Αποστολέας Θέμα: Hublot Bigger Bang  (Αναγνώστηκε 26609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 01:48:28 μμ »
με τοσα τοπικ και τη σημαντικη του θεση ειναι χρονικα δυσκολο να καθεται καθε βραδυ στο φορουμ ωστε να απαντα της ερωτησεις!πιο ευκκολα να χει η εταιρια εναν υπευθυνο,ειναι και πιο λογικο,οσο εαν συναιβει στο 1 στα 8000 δε σημαινει πως φταιει το συγκεκριμενο ρολοι,αλλα οι συνθηκες που συναιβει ισως ηταν τετοιες που πετυχαν την αδυναμια του υλικου που φτιαχνεται

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 03:23:53 μμ »
οχι κανεις λαθος γιατι τον παρακολουθω :-) καθεται ΚΑΘΕ βραδυ και ασχολειται γιατι ο ανθρωπος ειναι μορφη! τα τοπικ δεν ειναι πολλα, ισα ισα ειναι λιγα, το ζητημα ειναι ποιοτικο δηλ οτι δινει τοσο μεγαλη σημασια στις διαθεσεις των πελατων και  λαμβανει υποψιν τις επιθυμιες τους. Εκει που η εταιρεία ηταν σχεδον ετοιμη για φουντο τωρα μιλαει ολος ο πλανητης για τα ρολογια τους. το ιδιο ακριβως ειχε κανει και πριν στη blancpain επομενως μονο τυχερος δε μπορει να θεωρηθει (γιατι το ακουσα κι αυτο, οτι δηλ του βγηκε ενα σχεδιο και βασιζεται πανω του)
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 04:47:06 μμ »
respect στον κυριο που ανεβασε την εταιρια !!!!αλλα με τοσα λεφτα που θα περνει δεν ειναι κ τιποτα να απανταει στο φορουμ εδω εμεις που δινουμε λεφτα  ειμαστε τοσεσ ωρες μεσα!!!!!!!!!παντος αμα ημουν στην εν λογο εταιρια θα τους
θα τους επαιρνα ενα big bank με 100 % εκπτωση χα χα χα χ ειναι ρολογαρα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 05:10:18 μμ »
κουνελις καλο  :partyman:

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 05:12:58 μμ »
γεια σου φιλε μου george !!!!!!!!!!! :partyman:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 05:32:03 μμ »
Παράθεση από: "kounelis"
respect στον κυριο που ανεβασε την εταιρια !!!!αλλα με τοσα λεφτα που θα περνει δεν ειναι κ τιποτα να απανταει στο φορουμ εδω εμεις που δινουμε λεφτα  ειμαστε τοσεσ ωρες μεσα!!!!!!!!!παντος αμα ημουν στην εν λογο εταιρια θα τους
θα τους επαιρνα ενα big bank με 100 % εκπτωση χα χα χα χ ειναι ρολογαρα

χα χα παρα πολυ καλο :rolleyes: σιγα μην τους επαιρνες και ενα Big Eurobank   :mg:
αυτα που παιρνει ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που τους βγαζει..και ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προεδρος μιας μεγαλης εταιρείας που συμμετεχει σε φορουμ..
και τελειωνω με μια ρηση απ τα παλια: " το κακο δεν ειναι να ξερεις πολλα  και να το λες, αλλα να νομιζεις οτι ξερεις πολλα ακομη κι αν ξερεις εστω και λιγα.." :supz:

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 07:15:54 μμ »
σου ζητω ταπεινα συγγνωμη σοφε redfoot που εθιξα το bigger bang λεγοντας το bank !!!!!!!!((η ρηση απ τα παλια τι σχεση εχει)) :smoker:

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 30, 2007, 07:26:16 μμ »
το σίγουρο είναι οτι για να πάρεις το bang πρέπει να έχεις bank
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 01, 2007, 09:07:39 πμ »
xa xa καλο! να και η αποδειξη που σας ελεγα:
"Top international journalists specializing in watches voted and named Jean-Claude Biver the “Best Watch Manager” and also “Best Communicator” of the year, in a survey conducted by the international watch newsletter Business Watches. " να ποιος ειναι ο ανθρωπος..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 10:47:54 πμ »
Tο Σάββατο πήγα και ξαναδοκίμασα το Big Bang (το 44άρι & το 41) σε κόκκινο χρυσό με μαύρη κεραμική στεφάνη. E PE MANAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Tο 41 έχει 10.000 MONO! Ωχ Παναγιά μου!!!
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 11:36:18 πμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
Tο Σάββατο πήγα και ξαναδοκίμασα το Big Bang (το 44άρι & το 41) σε κόκκινο χρυσό με μαύρη κεραμική στεφάνη. E PE MANAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Tο 41 έχει 10.000 MONO! Ωχ Παναγιά μου!!!

MHTΣ, σκέφτεσαι να το αγοράσεις ή έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις???? :headbash:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 26, 2007, 11:44:13 πμ »
Πάντως είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο , πώς μια εταιρεία που ήταν στην ανυποληψία , με μηδενική γκάμα μοντέλων και αδιάφορη παρουσία , εκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί της με ένα και μόνο μοντέλο που διακρίνεται σχεδόν αποκλειστικά για την σχεδίασή του παρά για κάτι άλλο. Μπράβο στον σχεδιαστή , αλλά 10000 για Hublot εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 10:59:19 πμ »
Παράθεση από: "houston"
Παράθεση από: "MHTΣ"

MHTΣ, σκέφτεσαι να το αγοράσεις ή έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις???? :headbash:  :lol:

Eίναι μέσα στα σχέδιά μου αλλά ακόμη έχω άλλες προτεραιότητες.
ΠPEΠEI NA TO ΠAPΩ KAΠOTE!!!!!!!!!!!!
Kαι ναι κυρίες και κύριοι (ή μάλλον μόνο κύριοι χεχε) ΘA EΔINA 10.000 ΓIA ENA HUBLOT! Aλλά όχι όποιο νά'ναι. MONO AYTO!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 11:23:06 πμ »
θα συμφωνησω.. υπαρχουν και κανα 2 ακομα μοντελακια της που αξιζουν τον κοπο αλλα αυτο ειναι μοναδικο και ανεπαναληπτο..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 11:27:26 πμ »
Πιστεύετε ότι τα 44mm είναι too much? Tο 41 σαν να μου φάνηκε λίγο μικρό αλλά μάλλον ταιριάζει περισσότερο στο χέρι μου. Ποιά η γνώμη σας για τα μεγάλα?

Αποσυνδεδεμένος christos

• 36mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 11:30:08 πμ »
Τουλάχιστο στις δικές μου διαστάσεις τα 44-45mm ταιριάζουν ιδανικά.
Δεν μου αρέσει να βλέπω σε αντρικά χέρια μικρά ρολόγια.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 01:54:38 μμ »
44 mm κ πανω η περνουμε η δε περνουμε!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 03:25:05 μμ »
Όλα είνα θέμα καρπού του καθενός οπότε πιστεύω είναι άτοπο να μιλάμε για γενικό κανόνα. Ο δικός μου π.χ. είναι ιδιαίτερα αδύνατος στα 16εκ περιφέρεια (κάτω από 6,5"), πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάω πάνω από 40mm, ίσως 42mm αν η στεφάνη δεν είναι πολύ λεπτή. Από την άλλη έχω δει ανθρώπους που κάνουν το Big Pilot να χάνεται στο χέρι τους. Γενικά ο κανόνας είναι ότι αν οι άκρες της κάσας εξέχουν πιο πέρα από το χέρι όταν κοιτάς το ρολόι από πάνω, τότε μάλλον το έχεις παρακάνει ;)

Και μια φωτό στα γρήγορα για να δείξω τι είναι για μένα σχεδόν το όριο (το συγκεκριμένο Certina είναι στα 40mm).

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 03:47:26 μμ »
Να κι ένας με καρπό 6,5" ο οποίος το παράκανε κατά την άποψή μου (αυτή η φωτό με έπεισε ότι το μεγάλο Portuguese δεν είναι για μένα, όσο κι αν το λατρεύω):

Αποσυνδεδεμένος christos

• 36mm case
    • Προφίλ
Hublot Bigger Bang
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 27, 2007, 03:55:12 μμ »
Αυτό ταιριάζει τέλεια στο δικό μου 8" καρπό !!
Είναι και το αγαπημένο μου IWC.