Αποστολέας Θέμα: SEIKO modded & custom ρολόγια  (Αναγνώστηκε 14972 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
SEIKO modded & custom ρολόγια
« στις: Μάρτιος 20, 2009, 01:27:02 πμ »
Παιδιά έχω δει στο νετ σε διάφορα sites όπως στο watchuseek ...modded SEIKO ρολόγια από κάποιους ιδιώτες φαντάζομαι....τα οποία είναι πραγματικά πολύ όμορφες κατασκευές....

Που τα αγοράζουν αυτά τα ρολόγια?

Ξέρετε sites από τέτοιους "ανακατασκευαστές" όπου μπορεί κάποιος δει τις δουλειές τους , να αγοράσει ή να παραγγείλει?

Επίσης ας ποστάρουμε εδώ και φωτό από καλές δουλειές

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 20, 2009, 11:16:24 μμ από anastasios101 »

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: SEIKO mods ρολόγια
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 20, 2009, 04:20:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 20, 2009, 05:32:45 μμ »
http://www.10watches.com/mywork.htm

Ιδίως αυτά έγιναν αγνώριστα.

Γιατί όμως να θέλει κάποιος να αλλοιώσει τόσο πολύ το ρολόι του; Τι cool έχει κάτι τέτοιο; ???

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 20, 2009, 06:26:09 μμ »
 :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: =D> =D> =D> =D> :supz: :supz: :supz: :supz:
Τα site μπήκαν ήδη στα αγαπημένα μου.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 20, 2009, 07:11:01 μμ »
Γιατί όμως να θέλει κάποιος να αλλοιώσει τόσο πολύ το ρολόι του; Τι cool έχει κάτι τέτοιο; ???

Κι εγω δεν ενθουσιαζομαι τοσο με τις μετατροπες.Ουτε στα αυτοκινητα,ουτε στα ρολογια.
Βεβαια μερικες ειναι επιτυχημενες δε λεω.
Βρισκω πιο ενδιαφερουσα την αναπαλαιωση απ την μετατροπη.

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 20, 2009, 10:54:49 μμ »

eisenberg πολύ ωραία τα lins! thanx!

Μερικές δουλειές είναι φοβερές ....μου αρέσουν πολύ!

Πιστεύω οι μετατροπές προσθέτουν μία μοναδικότητα στο ρολόι....γίνεται διαφορετικό και ας πούμε πιο σπάνιο.
βέβαια αυτά μόνο για προσιτής τιμής μοντέλα της SEIKO....κι εμένα δε θα με ενθουσίαζε μετατροπή σε ακριβά μοντέλα ή μοντέλα με έντονο δικό τους χαρακτήρα

Οι μετατροπείς κάνουν τις αλλαγές στο ρολόι που έχει κάποιος αφού τους το στείλει ή πουλάνε και έτοιμα?

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 20, 2009, 10:58:50 μμ »
Οι μετατροπείς κάνουν τις αλλαγές στο ρολόι που έχει κάποιος αφού τους το στείλει ή πουλάνε και έτοιμα?

Και τα δυο γινονται κατοπιν συνεννοησης  ;)

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: SEIKO modded & custom ρολόγια
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 12, 2014, 04:04:50 μμ »
Ξεθάβω το παρόν θέμα με μια μοντίφα που έκανα νωρίτερα σήμερα στο δικό μου μπλε 5άρι sport με κωδικό SNZG11J1.

Το συγκεκριμένο ρολόι το έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο, από το εργοστάσιο έρχεται με αμμοβολημένη κάσα, μπλέ καντράν και μπλέ νάυλον λουράκι με επίσης αμμοβολημένη μπούκλα, είναι ένα αντικειμενικά όμορφο ρολόι που χαίρεσαι να του αλλάζεις λουράκια και ιμάντες και κάθε φορά να είσαι ανανεωμένος, παρόλαυτά και ενώ ολο αυτό το διάστημα περιστασιακά είχα κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, είχα αρχίσει να το βαριέμαι αρκετά και να κάθεται στο συρτάρι ακούρδιστο για πολλές ημέρες μπαίνοντας σπάνια στο rotation και κατα συνέπεια και στον καρπό μου, οπότε σήμερα το πρωί πίνοντας τον καφέ μου και χαζεύοντάς το είπα να κάνω το παρακάτω πείραμα.

Τα συστατικά του πειράματος μου ήταν:
1. Ένας τζούμπιλι μπρασελές από seiko 007 που θα αντικαθιστούσε τα μέχρι τώρα λουράκια που μπαίνανε επάνω.
2. Ένα εργαλείο τύπου ντρέμελ με τις ανάλογες κεφαλες (+ βουρτσάκια και τσόχινα pads).
3. Γυαλιστική-στιλβωτική αλοιφή μετάλλων.
(τα 2 και 3 για να αφαιρέσουμε την αμμοβολή από την κάσα και να φέρουμε την κάσα στην επιθυμητή υφή έτσι ώστε να ταιριάζει με τον μπρασελέ του 007)
και
4. Μικρό μυτοτσίμπιδο (πενσάκι) για να φέρουμε στα μέτρα της κάσας του λεπτότερου 5αριού τα κούφια end links του μπρασελέ του 007, έτσι ώστε να έχουμε καλή-ασφαλή αλλά και τέλεια αισθητικά εφαρμογή του μπρασελέ πάνω στην κάσα μας μιας και στην αρχική τους μορφή δεν εφαπτόντουσαν καθόλου σωστά αφήνοντας κενά από όλες τις πλευρές (λόγω χοντρότερης και διαφορετικής κάσας του 007 στην οποία εφαρμόζουν εργοστασιακά).

Μαζί με ένα καλό φρέντο εσπρέσσο, κάμποσα old holborn κίτρινα και 2 ώρες συνολικά περίπου (ευχάριστης μπορώ να πω) ενασχόλησης, το αποτέλεσμα φαίνεται στις παρακάτω φώτο......(βάζω και μερικές πως ήταν το ρολόι πριν για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης).

Εμένα προσωπικά το αποτέλεσμα με χαροποίησε και με ικανοποίησε με το παραπάνω, δίνοντας στο ρολόι μου την ανανέωση που προσωπικά ζητούσα, θα χαρώ πολύ να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ως προς το οπτικό τελικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ρολόι.

ΠΡΙΝ

META

''Γιώργος''

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 12, 2014, 04:14:05 μμ »
Αν και η αμμοβολημενη μαμισια κάσα μου αρέσει ιδιαίτερα,μπορω να πω οτι το αποτελεσμα της μοντιφας καθε αλλο παρα αδιάφορο ειναι,
Ειναι πολυ-πολυ καλο και πετυχημένο!! :smt023
Ειναι ένα εντελώς διαφορετικό,ομορφο ρολοι και η μοντιφα έπιασε άπλυτα το στόχο της.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 12, 2014, 05:30:48 μμ »
Παρ' ολο που η εφαρμογη του μπρασελε δεν ειναι και η καλυτερη, η συλληψη και η υλοποιηση της ιδεας ειναι το κατι αλλο. Πολυ ομορφο αποτελεσμα. Μπραβο για το μερακι σου.

Sent from my LG G2 using tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 12, 2014, 05:44:40 μμ »
Γιωργο ωραιο αποτελεσμα πραγματικα! αν και ξερεις οτι ειναι το πρωτο μου ρολοι αυτο... αλλα στην μαυρη εκδοση οχι στη μπλε! και του εχω ιδιαιτερη αδυναμια... και μου αρεσε παρα παρα πολυ η κασα του!! ωραια η σκεψη σου και το αποτελεσμα αν και προσωπικα δε θα το εκανα!! αλλα αυτο δεν εχει καμια επιδραση στο οτι αυτο που εκανες ειναι ομορφο και πρωτοτυπο! βασικα και εγω ψαχνω για το συγκεκριμενο εναν μπρασελε αλλα αμμοβολισμενο... επειδη ξερω οτι το ψαχνεις αν πεσει κατι στην αντιληψη σου ενα πιμι προς εμενα  ;) χαιρομαι που το συγκεκριμενο ρολοι θα ξαναμπει στην ομαδα του rotation σου  :)
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 12, 2014, 05:52:45 μμ »
Μπράβο για την ιδέα και την εκτέλεσή της!!
Το jubillee της seiko είναι άπαιχτο και αναβαθμίζει κάθε seiko στo οποίo μπορεί να προσαρμοσθεί (μάλλον, γιατί παραπέμπει σε κάποια 'άλλη' εταιρεία.. ;) ).

Γιωργο ωραιο αποτελεσμα πραγματικα! αν και ξερεις οτι ειναι το πρωτο μου ρολοι αυτο... αλλα στην μαυρη εκδοση οχι στη μπλε! και του εχω ιδιαιτερη αδυναμια... και μου αρεσε παρα παρα πολυ η κασα του!! ωραια η σκεψη σου και το αποτελεσμα αν και προσωπικα δε θα το εκανα!! αλλα αυτο δεν εχει καμια επιδραση στο οτι αυτο που εκανες ειναι ομορφο και πρωτοτυπο! βασικα και εγω ψαχνω για το συγκεκριμενο εναν μπρασελε αλλα αμμοβολισμενο... επειδη ξερω οτι το ψαχνεις αν πεσει κατι στην αντιληψη σου ενα πιμι προς εμενα  ;) χαιρομαι που το συγκεκριμενο ρολοι θα ξαναμπει στην ομαδα του rotation σου  :)

Αν σου αρέσουν τα mesh, δες για κάποιο σε τιτάνιο.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 12, 2014, 06:30:52 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.!!!  :)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: SEIKO modded & custom ρολόγια
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 12, 2014, 11:31:15 μμ »
Μπραβο! Πιανουν τα χερια σου. Προσωπικα, μου αρεσε πολυ και η σκεψη και η υλοποιηση, αλλα και το αποτελεσμα. Αξιος!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Re: SEIKO modded & custom ρολόγια
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 13, 2014, 12:57:47 πμ »
Μπραβο! Πιανουν τα χερια σου. Προσωπικα, μου αρεσε πολυ και η σκεψη και η υλοποιηση, αλλα και το αποτελεσμα. Αξιος!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Νασαι καλα και οτι ποθεις, ειλικρινα ξεκινησα διστακτικα αλλα και προσεχτικα συναμα και το αποτελεσμα με δικαιωσε με το παραπανω, οι φωτο πραγματικα το αδικουν.!!!

Send from my smartphone using my finger.....

''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 13, 2014, 12:42:56 μμ »
πολυ ωραιο αποτελεσμα συνονοματε  :respect: :respect:

στην θεση σου θα περναγα και τα μεσαια λινκς με scotch brite  ;)

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 13, 2014, 02:20:43 μμ »
πολυ ωραιο αποτελεσμα συνονοματε  :respect: :respect:

στην θεση σου θα περναγα και τα μεσαια λινκς με scotch brite  ;)

Ευχαριστώ Γιώργη, όσο για τα μεσαία links το σκέφτηκα κι εγω σαν εναλλακτική....είδωμεν.  ;D
''Γιώργος''

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
Απ: Απ: SEIKO modded & custom ρολόγια
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 13, 2014, 06:20:38 μμ »

Αν σου αρέσουν τα mesh, δες για κάποιο σε τιτάνιο.
Τιτάνιο έχει το ίδιο χρώμα με αμμοβολη; Αμα του πηγαίνει το mesh γιατί όχι δείξε δείξε...

:D

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:20:07 μμ »
Update της μοντιφας με βουρτσισμα και των υπολοιπων γυαλιστερων μερων του μπρασελε αλλα και της κασας (αναμεσα στα lugs) και τελος με επαναρυθμιση των end links για να εχουν ακομη καλυτερη εφαρμογη, πιστευω τωρα ειμαστε 100% ενταξει, και εις αλλα με υγεια.!!!

Send from my smartphone using my finger.....

''Γιώργος''

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 13, 2014, 10:22:27 μμ »
ωραιος Γιωργο σε παραδεχομαι!!  ;)