ΒΒ ειπε
Η γνωστή τακτική copy-paste από κάπου που το έγραψε κάποιος και μας λέει την άποψή του. Ποιος είναι; ο πρόεδρος της Ωμέγα; ο Κουστώ; η κυρά Μέλπω από την Κάτω Ραχούλα; Που το έγραψε; Στο περιοδικό Movement; στο Τimezone; στην Eσπρέσσοσυχνα το αναφερεις και ομολογω να πω,οτι ειναι αρκετα πειστικο,αλλα το θεωρω αληθοφανες ,για τον εξης λογο!οταν ψαχνεις μια πληροφορια στο νετ ,υπαρχουν 2 τροποι πιστευω
.ψαχνεις εαν υπαρχει ηδη η απαντηση και ποιος το λεει Η ρωτας εσυ ο ιδιος ,σε ενα φορουμ ,τα αλλα μελη! αλλα και παλι αξιολογεις την απαντηση/εις που θα σου δωσουνπως γινεται λοιπον ΒΒ ,οταν εσυ ρωτας ,να δεχομαι οτι η απαντηση που σου εχουν δωσει ειναι η σωστη και δεν ειναι μπουρδες?πολυ προσφατα ρωτησες στο watchuseek, για την τρυπα στο 8 που εχει η κασα του sinn 142,ελαβες την απαντηση και την ποσταρες και σε εμας,εδω θελω να σε ευχαριστησω για την χρηση της δικης μου φωτογραφιας!
δηλαδη τι εκανες?εκανες οτι κανω και εγω αλλα και τοσοι αλλοι!απλα εγω σου ποσταρω το αγγλικο κειμενο ,ενω καποιοι αλλοι ,μεταξυ των οποιων και εσυ το μεταφραζεις!
και εδω σε ρωταω?
αλλαζει η ουσια?αλλαζει η αξιοπιστια της πηγης σου?δεν νομιζω!αλλαζει μονο ο τροπος παρουσιασης!αρα θεωρω αληθοφανες αυτο το περι copy/paste
οι πηγες σου εναντια στις δικες μου!