Τιτάνιο σημαίνει ελαφρύτερο ολο το πακέτο (μπρασελε συν κασα ) και βαση ιδιοτητων μετάλλου ανθεκτικότερο από το ατσάλι, το θεμα ομορφιά ειναι υποκειμενικό και στα γουστα του καθενός.....τα λεφτά του σιγουρα τα αξίζει αλλα (δεδομένου οτι τα σωθικα ειναι ιδια ) αν δεν θες ενα παναλαφρο καθημερινο ρολόι η αντίστροφα αν δεν σε χαλάει το πιο βαρυ ατσάλινο ποιός ο λόγος να δώσεις τα 200 παραπάνω (εκτος βέβαια κι αν σε κερδιζει η εμφάνιση ).
τελικά προτίμησα το ocean 1 black με κεραμική στεφάνη και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την επιλογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι το ατσάλι είναι πιο βαρύ (και χαίρομαι να νιώθω το ρολόι στο χέρι μου), ενώ χαίρομαι διπλά για την επιλογή της κεραμικής στεφάνης, μια που "χαρίζει" πραγματικά στο ρολόι, ενώ οι ενδείξεις επάνω στο κεραμικό υλικό φαίνονται μια χαρά- η όποια σχετική κριτική νομίζω είναι άστοχη.
Να συμπληρώσω ότι το ρολόι στάλθηκε από την εταιρεία 1 εβδομάδα μετά την παραγγελία με FEDEΧ και έφθασε σε περίπου 4 ημέρες.