Λοιπον μετα απο σχεδον 2.5 μηνες συμβιωσης με το Omega Chronoscope αποφασισα να σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου.
Το ρολοι ειναι αυτο.
http://www.omegawatches.com/index.php?id=1015&details=1&ref=48503037&no_cache=11) Το ρολοι κατα την ταπεινη μου γνωμη αξιζει τα λεφτα του και τα δειχνει. Ειναι απο τα ρολογια που στην πραγματικοτητα οταν καποιος το βλεπει καταλαβαινει οτι προκειται για ενα ακριβο ρολοι.
2) Το ρολοι χανει 1 δευτερολεπτο την ημερα. Το εχω συγχρονισει πολλες φορες με το PDA μου και ειλικρινα δεν περιμενα να εχει τετοια ακριβεια. Στην αρχη νομιζα οτι κανω λαθος. Απο οσα εχω διαβασει ειναι μια καλη επιδοση για μηχανικο ρολοι.
3) Η αυτονομια του φτανει περιπου στις 48 ωρες. Επειδη οι πραγματικες ορολογιακες μου γνωσεις ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο δεν ξερω πως να φερω το ρολοι σε πληρη φορτιση και μετα να δω αυτονομια.
4) Δεν μου αρεσει που οταν το φοραω παντα σκεφτομαι να μην το βρεξω οταν πλενω τα χερια μου. Αν και αδιαβροχο δεν μου αρεσει που το δερματινο λουρακι αλλαζει χρωμα.
5) Δεν μου αρεσει που οταν το φοραω δεν νιωθω τοσο ανεμελος που θα ενιωθα σε περιπτωση που ειχα παρει το Broad Arrow. Θεωρω οτι ρολογια ατσαλινα με στεφανη ειναι οτι καλυτερο. Στο Chronoscope το τζαμι δεν προστατευεται απο καποια στεφανη με αποτελεσμα να ειναι εκτεθειμενο σε χτυπηματα.
Αυτα προς το παρον. Οταν αποκτησω και αλλες γνωσεις ισως να σας μεταφερω και αλλα ποιο ενδιαφεροντα στοιχεια.
Φιλικα,
Νικος