ξερεις ,εκει εξω δεν σκεφτονται σαν εμας,δεν σκεφτονται εαν ενα ρολοι κανει πολλα λεφτα ,
αλλα το οτι εχει την ιδια βαση με ενα ρολοι των 2-3.000 ευρω..
να σου πω γιατι ?το μεγαλο κοστος το εχεις για την δημιουργια μιας
νεας ,μηχανης.. 
μου αραδιαζεις ονοματα ,περιπλοκα και ευηχα ,αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσια!
Patek Philippe had used a Nouvelle Lémania calibre produced exclusively for the Geneva brand.
Based on the CH 27-70, the movement gradually added a perpetual calendar and a continuous flyback function
η patek επερνε ετοιμες χρονογραφικες μηχανες εδω και χρονια!πιστευεις το δυσκολο γι αυτην ειναι να βαλει ενα complication?
δεν εφτιαχνε μηχανη μεχρι να της κοψει τον αερα ο HAYEK...
η μηχανη που αναφερεις και τοσο πολυ καθε φορα υποστηριζεις,δειχνει οτι αφηνεις το μηχανικο κομματι και σε παρασυρει η αισθητικη πλευρα Η ακομα χειροτερα ,τα λεγομενα των ιδιοκτητων Η αρμοδιων μιας εταιριας!καθολα υποκειμενικα πιστευω,μιας και ειναι το προιον τους

μα καλα εαν δεχθουμε οτι η πληροφορια απο το νετ ειναι και υποκειμενικη ,θες να δεχθω εναν ιδιιοκτητη/αρμοδιο εταιριας που μου πουλαει ξενη μηχανη βαση στα 300.000 ΕΥΡΩ!!! και μου λεει "ΚΟΙΤΑ ολα αυτα τα ωραια που εκανα πρεπει να τα πληρωσεις τοσα λεφτα?"
δηλαδη λες πως δεν ειναι υποκειμενικοι και οτι δεν θελουν να πουλησουν το ακριβο τους εμπορευμα ε?
langhe ,ap..etc αυτοι εχουν δικαιωμα να σου πουν,χωρις να κοκκινισουν "κοιτα θελω 300.000 κωστη αλλα το εφτιαξα εγω!"
επενδυσα σε ερευνα,εργαστηρια ,νεες γραμμες παραγωγης,τεχνολογια ,υλικα!!!!
εκει απλα λεω σεβασμος!ξερεις γιατι?δειχνει τον μεγιστο σεβασμο και στον πελατη του,φτιαχνοντας νεα προιοντα και οχι λυσεις αξιολογες μεν ,αλλα παλιες οσο το
1ο Moonwatch αποψηIn summary, Lange has its edge over Patek in terms of attention to details construction qualities, and distinguishable characters with strong backup from the state-of-the-art technology, and resources.μια απο τις πολλες αποψεις,οτι η Lange παραγει τεχνολογια του σημερα,μιλαω για τεχνολογα...θα ηταν ανεπιτρεπτο για μια Lange να κανει χρηση μηχανης βασης απο αλλο και να ζηταει 300.000 ευρω!
δες τις μηχανες και θα βρεις τις ομοιοτητες με εβαλες στι τρεξιμο σημερα!ναι οκ ειμαι λιγο χοντρουλης ,αλλα πολυ τρεξιμο ρε γαμωτο σημερα!