Αποστολέας Θέμα: copy /paste αποψεις  (Αναγνώστηκε 4437 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
copy /paste αποψεις
« στις: Ιούλιος 06, 2009, 09:21:51 μμ »
ΒΒ ειπε
Η γνωστή τακτική copy-paste από κάπου που το έγραψε κάποιος και μας λέει την άποψή του. Ποιος είναι; ο πρόεδρος της Ωμέγα; ο Κουστώ; η κυρά Μέλπω από την Κάτω Ραχούλα; Που το έγραψε; Στο περιοδικό Movement; στο Τimezone; στην Eσπρέσσο

συχνα το αναφερεις και ομολογω να πω,οτι ειναι αρκετα πειστικο,αλλα το θεωρω αληθοφανες ,για τον εξης λογο!οταν ψαχνεις μια πληροφορια στο νετ ,υπαρχουν 2 τροποι πιστευω .ψαχνεις εαν υπαρχει ηδη η απαντηση και ποιος το λεει Η ρωτας εσυ ο ιδιος ,σε ενα φορουμ ,τα αλλα μελη! αλλα και παλι αξιολογεις την απαντηση/εις που θα σου δωσουν
πως γινεται λοιπον ΒΒ ,οταν εσυ ρωτας ,να δεχομαι οτι η απαντηση που σου εχουν δωσει ειναι η σωστη και δεν ειναι μπουρδες?
πολυ προσφατα ρωτησες στο watchuseek, για την τρυπα στο 8 που εχει η κασα του sinn 142,ελαβες την απαντηση και την ποσταρες και σε εμας,εδω θελω να σε ευχαριστησω για την χρηση της δικης μου φωτογραφιας!
δηλαδη τι εκανες?εκανες οτι κανω και εγω αλλα και τοσοι αλλοι!απλα εγω σου ποσταρω το αγγλικο κειμενο ,ενω καποιοι αλλοι ,μεταξυ των οποιων και εσυ το μεταφραζεις!
και εδω σε ρωταω?αλλαζει η ουσια?αλλαζει η αξιοπιστια της πηγης σου?
δεν νομιζω!αλλαζει μονο ο τροπος παρουσιασης!αρα θεωρω αληθοφανες αυτο το περι copy/paste ;)

οι πηγες σου εναντια στις δικες μου!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2009, 11:02:27 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: copy /paste αποψεις
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 06, 2009, 09:25:57 μμ »
να σου δωσω ενα ακομα παραδειγμα?
εχουμε ενα θεμα με την λεμανια 5100,εκει θα βρεις,copy /paste του maddox..οσο θυμαμαι δεν τα αμφισβητησες ποτε,αρα Η συμφωνεις απολυτα με οσα λεει Η απλα δεν μπορεις να τα αξιολογησεις τεχνικα!ουτε εγω,αλλα πριν τα ποσταρω ,πηγα και ρωτησα στις" κουτσομπολες" τους ρολογαδες ,που εχουν κανει πολλα σερβις σε αυτην την μηχανη και οσα βρηκα δεν ηταν αξια λογου Η σε θεση να αμφισβητησουν τον τσακουλη ;)
εαν εχεις αποδειξεις για το αντιθετο,χαρα μου να της διαβασω και να μαθω απο αυτες

α ναι ,ξεχασα!ψαχνω για βιβλιο που να μιλαει για την 5100...αλλα δεν βρηκα,μου παν οτι μαλλον δεν υπαρχει..αρα το νετ ειναι μονοδρομος...απλα δεν τα παμε αμασημα και κανουμε και μια διασταυρωση ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2009, 10:33:26 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 07, 2009, 10:05:59 πμ »
Γιώργο δεν πρόκειται για το δικό μου ενάντια στο δικό σου. Είναι θέμα αξιοπιστίας. Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πόσο εύκολη είναι η παραπληροφόρηση. Ακόμη και ο πιο έμπειρος πέφτει θύμα της γιατί διάβασε και δέχτηκε κάτι αβίαστα. Οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι αυτό που διαβάζουμε είναι από κάποιον που έχει βαρύνουσα γνώμη (καλή ώρα ο μακαρίτης ο Τσακ Μάντοξ) ή έστω να δούμε που ήταν δημοσιευμένο και τι αντιδράσεις υπήρχαν. Όσο για το ότι δεν έγραψα από που ήταν η πηγή της απάντησής μου στο θέμα της βίδας του 142 ήταν λόγω του ότι την είχες δει και 'σύ. Για την ιστορία ήταν του Kurt Koerfgen moderator του Sinn forum του WUS http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=277115.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 07, 2009, 12:34:57 μμ »
Γιώργο δεν πρόκειται για το δικό μου ενάντια στο δικό σου. Είναι θέμα αξιοπιστίας. Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πόσο εύκολη είναι η παραπληροφόρηση. Ακόμη και ο πιο έμπειρος πέφτει θύμα της γιατί διάβασε και δέχτηκε κάτι αβίαστα. Οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι αυτό που διαβάζουμε είναι από κάποιον που έχει βαρύνουσα γνώμη (καλή ώρα ο μακαρίτης ο Τσακ Μάντοξ) ή έστω να δούμε που ήταν δημοσιευμένο και τι αντιδράσεις
γιατι ξεκινας απο το δεδομενο οτι δεχθηκα κατι αβιαστα?
εαν διαβασες καλα το ποστ μου ειπα
αλλα πριν τα ποσταρω ,πηγα και ρωτησα στις" κουτσομπολες" τους ρολογαδες ,που εχουν κανει πολλα σερβις σε αυτην την μηχανη και οσα βρηκα δεν ηταν αξια λογου Η σε θεση να αμφισβητησουν τον τσακουλη

τι θα πει αυτο?οτι δεν τα παμε αμασητα και κανουμε καποια διασταυρωση στοιχειων...

Όσο για το ότι δεν έγραψα από που ήταν η πηγή της απάντησής μου στο θέμα της βίδας του 142 ήταν λόγω του ότι την είχες δει και 'σύ. Για την ιστορία ήταν του Kurt Koerfgen moderator του Sinn forum
μα
καλα εκανες,αλλα αλλο ειπα εγω,οτι και εσυ μεσα απο ιντερνετικη πηγη πηρες την απαντηση σου και το ποσταρες..εγω το κανω copy /paste (αφου κανω καποιο ελεγχο του τι λεει) απο το αγγλικο κειμενο... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2009, 03:34:29 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 07, 2009, 10:19:04 μμ »
Την είδα τη διασταύρωση που κάνεις. Μιλάμε για βουτιές, ντουζ και πόσο αδιάβροχα είναι τα ρολόγια κι εσύ βάζεις πόσο διαβρωτικά είναι τα σαπούνια.
Καλά κρασιά.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 07, 2009, 11:37:23 μμ »
οκ...αμα απο ολα σου εμεινε μονο αυτο... ;)