Παιδια, η βοήθειά σας΄είναι καταλυτική............... φόρεσα τόσο το Ingersoll, όσο και το Hamilton. Είναι και τα δύο εντυπωσιακά στο μάτι (με το Ingersoll να ξεπερνάει το Hamilton σε αυτό τον τομέα!!) Βέβαια η αίσθηση του Hamilton στο χέρι είναι πιο στιβαρή, με μια δόση κομψότητας παραπάνω.
Επειδή λοιπόν θέλω ένα ρολόι που θα το κρατήσω για πολύ καιρό, θα πάω σε Hamilton Power Reserve (500 euro), εκτός και αν καταφέρω να βρώ το Hamilton Traveler που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν το έχω δει σε κανένα μαγαζί. Αυτό που με φοβίζει λίγο στο Ingersoll είναι η ποιότητα του κρύσταλου, και η ποιότητα του χάλυβα.....δεν θα ήθελα σε κανένα χρόνο να έχω ένα θαμπό ρολόι με ξεθωριασμένα χρώματα και χαραγμένο κρύσταλλο.
Αργότερα θα πάρω και ένα Ingersoll με 150 euro να κάνω το κομάτι μου..................................................................΄
Πάντως ένα είναι σίγουρο...το Ingersoll είναι ρολόι που δεν δείχνει την τιμή του....δείχνει για πολύ πιο ακριβό και είναι ότι πρέπει για φιγούρα.....αν μάλιστα αποδειχθεί και ανθεκτικό....τότε ........!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας..