπάκι, η απεικόνιση θα φαίνεται πιο ωραία. Άσε που αφήνοντας ατσάλι γύρω γύρω, αναγκάζεσαι να περικόψεις την εικόνα. Και νομίζω ότι εγχάραξη μπορεί να γίνει και σε βαμένη επιφάνεια.

Με την αναλογη ειδικη επεξεργασια-σμικρυνση δε χρειαζεται να γινει καμια περικοπη!...  ;)
Oποτε πλεον ειναι θεμα καθαρα αισθητικης και μονο! Ο,τι πειτε...
Φιλικα,
Watch-Collector

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιούλιος 30, 2009, 06:59:02 μμ »
Μου αρέσει καλύτερα η δεύτερη φωτό που αφήνει ατσάλινο περίγραμμα, χωρίς βέβαια να χάνεται τίποτα από την απεικόνιση. Εκτός αν στο μαύρο περίγραμμα αναγραφεί με πορτοκαλί αρχαία γραμματοσειρά κάποιο από τα παραπάνω ρητά. Έτσι είναι πολύ μαυρίλα!!
Μια απορία. Αυτή η απεικόνιση πώς σκεφτόμαστε να "πιάσει" πάνω στο ατσάλι?? Με τον καιρό, το νερό και τον ιδρώτα (για καταδυτικό πρόκειται) δεν θα φύγει βάφοντας τους καρπούς μας?? ???
Φιλικά Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιούλιος 30, 2009, 06:59:13 μμ »
Πιστευω πως θα φανει σαν αντιγραφη του θεματος των ισπανων.Κατα την γνωμη μου καλυτερα ο ποσειδωνας εν μεσω κυματων

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιούλιος 30, 2009, 07:03:17 μμ »
Μου αρέσει καλύτερα η δεύτερη φωτό που αφήνει ατσάλινο περίγραμμα, χωρίς βέβαια να χάνεται τίποτα από την απεικόνιση. Εκτός αν στο μαύρο περίγραμμα αναγραφεί με πορτοκαλί αρχαία γραμματοσειρά κάποιο από τα παραπάνω ρητά. Έτσι είναι πολύ μαυρίλα!!
Μια απορία. Αυτή η απεικόνιση πώς σκεφτόμαστε να "πιάσει" πάνω στο ατσάλι?? Με τον καιρό, το νερό και τον ιδρώτα (για καταδυτικό πρόκειται) δεν θα φύγει βάφοντας τους καρπούς μας?? ???
Φιλικά Ηλίας
Νομιζω μιλαμε για εγχαραξη και οχι βαφη

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιούλιος 30, 2009, 11:42:13 μμ »
Πιστευω πως θα φανει σαν αντιγραφη του θεματος των ισπανων.Κατα την γνωμη μου καλυτερα ο ποσειδωνας εν μεσω κυματων
δεν το πιστευω,ειναι μια τελειως διαφορετικη ιδεα...λες οχι?

Φιλικά Ηλίας

ελπιζω οπως το εκανε η ομεγα με τον snoopy...

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιούλιος 30, 2009, 11:52:15 μμ »
δεν το πιστευω,ειναι μια τελειως διαφορετικη ιδεα...λες οχι?
Σαν ιδεα ισως να διαφερει λιγο αλλα το θεμα θα ειναι το ιδιο, ο Οδυσσεας

ελπιζω οπως το εκανε η ομεγα με τον snoopy...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιούλιος 31, 2009, 12:22:29 πμ »
Δειτε και αυτην την απεικονιση μετα την επεξεργασια απο το χερι του καλλιτεχνη!!... :dielaughing:  :lol:

Εαν την κρινετε ενδιαφερουσα, ας την αναλαβει καποιος ειδικος να τη ρετουσαρει σωστα οπως πρεπει, γιατι απ' ο,τι φαινεται του 'βγαλα τα ματια!!...  :lol:  Εαν παλι κατι δε σας αρεσει -π.χ. το ψαρακι- μπορουμε να το αφαιρεσουμε, αλλιως πεταξτε την στα σκουπιδια!...  :jg:  Προκειται για τη μαυροασπρη 'φωτο του ΝΗΡΕΑ' που ειχα ανεβασει σε προηγουμενο ποστ.
Φιλικα,
Watch-Collector

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιούλιος 31, 2009, 12:38:46 πμ »
περα απο το καπακι πρεπει να βρουμε το βασικο,την μαρκα! ;)εχω στειλε μαιλ ηδη σε καποιους

σε ποιες εταιριες θα θελατε ,να στειλουμε μαιλ?

περιμενω τις προτασεις σας,ετσι θα κανουμε μια λιστα ;)