0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στo Tissot boutique μου ειπε στα 513 με την εκπτωση, αλλα με 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με τα υπολοιπα καταστηματα που ειναι στα 2..... Ειμαι υπο σκεψη γιατι και η εγγυηση ειναι ενα σημαντικο θεμα για την αγορα οποιουδηποτε αντικειμενου... Το after sales της Tissot ειναι καλο ? εχει καποιος εμπειρια ?
Το βασικό (που θα σκεπτόμουν εγώ) είναι το ρολόι να λειτουργεί εξαρχής καλά.Απο εκεί και μετά δεν θα έμπλεκα με το σέρβις της τισσώ, δηλαδή του swatch group, για λόγους που έχουν αναφερθεί και σε γενικές γραμμές είναι γνωστοί στο διαδίκτυο.
Θα ηθελα τη γνωμη σας για το Tissot Seastar 1000http://www.ebay.com/itm/Tissot-T-Sport-Seastar-1000-Quartz-T066-417-17-057-00-T0664171705700-Mens-Watch-/282430543024?hash=item41c22c14b0:g:9G0AAOSwAANY7fsmΑξιζει τα λεφτα του;Αν το αγορασω απο ebay θα εχω καποιο προβλημα; Υπαρχουν δασμοι;Με την εγγυηση τι γινεται;
Έχω ένα Tissot αυτόματο και είχα διαβάσει στις οδηγίες ότι:1. Για να ρυθμίσω την ημ/νία θα πρέπει οι δείκτες του ρολογιού να είναι μεταξύ του 3 και του 9. Ισχύει αυτό?2.Η ημ/νία δεν μου αλλάζει ακριβώς στις 12 το βράδυ. Τι πρέπει να κάνω?3.Το να ρυθμίζω την ώρα κουνώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω τους δείκτες, έχει σημασία?ευχαριστώ
1. Ισχυει.2. Τι ωρα αλλαζει;3. Ναι εχει. Μονο εμπρος.
2. αλλάζει μετά τις 12.00 το βράδυ