Αποστολέας Θέμα: "τζαμπα λεφτα" τα panerai ?  (Αναγνώστηκε 1356 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

zorz

• Επισκέπτης
"τζαμπα λεφτα" τα panerai ?
« στις: Μάιος 10, 2009, 03:10:27 πμ »
εδω και 3 χρονια με εχει "στοιχειωσει" ενα luminor chronο...καταφερνω τελικα να μαζεψω τα φραγκα που απαιτουνται και παιρνω τηλ εναν χρυσοχοο (γνωστο της οικογενειας μου ) , αν ασχολειται με τα panerai.....δεν προλαβα να τελιωσω την προταση και αρχισε να μου λεει οτι ειναι τζαμπα λεφτα ! ....το marketing της εταιρειας ευθυνεται για ολο τον ντορο ! και οτι δεν ειναι αξιοπιστα !.
Μηπως εχω πεσει "θυμα" του marketing ??  η της γοητειας του luminor??

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: "τζαμπα λεφτα" τα panerai ?
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 10, 2009, 07:22:32 πμ »
welcome,zorz.
................ στην σημερινή εποχή τα πάντα είναι θέμα marketing.Αυτό που εγώ απλά έχω να σου πω είναι το εξής:Πάρε αυτό που σου αρέσει και σε εκφράζει,αυτήν την "δύσκολη" εποχή μαζί με τα Rolex Και ορισμένα άλλα μοντέλα ΟΛΩΝ των υπολοίπων εταιριών είναι από τα πιο εμπορικά και μεταπωλήσιμα ρολόγια.Το 1999 που τα πρωτοείδα εγώ,είπα μέσα μου ΠΩΣ αν τυχόν έρθουν στην Ελλάδα,ή τα βρω-δω ζωντανά στο εξωτερικό,τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα "χτυπήσω"ένα όπως και έγινε τελικά,μετά από μάζεμα χρημάτων πήρα το 1ο μου πανεραι σειράς LUMINOR 40mm Power Reserve to 2003 kai to 2004 to 2o μου  ;D σειράς Radiomir 42mm GMT .Eπίσης τα σημερινά,για να ολοκληρώσω,in-house calibre,πολλές εταιρίες με πάρα πολύ μεγάλο όνομα θα τα ήθελαν.Επένδυσαν πολλά χρήματα από τις τεράστιες-αναλογικά με την παραγωγή της εταιρίας-πωλήσεις και αυτήν την στιγμή κατέχουν από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην αγορά.8 ήμερα απλά,με gmt,με χρονογράφους απλούς είτε με monopulsante,είτε με splitsecond, τουρμπιγιον κλπ.ΑΝ σου αρέσουν σαν ρολόγια-σχέδιο,τότε "χτύπατο" άφοβα  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 10, 2009, 08:33:29 μμ »
Ζορζ καλωσήλθες.

Εγώ θα σταθώ απλά στην μεταπώληση του ρολογιού.
Χτύπα το άφοβα, γλέντα το (χωρίς να το "τραυματίσεις"), και όποτε σου ρθει πούλα το και θα πάρεις το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων σου πίσω...
Marketing ξε-marketing είναι λίγα τα ρολόγια που μπορούν να το πετύχουν αυτό!!! ;)

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 10, 2009, 09:37:01 μμ »
Ζορζ καλωσήλθες.

Εγώ θα σταθώ απλά στην μεταπώληση του ρολογιού.
Χτύπα το άφοβα, γλέντα το (χωρίς να το "τραυματίσεις"), και όποτε σου ρθει πούλα το και θα πάρεις το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων σου πίσω...
Marketing ξε-marketing είναι λίγα τα ρολόγια που μπορούν να το πετύχουν αυτό!!! ;)

Θοδωρής.

πολυ σωστο!οσο γι αυτο που λεει ο φιλος σου,δεν ειναι ακριβως ετσι,ειδικα για αυτα που εχουν δικια τους μηχανη

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 11, 2009, 07:37:17 πμ »
τα πανερια ειναι οντως ομορφα ρολογια ....αντιγραφα των ρολογιων που φοραγαν οι δυτες του ιταλικου ναυτικου απο τον μεσοπολεμο και μετα.
Δεν εχει αδικο ο γνωστος σου..μεχρι να τα αναλαβει η richmond ηταν του πεταματου...χτυπα στο google ενα slytech
και θα καταλαβεις πως αρχισαν να γινονται γνωστα.
Μου αρεσουν αρκετα αλλα δεν θα εδινα ποτε αυτο το ποσο χρηματων σαν επενδυση ...καθε γρατζουνια θα σου κοβει λεφτα
και εσυ δεν θα ευχαριστιεσαι το ρολοι ...εκτος αν το φορας στο δεξι σαν κοσμημα  και μονο στο σπιτι....
αν γουσταρεις τρελα το ρολοι και θες να φορας και κατι που λιγοι φορανε .....χτυπα ενα καλο homage....
και θα το γλεντησεις και ρολογαρα θα φορας και αλλος θα το κοιταει και θα ψαχνεται θα παρεις και μερικα λουρακια καλα και θα εχεις δωσει το 1/8 των χρηματων.....αν θες ντε και  καλα να γραφει panerai....
θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο για ταξιδι η ιταλια η ροδο ....οι εκπτωσεις ειναι καλυτερες ....
αυτα ομως θα σου τα πουν οι γνωστες της φιρμας....αν εισαι τρελαμενος και δεν αντεχεις μακρια του ....
τοτε φιλε μου εισαι ενας PANERISTI και το μονο που σου λειπει ειναι το ρολοι ....καλοριζικο απο τα βαθη της καρδιας μου!
νασαι παντα καλα!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...