Αποστολέας Θέμα: casio world  (Αναγνώστηκε 323641 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: casio world
« Απάντηση #320 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 08:46:23 πμ »
Καλορίζικος ο "φακός" Δημήτρη! :D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 10:42:00 πμ »
καλοριζικο και καλοφορετο mitsman

το εχει ενας φιλος κολλητος και δευτερωνω οτι εχεις γραψει. μαλιστα επειδη εψαχνε πριν 3 μηνες για ρολοι σ'αυτο το ευρος τιμης, και δεν ηξερε αρκετα, του το ειχα προτεινει μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο, και τελικα το πηρε απο ebay σε εξαιρετικη τιμη. πριν το δω δεν περιμενα αυτο ακριβως που λες κι εσυ:
Παράθεση
Ειναι πολυ τιμιο ρολοι και δεν το περιμενα οτι παιζουν τετοια ρολογια με τετοιες τιμες.

καλοφορετο και καλος πολιτης.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 11:01:30 πμ »
Παράθεση
καλοφορετο και καλος πολιτης.
κατσε να γινω φανταρος πρωτα... :dielaughing: Σ ευχαριστω πολυ!

Σας ευχαριστω πολυ ολους ! :2thumbs: Και στα δικα σας οτι επιθυμειτε!
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 11:36:05 πμ »
Γεια σου ρε Μητσάρα με τα ωραία σου Value for money ρολόγια σου  :2thumbs:
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:00:17 μμ »
κατσε να γινω φανταρος πρωτα... :dielaughing: Σ ευχαριστω πολυ!

Σας ευχαριστω πολυ ολους ! :2thumbs: Και στα δικα σας οτι επιθυμειτε!

καλοφόρετο!!! πανέμορφο αλλά λίγο καγκουριά το λουρί!!!  ;D  ;D  ;D  ;D
να σου πω, αφού έχειw το maco γιατί προχώρησες σε αυτή την αγορά? τί παραπάνω να σου προσφέρει κ δη quartz?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:06:07 μμ »
Δεν τον νοιάζει αν το χτυπήσει/χάσει/κλαπεί βρε Σπύρο. Το άλλο το λυπάται.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:06:45 μμ »
παει στρατο ...αν ειναι να του κλεψουν κατι,να μην ειναι κανα καλο ρολοι

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:54:01 μμ »
Παράθεση
καλοφόρετο!!! πανέμορφο αλλά λίγο καγκουριά το λουρί!!!       
να σου πω, αφού έχειw το maco γιατί προχώρησες σε αυτή την αγορά? τί παραπάνω να σου προσφέρει κ δη quartz?
Ευχαριστω πολυ! το maco ειναι ρολογαρα με inhouse μηχανισμο  ;) Φανταζεσαι καμια μερα να τρωγε καμμια πετρα η να ξυπνουσα ενα πρωι και να ελειπε απο το χερι μου... :( Δεν αξιζει...χωρια οτι το maco δε θελω να το βουταω ενω αυτο δεν θα με απασχολησει ;) Aμα καει απο την αρμυρα το οριεντ θα ειναι κριμα...Ενω αν το εχω σε καμποσα χρονια στη συλλογη μου θα ειμαι χαρουμενος :)
οσο για το quartz...μετα απο καιρο οπως ειπε και ενας φιλος, δεν εχεις τυψεις για καμμια αγορα σου...απενοχοποιεις αρκετα πραγματα και βλεπεις θετικες πτυχες στα παντα...Αν ειχα αυτοματο μπορει να ετρεχε πολυ...μπορει να εμενε πισω...μπορει να χτυπουσε καπου και να σταματουσε να δουλευει..ποτε δε ξερεις...
Αυτο ειναι πολυ δυσκολο να τα παθει ολα αυτα...Ασε το καλυτερο-δεν θα ειχε λαμπακι :dielaughing:

Παράθεση
Δεν τον νοιάζει αν το χτυπήσει/χάσει/κλαπεί βρε Σπύρο. Το άλλο το λυπάται.
Παράθεση
παει στρατο ...αν ειναι να του κλεψουν κατι,να μην ειναι κανα καλο ρολοι
;)
Παράθεση
Γεια σου ρε Μητσάρα με τα ωραία σου Value for money ρολόγια σου 
Να σαι καλα παιχταρα! Που να δεις οταν θα παρω το superocean..Ντελιριο θα παθεις...εκει να δεις value for money :dielaughing:

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 01:13:05 μμ »
εντάξει δεκτά όλα, απλά είναι σχετικά φθηνό κ το maco κ πέρνεις άνετα άλλο ένα....

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 01:14:58 μμ »
Παράθεση
εντάξει δεκτά όλα, απλά είναι σχετικά φθηνό κ το maco κ πέρνεις άνετα άλλο ένα....
Μετα απο καιρο θα παθεις αυτο που επαθα προσφατα...Ειχα μαζεψει καμποσα ρολογια...και δεν ειχα τι να τα κανω...Οποτε επαθα και εμαθα και το moto μου ειναι "λιγα και καλα..."
Θα το δεις και μονος σου...Οταν οργανωνεις τις αγορες σου και παιρνεις οτι εχεις 'αναγκη' εισαι παντα κερδισμενος. Καλο ειναι να μην πεφτεις στο τριπακι οτι κατι ειναι οικονομικο αρα και το παιρνω... ;)

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 01:34:35 μμ »
Μετα απο καιρο θα παθεις αυτο που επαθα προσφατα...Ειχα μαζεψει καμποσα ρολογια...και δεν ειχα τι να τα κανω...Οποτε επαθα και εμαθα και το moto μου ειναι "λιγα και καλα..."
Θα το δεις και μονος σου...Οταν οργανωνεις τις αγορες σου και παιρνεις οτι εχεις 'αναγκη' εισαι παντα κερδισμενος. Καλο ειναι να μην πεφτεις στο τριπακι οτι κατι ειναι οικονομικο αρα και το παιρνω... ;)

πέρνω ότι ρολόι μου αρέσει, μπορώ οικονομικά κ τώρα αρχίζω να επικεντώνομαι σε in house περισσότερο...ευχαριστώ πάντος για τη συμβουλή σου...
αν ήταν iwc ενοείτε θα το φύλαγες σε "τράπεζα", εφόσον όμως μιλαμε για ένα ρολόι 150 ευρώ φαντάζομαι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να το ξαναγοράσεις αν χτύπα ξύλο σου πάθει κάτι...οπότε γιατί να μη το πάρεις στη θητεία σου να το λιώσεις? κ στο λέω αυτό γιατί εφόσον είναι ρολόι που αγαπάς όπως λες γιατί να μη το έχεις μαζί σου? για μένα δηλαδή είναι περισσότερο κρίμα να το έχει φυλαγμένο παρά στη χειρότερη να βγεις ζημιογόνος 100 ευρώ (150 το μακο-50 κάσιο) τα οποία δεν είναι μεγάλο ποσό για να μπορέσεις να το ξαναπάρεις...
"ξάσου" που λέμε επαέ...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 01:47:05 μμ »
Αν γνωρισεις ποτε αυτη τη μορφη του φορουμε που λεγεται ΧVintage θα καταλαβεις τι παει να πει να διατηρεις τα ρολογια σου για συλλογη...Δεν τα λες ασχημα και δεν εχεις αδικο...αλλα αν εχεις ενα ρολοι μετα απο 30 χρονια σε κατασταση βιτρινας, η ευχαριστηση δεν περιγραφεται...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 01:51:19 μμ »
;)Να σαι καλα παιχταρα! Που να δεις οταν θα παρω το superocean..Ντελιριο θα παθεις...εκει να δεις value for money :dielaughing:
Αμήν και πότε φιλαράκι. Αντε με το καλό να πας, να' ρθεις και να το πάρεις να γουστάρεις. Λαμπάκι πάντως δεν θα έχει  :dielaughing:
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:09:28 πμ »
Το δικό μου PAW-1500T:

O γνωστός τριπλός αισθητήρας, με μπρασελέ από τιτάνιο (αν και σκοπεύω να του βάλω μάλλον κάποιο ΝΑΤΟ).
Το καλό είναι ότι παρά τον όγκο του είναι σχετικά άνετο στο φόρεμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 02:06:07 μμ »

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 09:46:56 πμ »
επειδή έχω χαοθεί, διάβασα όλο το thread κ πάνω που είχα καταλήξει στο 9200 riseman μου πετάξατε στο τέλος ένα 7900 κ χάνω την μπάλα!!! ποιές οι διαφορές? κ τα 2 σε άσπρο χρώμα κ στα 20 δολάρια που διαθέτω είναι ότι πρέπει...αποφάσισα να πάρω ένα ψηφιακό με χρονόμετρα κ αλάρμ να υπάρχει...βασικό προσόν για μένα σε ένα ρολόι είναι η υδατοστεγανότητα....

9200 ή 7900?

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:07:12 πμ »
επειδή έχω χαοθεί, διάβασα όλο το thread κ πάνω που είχα καταλήξει στο 9200 riseman μου πετάξατε στο τέλος ένα 7900 κ χάνω την μπάλα!!! ποιές οι διαφορές? κ τα 2 σε άσπρο χρώμα κ στα 20 δολάρια που διαθέτω είναι ότι πρέπει...αποφάσισα να πάρω ένα ψηφιακό με χρονόμετρα κ αλάρμ να υπάρχει...βασικό προσόν για μένα σε ένα ρολόι είναι η υδατοστεγανότητα....

9200 ή 7900?

ευχαριστώ

Info για το 7900 http://www.g-shock.eu/euro/lineup/gw-7900-1er/ .  Στην Ευρωπαϊκή σελίδα των G Shock  δεν φαίνεται άσπρο χρώμα , φαντάζομαι για να αναφέρεις dollars  θα το φέρεις από το Αμερικά . Εγω προτίμησα να το πάρω απο εδώ για πολλούς και διάφορους λόγους . Τώρα σχετικά με τα ρολόγια είναι και τα δύο της τοπ κατηγορίας GShock Wave ceptor , ηλιακά και αδιάβροχα στα 200 μετρά που ποτέ δεν προβλέπεται να κατέβουμε . Είναι επίσης και τα δύο αντικραδαμικά και έχουν αυτόματο φωτισμό . Αυτά τα χαρακτηριστικά ειναι λίγο πολύ κοινά στα ακριβά G Shock  της σειράς Ceptor . Τώρα κάθε μοντέλο  για λόγους μαρκετινγκ έχει ενα δύο διαφορετικά καλούδια .
Το 7900 είναι υποτίθεται για "διασώστες" και δείχνει φάση σελήνης και  παλίρροια  πράγματα εντελώς άχρηστα για μένα (ειδικά στην Ελλάδα). Προτίμησα λοιπόν  ενα riseman όχι γιατί είμαι ορειβάτης , αλλά γιατί βρίσκω τα θερμόμετρο , βαρομετρική πίεση και υψόμετρο πιο ευχάριστες και χρήσιμες λειτουργίες . Το θερμόμετρο παρέχει πολύ καλή ακρίβεια , το υψόμετρο όχι και τόσο μια και η ατμοσφαιρική πίεση στην επιφάνεια της θάλλασας δεν είναι πάντα 1013 με αποτέλεσμα να χάνει κάποια μέτρα . Όταν ψαχνόμουν ήμουνα μεταξύ Golfman Riseman και Madman . To 7900 ποτέ δεν μου άρεσε οπτικά με αυτές τις βίδες στις γωνίες . Επίσης ξανασκέψου το άσπρο χρώμα , τα φανταχτερά χρώματα είναι ελκυστικά στη αρχή , μετά από λίγο όμως καταντάν ενοχλητικά .

Ότι άλλο θες ρώτα ελεύθερα ...

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:28:30 πμ »
φίλε aquaracer παρήγγειλα τελικά το riseman, τις διαπίστωσα τις διαφορές που αναφέρεις κ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι εφόσον έχω τα 200μ που με ενδιαφέρει σαν κύριο μετά στις άλλες λειτουργίες θερμόμετρο κλπ είναι ποιό συμβατικές κ ίσως χρήσιμες για μένα...βασικά είχα κολήσει με το άσπρο χρώμα από το limited edition frogman 2010 κ γιαυτό, αλλά το κόστος δεν είναι ούτε 15ευρώ με τα μεταφορικά κ εφόσον στην ηλικία μου έχω κόψει τα ποτάκια το σκέπτομαι εφόσον μείνω ικανοποιημένος να πάω κ σε κανα μαύρο....
αυτό που έχω αποροία κ θέλω βοήθεια είναι γιατί κάποια έχουν μέσα άσπρο καντράν κ κάποια μαύρο?
δες εδώ με άσπρο:
http://cgi.ebay.com/WHITE-Casio-G-Shock-G-9200-WATCH-SALE-VALUE-BUY-/160463538123?pt=Wristwatches&hash=item255c5f47cb
και εδώ με μαύρο:
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i33.photobucket.com/albums/d83/cyanhan/Things%2520for%2520sale/gw-9200cdj-8jf-RisemanGrey002.jpg&imgrefurl=http://www.singaporebikes.com/forums/showthread.php/282612-lt-WTS-gt-Some-personal-Casio-Collection&usg=__H_URDRwHVEPNDidaPrvRpWvMh9w=&h=747&w=727&sz=100&hl=el&start=108&zoom=1&tbnid=BFg2Glc_q_fPiM:&tbnh=124&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DCASIO%2B9200%26um%3D1%26hl%3Del%26safe%3Dstrict%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1024%26bih%3D572%26tbs%3Disch:10%2C2738&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=771&vpy=245&dur=408&hovh=158&hovw=154&tx=186&ty=91&ei=We-qTKL1J4aQ4QaA4_3_Bw&oei=Su-qTITVM-iI4gaD56imBw&esq=7&page=7&ndsp=20&ved=1t:429,r:12,s:108&biw=1024&bih=572

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 11:48:36 πμ »
Νόμιζα ότι ξέχασες κάποιο μηδενικό αλλά μετά είδα το λινκ....
Αυτό που παρήγγειλες, αν είναι αυτό που πόσταρες από το ebay, δεν είναι CASIO.... Είναι απομίμηση....