Αποστολέας Θέμα: Τι σημαίνει το όνομά σας;  (Αναγνώστηκε 25159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ilias_k

• Επισκέπτης
Απ: Τι σημαίνει το όνομά σας;
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 13, 2009, 03:21:37 μμ »
καλησπερα και απο'μενα.το δικο μου περιλαμβανει το πραγματικο μου ονομα,Ηλιας και το αρχικο γραμμα απο το επιθετο μου.καμια πρωτοτυπια ε..?

φιλικα Ηλιας

Αποσυνδεδεμένος movan

• 42mm case
    • Προφίλ
    • movida
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 15, 2009, 06:41:43 μμ »
Yoshitoshi= η δισκογραφική εταιρεία των Deep Dish.

Favourite progressive house δίδυμο τα νεανικά μου χρόνια

+1000

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 23, 2010, 03:15:04 μμ »
Απλά πράγματα.... THANOS58...
Το Θάνος ως έχει, το 58 δεν είναι ηλικία, γιατί είμαι 52... Το 58 γεννήθηκα. Και δη στις 6-6! D-Day!!!
Αλλά μοιάζω και για 58 χρονών αντί 52, λόγω πρόωρου καραφλιάσματος και ασπρίσματος εναπομεινουσών τριχών, φυσικά εξαιτίας της απέραντης μα...κίας και απατεωνιάς που λούζει ολάκερη την χώρα, ειδικά τώρα με την "κρίση" και τους έναντι αυτής "εθνοσωτήρες".....
ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΟΟΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! (που εισαι ρε Σαπφώ?)......
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 23, 2010, 03:54:35 μμ »
Πάντα όταν πήγαινα να κάνω registration το nick thomas ήταν πάντα πιασμένο

Αμα έβαζα από πίσω την ηλικία μου πχ thomas29 του χρόνου θα ταν άχρηστο

Αμα έβαζα από πίσω το έτος γέννησης πχ thomas80 θα φαινόμουν γέρος

οπότε διάλεξα στην τύχη έναν οποιοδήποτε αριθμό και τον κόλλησα πίσω από το όνομά μου  ;)

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 23, 2010, 04:53:44 μμ »
αρχικα ονοματος και ετος γεννησης...

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 23, 2010, 04:56:57 μμ »
Ραστινιακ ειναι ο ηρωας σε μερικα βιβλια του Γαλλου συγγραφεα Ονορε ντε Μπαλζακ  ;)
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 23, 2010, 07:18:20 μμ »
tzist= αρχικά επιθέτου και sam= από το ήρωα του Αρχοντα των Δακτυλιδιών Samwise Gamgee o οποίος κατά την γνώμη μου είναι ο πιο ανιδιοτελής (μεταξύ και άλλων χαρακτηριστικών του) χαρακτήρας των βιβλίων του Τόλκιν.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 23, 2010, 09:07:12 μμ »
  Καλησπέρα. Viglatoras, ήταν ο Παρατηρητής στους Πύργους - Βίγλες, που υπήρχαν στα χρόνια μετά το Μεσαίωνα, περιμετρικά των ακτών της πατρίδας μου, της Χίου. Αποστολή τους ήταν, η παρατήρηση του ορίζοντα για τυχών άφιξη πειρατικού και λοιπού εχθρικού στόλου και με τον εντοπισμό τους, ειδοποιούσαν τα χωριά - φρούρια, για την προετοιμασία της άμυνάς τους. Η περίοδος της Γενουατοκρατίας, στην οποία ''άκμασαν'' οι βίγλες, αν και στην αρχή ήταν μια περίοδος καταπίεσης του ντόπιου Ελληνικού στοιχείου, εξελίχθηκε σε μια περίοδο ιδιαίτερης ακμής για το εμπόριο και το βιοτικό επίπεδο στο νησιού, αλλά και σε μια ''παντριά'' του Ελληνικού στοιχείου και της κουλτούρας του, με το δυτικό - αναγεννησιακό στοιχείο των Γενουατών. 
  Το πραγματικό μου όνομα είναι Απόστολος και η επαγγελματική μου ιδιότητα, ταιριάζει με αυτή την Βιγλατόρων..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος wolf

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 03, 2010, 10:52:25 πμ »
Το χρησιμοποιούσα πάντα σαν nick name σε παιχνίδια πρώτου προσώπου (πιστολίδι, ξύλο, κτλ). Έτσι μου έρχεται πάντα πρώτο στο μυαλό. Το ονομα μου είναι Χρήστος.

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 03, 2010, 01:47:39 μμ »
οτι εχω να παω εκκλησια απο το Γυμνασιο.... ;D

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 04, 2010, 09:54:11 πμ »
από τον δράκο που είναι στον άσσο της τράπουλας. αν κ σιχαίνομαι τα χαρτιά το χρησιμοποιώ σε διαδικτυακό παιχνίδι (ικάριαμ) κ ελέω στρατηγικής που το χαρακτηρίζει θεώρησα ότι ταιριάζει για θέματα τακτικής κλπ

Αποσυνδεδεμένος morfeas3kala

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάρτιος 16, 2012, 09:43:15 μμ »
Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο..Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα, ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων, ιδίως στη ρωμαϊκή και στη μεταγενέστερη δυτική παράδοση. Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.

προφανος και μου αρεσει πολυ ο υπνος..(ασχετα αν λογο υποχρεωσεων δεν προλαβαινω να κοιμηθω ποτε πανω απο 4-5 ωρες..)

το 3kala ειναι απο την πολη που καταγομαι...ΤΡΙΚΑΛΑΡΑ!!

Αποσυνδεδεμένος merlin

• 36mm case
  • www.supersonics.gr
    • Προφίλ
    • supersonics
« Απάντηση #72 στις: Μάρτιος 16, 2012, 10:19:54 μμ »
merlin.....απο τον διασημο μαγο!