welcome,zorz.
................ στην σημερινή εποχή τα πάντα είναι θέμα marketing.Αυτό που εγώ απλά έχω να σου πω είναι το εξής:Πάρε αυτό που σου αρέσει και σε εκφράζει,αυτήν την "δύσκολη" εποχή μαζί με τα Rolex Και ορισμένα άλλα μοντέλα ΟΛΩΝ των υπολοίπων εταιριών είναι από τα πιο εμπορικά και μεταπωλήσιμα ρολόγια.Το 1999 που τα πρωτοείδα εγώ,είπα μέσα μου ΠΩΣ αν τυχόν έρθουν στην Ελλάδα,ή τα βρω-δω ζωντανά στο εξωτερικό,τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα "χτυπήσω"ένα όπως και έγινε τελικά,μετά από μάζεμα χρημάτων πήρα το 1ο μου πανεραι σειράς LUMINOR 40mm Power Reserve to 2003 kai to 2004 to 2o μου

σειράς Radiomir 42mm GMT .Eπίσης τα σημερινά,για να ολοκληρώσω,in-house calibre,πολλές εταιρίες με πάρα πολύ μεγάλο όνομα θα τα ήθελαν.Επένδυσαν πολλά χρήματα από τις τεράστιες-αναλογικά με την παραγωγή της εταιρίας-πωλήσεις και αυτήν την στιγμή κατέχουν από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην αγορά.8 ήμερα απλά,με gmt,με χρονογράφους απλούς είτε με monopulsante,είτε με splitsecond, τουρμπιγιον κλπ.ΑΝ σου αρέσουν σαν ρολόγια-σχέδιο,τότε "χτύπατο" άφοβα