Αποστολέας Θέμα: Αγορά νέου ρολογιού θέλω γνώμες και έχω απορίες!  (Αναγνώστηκε 15960 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά νέου ρολογιού θέλω γνώμες και έχω απορίες!
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 26, 2009, 09:08:35 μμ »
ποιοτικα και ιστορικα ,ανωτερα...για το σερβις,δεν ξερω,δεν μπορω να πω κατι!συντομα θα σου δωσω τις φωτο! ;)

Αποσυνδεδεμένος SOUTH PARK

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 26, 2009, 09:16:58 μμ »
μου ειπες speedmaster pro 42mm , kai planet ocean 45,5. τις φωτο μην σε κοπο και τις ανεβασεις τις βρηκα απο το site της ομεγα. καταλαβα για ποια κομματια μου μιλας ειναι και τα δυο super

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος SOUTH PARK

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 26, 2009, 09:34:44 μμ »
εκανα λαθος για το planet ocean  ειχα την εντυπωση οτι ελεγες το απλο οχι το χρονογραφο αλλα φοβαμαι μην παω για τον χρονογραφο και μου πουν κανα ταληρο και μου φυγει η μαγκια.παντως ειναι και τα δυο πανεμορφα.ευχαριστω και παλι φιλε george

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 27, 2009, 04:13:52 μμ »
Μου κάνει εντύπωση που αυτό το ρολογάκι δεν το προτείνει κανενας, http://www.longines.com/watches/longines-grandevitesse, 1800 αρχική, θα το βρεις -1400+, δεν ξέρω του έχω μεγάλη αδυναμία.

Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 05, 2009, 09:28:43 μμ »
και εγώ το σκεφτόμουν αλλά αν έχεις μεγάλο-χοντρό καρπό δεν λέει επειδή έχει λεπτό λουράκι!για αυτό το λόγο το απέκλεισα εγώ!αν και μου άρεσε γενικά!

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 18, 2010, 03:38:51 μμ »
παιδιά θα ήθελα να σας ενημερώσω για το longinaki ότι πάει super μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει προς το παρόν κανένα πρόβλημα και το έχω καταχαρεί ;)

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 29, 2011, 12:53:42 μμ »
ξαναγράφω μετά από καιρό σε αυτό το θέμα για να μην χαθούμε...http://www.longines.com/watches/longines-admiral/L3.666.4.56.0
αυτό είναι το ρολόι που έχω αγοράσει πριν 2 χρόνια περίπου...σήμερα μου έτυχε κάτι περίεργο και λέω κοίτα να δεις από πού μπορείς να την πάθεις....ήμουνα στην τουαλέτα και τραβώντας το καζανάκι ::) μετά από ψιλό  :o πέφτει μέσα της ζώνης μου το μεταλλικό κούμπωμα και εγώ ενστικτωδώς έβαλα μέσα το χέρι για να μην το χάσω...το χέρι που μπήκε μέσα ήτανε αυτό που φορούσε το ρολόι...βγάζοντας το έξω λέω ε εντάξει αδιάβροχο είναι στα 100μ...κοιτώντας καλύτερα όμως παρατηρώ ότι η κορώνα είναι ανοιχτή στη θέση 1 πράγμα που ποτέ δεν έχει ξαναγίνει γιατί πάντα το προσέχω και το ελέγχω να είναι βιδωμένη....τώρα πώς μπορώ να διαπιστώσω αν έχει πάρει νερό μέσα ή αν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ρολόι μου?το έχω βγάλει εδώ και 2 ώρες και το έχω γυρισμένο να πατάει η κορώνα κάτω τώρα με ξεβιδωμένη κορώνα στη θέση 1....δεν παρατηρώ κάποια θολούρα στο τζάμι...αν έχει πάρει νερό πώς θα το καταλάβω??...προς το παρόν δουλεύει κανονικά!!!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 29, 2011, 12:59:06 μμ »
αστο κανα 2 με 3 ωρες στον ηλιο η πανω σε καλοριφερ. εαν θολωσει το τζαμι τοτε ναι εχει παρει νερο :P

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 29, 2011, 01:01:45 μμ »
δηλαδή πέπει να το αφήσω στον ήλιο ή σε καλοριφέρ για να θολώσει αν έχει πάρει νερό??....αν έχει πάρει νερό δεν θα θολώσει ούτως ή άλλως??

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 29, 2011, 01:19:38 μμ »
η θερμότητα θα προκαλέσει εξάτμιση του νερού αν τυχόν θα έχει πάρει γ' αυτό τον λόγο θα θολώσει το κρύσταλο. Το είχα πάθει σε ενα fashion που είχα. Το άφησα καμιά εβδομάδα με ανοικτή την κορώνα και όλα κούλ. Αν αρχίσει και σκαλώνει, κατευθείαν σε τεχνικό.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 29, 2011, 01:24:37 μμ »
...προς το παρόν το έχω πάνω στο γραφείο μου σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από 2 ώρες και δεν παρουσίασε κάτι...φοβάμαι να το αφήσω πάνω σε καλοριφέρ νομίζω ότι αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες...δεν είναι επίφοβο για το ρολόι?? την κορώνα την έχω ανοιχτή στη θέση 1 και δουλεύει κανονικά....την κορώνα την είχες εντελώς ανοιχτή στη θέση 2 δηλαδή??γιατί εμένα στη θέση 2 ρυθμίζει λεπτά και ώρα και δεν λειτουργεί το ρολόι...στην 1 κουρδίζει αλλά παράλληλα δουλεύει κιόλας...σε αυτή το είχα στην 1 δηλαδή όταν το βούτηξα μέσα στο νερό αστραπιαία για να πάρω το κούμπωμα της ζώνης

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 10, 2011, 03:25:32 μμ »
τελικά δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα παιδιά

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 10, 2011, 10:44:19 μμ »
Η δεύτερη τσιμούχα, πάνω στον άξονα της κορώνας δεν επέτρεψε στο νερό να εισχωρήσει στην κάσα. Βεβαίως βοήθησε ότι το ρολόι έμεινε δεν έμεινε ένα δευτερόλεπτο στο νερό.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 11, 2011, 09:21:02 πμ »
τελικά δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα παιδιά

Μπράβο, αυτά είναι καλά νέα!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 11, 2011, 11:17:40 πμ »
Τέλος καλό όλα καλά. Μια χαρά.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος billy75

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 04, 2011, 02:23:11 μμ »
Η δεύτερη τσιμούχα, πάνω στον άξονα της κορώνας δεν επέτρεψε στο νερό να εισχωρήσει στην κάσα. Βεβαίως βοήθησε ότι το ρολόι έμεινε δεν έμεινε ένα δευτερόλεπτο στο νερό.

άκρως ενημερωτικό ευχαριστώ