Αποστολέας Θέμα: OMEGA  (Αναγνώστηκε 2233120 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: OMEGA
« Απάντηση #2400 στις: Απρίλιος 20, 2011, 04:59:47 μμ »
Στα αυτόματα ρολόγια το κούρδισμα είναι ασταμάτητο. ;) Όσο και να το κουρδίζεις δεν προκύπτει πρόβλημα στο μηχανισμό του ρολογιού. ;D

Φιλικά,
Κων/νος
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2011, 09:11:31 μμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2401 στις: Μάιος 05, 2011, 05:33:09 μμ »
Βρε παιδια, επειδη με "αγχωνει" το θεμα της ακριβειας του ρολογιου...
Κερδιζω περιπου καθε μερα 4" (τη μια 3, την αλλη 5, την αλλη 4), και καποιες φορες το αφηνω το βραδυ, αλλα τις περισσοτερες το φοραω. Απο χθες μεχρι σημερα με ολοημεροκαι ολονυκτιο φορεμα κερδισε 12" !!! Ειναι φυσιολογικες τετοιες αποκλισεις, πολυ δε περισσοτερο αυτο το σκαμπανεβασμα το αποτομο των + 8 παραπανω απο το ημερισιο "κερδος" των 4" ???????

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2402 στις: Μάιος 05, 2011, 05:39:28 μμ »
Tο +4 είναι εντάξει, το +12 όμως όχι. Είναι εξακριβωμένο, θέλω να πω είναι σίγουρο ή μήπως έγινε λάθος στην μέτρηση; Δες το πάλι κι όντως είναι έτσι πήγαινέ το στην εταιρεία να το ελέγξουν.
ΥΓ. Άστο τα καημένο να ξεκουράζεται λίγο τη νύχτα... ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2403 στις: Μάιος 05, 2011, 08:02:38 μμ »
Ναι εξακριβωμενο...Απο χθες μεχρι σημερα κερδισε +12...Κι απο το προηγουμενο μυνημα εως τωρα (δηλ περιπου 2 ωρες μετα) εχει κερδισει +1 (κατι που επιβεβαιωνει το +12' την ημερα )
Αν συνεχισει ετσι και το Σαβ/κο να επικοινωνησω με το μαγαζι που το πηρα η κατευθειαν με την εταιρια? (btw απο το μαγαζι που μου προτεινες εγινε η αγορα..)
Απ τη μια λεω νωρις ειναι δεν εχει κλεισει ουτε μηνα, απ την αλλη το +12 , πολυ δε περισσοτερο αν συνεχισει ειναι too much...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2404 στις: Μάιος 05, 2011, 11:13:09 μμ »
   Γενικά είμαι υπέρ του καταστήματος, έχει άλλη δυναμική από έναν απλό καταναλωτή ;)
   Όμως το συγκεκριμένο είναι απλή διαδικασία και για σένα. Πας στο σέρβις, το ελέγχουν επιτόπου και σε ενημερώνουν. Λίγο υπομονή μόνο, γιατί συνήθως έχει αναμονή στο γκισέ ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 05, 2011, 11:19:38 μμ από GiannisH »

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2405 στις: Μάιος 21, 2011, 10:07:45 μμ »
Υπάρχει τίποτα νεότερο για τον αντικαταστάτη του most popular μοντέλου της Ω;
Άφιξη; Τιμές;

Uploaded with ImageShack.us

Μερικές δικές μου παρατηρήσεις:
Μεγάλο +: inhouse μηχανή 8500
Άλλα δύο +: ανάγλυφοι αριθμοί
μικρές αλλαγές στο design, έτσι πρέπει σε ένα ήδη πανέμορφο μοντέλο: όχι σαρωτικές αλλαγές αλλά μικρές αισθητικές παρεμβάσεις/βελτιώσεις

Στα -: δεν μου αρέσει προσωπικά η μπλε στεφάνη, παραέγινε μπλε στο συγκεκριμένο. Θα θελα να δω κι άλλες εκδόσεις για να κρινω.

Κάπου διάβασα ότι το μέγεθος θα είναι αποκλειστικά 1, μόνο 45,5 μμ! Αν ισχύει αυτό είναι μεγάλο πλην!  :-[

Τέλος αν η 8500 και η στεφάνη liquid metal είναι στάνταρ εξολισμός, προφανώς ξεχνάμε την τωρινή λιανική 3390. Ταληράκι προβλέπω, αφού βέβαια και ο μεγάλος αντίπαλος, τo νεό submariner, ακρίβυνε κι αυτό πολύ. Αν υπάρχει κάποιος Ω insider ή ειδικότερος ας μας διαφωτήσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2011, 10:15:36 μμ από Nick78 »
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2406 στις: Μάιος 29, 2011, 03:04:09 μμ »
Συμπληρώνοντας να ρωτήσω εάν τελικά το μεγάλο μέγεθος οφείλεται στη μηχανή 8500, δηλαδή "δε χωρά" σε 42μμ κάσα. Ρολόι για μεγαλόκαρπους δηλάδή  :-\

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2407 στις: Μάιος 30, 2011, 10:10:49 πμ »
Συμπληρώνοντας να ρωτήσω εάν τελικά το μεγάλο μέγεθος οφείλεται στη μηχανή 8500, δηλαδή "δε χωρά" σε 42μμ κάσα. Ρολόι για μεγαλόκαρπους δηλάδή  :-\

Η συγκεκριμένη μηχανή μπαίνει και στο aqua terra ήδη, που είναι μικρό, οπότε δεν είναι θέμα μεγέθους.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2408 στις: Μάιος 30, 2011, 04:18:14 μμ »
Η συγκεκριμένη μηχανή μπαίνει και στο aqua terra ήδη, που είναι μικρό, οπότε δεν είναι θέμα μεγέθους.

διαβαζα προσφατα σε ξενο φορουμ οτι ειναι θεμα παχους.
Η 8500 λεει ειναι αρκετα παχια και η κασα του PO λογω της υδατοστεγανοτητας δεν την χωραει.

Αποσυνδεδεμένος virginia

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2409 στις: Ιούνιος 05, 2011, 03:26:23 πμ »
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.τώρα χρησιμοποιω ένα ρολόι το οποίο έχει τη δυνατότητα να χτυπάει κάτι σαν αλαρμ το οποίο το χρησιμοποιω καθημερινά και με Βόλευει για διάφορα μικροπράγματα.τώρα θελω να πάρω ένα aqua terra ladies κσιτο ερώτημα μου είναι υπαρχεινιδια δυνατότητα; Κοίταξα στη σελίδα της εταιρίας αλλα δε αναφέρει κάτι οπότε δυο τεινα ειτετο έχουν όλα τα μοντέλα της οπότε ειναι περιττή η αναγραφή είτε πρέπει να το ξεχάσω.
Κάποιος μήπως που να γνωρίζει;

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2410 στις: Ιούνιος 05, 2011, 08:32:15 πμ »
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.τώρα χρησιμοποιω ένα ρολόι το οποίο έχει τη δυνατότητα να χτυπάει κάτι σαν αλαρμ το οποίο το χρησιμοποιω καθημερινά και με Βόλευει για διάφορα μικροπράγματα.τώρα θελω να πάρω ένα aqua terra ladies κσιτο ερώτημα μου είναι υπαρχεινιδια δυνατότητα; Κοίταξα στη σελίδα της εταιρίας αλλα δε αναφέρει κάτι οπότε δυο τεινα ειτετο έχουν όλα τα μοντέλα της οπότε ειναι περιττή η αναγραφή είτε πρέπει να το ξεχάσω.
Κάποιος μήπως που να γνωρίζει;

Βιργινία δυστυχως το ΑΤ δεν έχει αυτή την δυνατότητα.
Αν το θεωρεις απαραιτητο το ξυπνητηρι οι επιλογες σου ειναι πολυ περιορισμενες.
Η γνωμη μου ειναι να παρεις το ΑΤ και να χρησιμοποιεις το αλαρμ του κινητου σου!

Αποσυνδεδεμένος virginia

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2411 στις: Ιούνιος 07, 2011, 03:29:33 μμ »
Εντάξει δε αρκεί η απουσία αυτη για να με αποτρέψει. Αυτο ισχυει λογικά και για τους δυο μηχανισμούς έτσι;

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2412 στις: Ιούνιος 22, 2011, 10:07:46 μμ »
Καλησπέρα σε όλους!Διαβάζω αρκετά εδώ κι εκει στο Internet αφού πρόκειται να κάνω μια τόσο σημαντική αγορα (Ω planet ocean chronograph 45.5mm) και έπεσα στο παρακάτω link

http://www.omegablogger.com/archives/54

Όπως λοιπόν θα δείτε εδω γίνεται χαμός απο βλάβες και πολυ κακό service..απλά ρωτώ αν κάποιος απο εσάς έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και σε ποιο βαθμό..έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι μιλάμε για αυτόματα μηχανικά ρολόγια και δεν είμαι αφελής να περιμένω ακρίβεια quartz αλλα μιλάμε για Ω ρολογια και μάλιστα το συγκεκριμένο θεωρείται απο πολλούς κορυφαίο με μηχανή super κτλ κτλ..εγω έχω πάθει με το ρολόι τρελή πλάκα κ´ θα πάω αύριο μάλλον να το πάρω..απλά θέλω να ξέρω τι να περιμένω βρε guys!! Δώστε φώτα αν θέλετε κ´ μπορείτε σας παρακαλώ και πιο πολυ αυτοί που έχουν το POC ή κάποιοι που ξέρουν κατόχους τους..πάλι ευχαριστω σας όλους!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2413 στις: Ιούνιος 23, 2011, 02:24:24 πμ »
Η cal 3313 είναι αλήθεια πως είχε εμφανίσει αρκετά προβλήματα, ειδικά τον πρώτο καιρό. Πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ ό ίδιος με ένα Broad Arrow με την ίδια μηχανή, το οποίο και αντικαταστάθηκε από την εταιρεία. Θα ξαναέπαιρνα την ίδια μηχανή σε ρολόι; Ναι, γιατί μιλάμε για μια μηχανή με εξαιρετική ακρίβεια και με σέρβις σε αραιά διαστήματα. Κανείς δεν σου εγγυάται το απόλυτο, εδώ ETA που παράγονται κατά δεκάδες χιλιάδες και έχουν στις πλάτες τους δεκαετίες εξέλιξης, τυχαίνει και έχουν πρόβλημα. Αν είσαι άτυχος το πας στο σέρβις και σου δίνουν λύση. Όσο για το σέρβις της Ω η αλήθεια είναι πως είναι αργό και ακριβό, προσωπικά όμως δεν θα με εμπόδιε στο να προσθέσω ένα Ω στη συλλογή  ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2414 στις: Ιούνιος 23, 2011, 08:40:35 πμ »
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ... τι να πω ελπίζω να μην πέσω στην περίπτωση γιατί το ρολόι πραγματικά μου αρέσει πολύ και θέλω να το φοράω για πάμπολλα χρόνια και να το χαίρομαι...ίδωμεν!

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2415 στις: Ιούνιος 23, 2011, 11:37:24 πμ »
Επίσης να ευχαριστήσω τον Κων/νο για την διάθεσή του να με ενημερώσει και μάλιστα τηλεφωνικά για πολλά και διάφορα θέματα σχετικά με την εταιρεία (Ω) αλλά και τον κόσμο των αυτόματων μηχανών και των "συνηθειών" τους...

είδα μάλιστα ότι βγαίνει και νέο POC το φθινόπωρο με την inhouse μηχανή (και πρέπει να έχει αναλωθεί το θέμα εδώ απλά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα posts)
http://blog.perpetuelle.com/index.php/dive-watches/omega-seamaster-planet-ocean-chrono-cal-93009301/

να σας πω την αλήθεια αγχώθηκα λίγο γιατί λέω να πάρω  τώρα το ρολόι και το Φθινόπωρο να είναι "παλιό"... από την άλλη αυτό που θέλω να αγοράσω πιστεύω ότι είναι πιο όμορφο και επίσης το open back δεν μου κάθεται καλά γιατί όπως και να το κάνουμε το caseback της σειράς Planet Ocean είναι κλασικό... επίσης θα εχει αρκετά υψηλότερη τιμή και παίζει να βγάλει και η μηχανή τις παιδικές της ασθένειες οπότε πάμε για το υπάρχον μοντέλο!

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2416 στις: Ιούνιος 23, 2011, 12:24:10 μμ »
Γι' αυτό κάνε λίγη υπομονή φίλε μου, να κατασταλάξει και το θέμα του ΠΟ (νέου μοντέλου).
Αν δεν υπάρχει πίεση χρόνου θα λεγα να περιμένεις λίγο.

(Προσοχή δε λέω μ' αυτό να μην πάρεις Ω, είναι εταιριάρα)

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2417 στις: Ιούνιος 23, 2011, 12:30:57 μμ »
ναι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά, μου αρέσει πολύ περισσότερο το υπάρχον και επίσης είναι λιγάκι δύσκολο για τον δικό μου χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασία να περιμένω μέχρι το Φθινόπωρο και βλέπουμε... ευχαριστώ πάντως για την φιλική "προτροπή" ;)

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #2418 στις: Ιούνιος 23, 2011, 08:30:22 μμ »
Λοιπόν! Το πήρα και είναι πραγματικά απίστευτο ρολόι..απίστευτο πραγματικά!Δείχνει να δουλεύει μια χαρα οπότε τώρα μένει να το φορω καθημερινά να το "στρωσω"..αν πρέπει να ξέρω κάτι άλλο πείτε μου please..πάντως το Ω είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Συνδυάζει στυλ,κομψότητα,χωρίς κραυγαλέες προσπάθειες εντυπωσιασμού,με απίστευτη σχεδίαση που είναι μοντέρνα και συνάμα κλασσικη σήμερα, αύριο και τα επόμενα 50 χρόνια..εντάξει πολυ μπροστά - απόλυτο respect...Ω rules!! Και για τέτοιο μηχανάκι πιστεύω η τιμη του είναι απλά εκπληκτική..

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2419 στις: Ιούνιος 23, 2011, 08:48:10 μμ »
Mε γεια σου Ευθύμη.
Να το χαρείς και να δείχνει πάντα καλές ώρες (όπως λέμε σ'αυτό εδώ το φόρουμ)!

Ποια διάσταση πήρες?