0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1)director 40.50.032)grecellin 60.50 Tachymetre3)kostas4)george_40.50.03 mat 5)omegasnik6)Apostolis7)vaguras 011.51S8)nanagno 40.50.03 mat 9)azaas 40.50-1 10)IliasG40.50.03/70.5011)jerry 12) ggs
Μπορούμε να έχουμε και δεύτερη επιλογή? Γιατί αν ναι τότε θα ήθελα να μην αποκλείσω το 20.50-02 το οποίο είναι κατά τι μικρότερο αλλά με πολύ πιο elegant δείκτες,μια λεπτομέρεια κούκλα στο 12 στο dial και κάπου στα 400 ευρο φθηνότερο Για να μην τρομάξω κανέναν να πω οτι ο κύριος στόχος παραμένει το 40.50-01 αλλά όπως προείπα αν η έκπτωση είναι ελκυστική δεν βρίσκω τον λόγο να μην πάρω και ένα δεύτερο Α ρε Γιώργο,όταν μου τρυπάει μια τσέπη θα λέω οτι " το παντελόνι μου έπαθε Γιωργήτιδα " χιχι Με κάτι τέτοιες προτάσεις σου μας αρρωσταίνεις και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε Και πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο που άνοιξε το θέμα και έριξε την ιδέα. Με τρέλανε που με τρέλανε ο φίλος George,άνοιξες και εσύ το thread και ήμουν πια "καταδικασμένος"!!!
Νομίζω οτι ο george_ (λόγω θέσεως) θα έπρεπε να αφαιρέσει από τον τίτλο την (απαισιόδοξη) έκφραση "Υπάρχει ελπίδα;" Αν ξέρει ελληνικά και μας διαβάζει ο M. Sinn, καήκαμε!!!!Ο τίτλος "Ποιά εταιρεία μας κάνει 50% και πάνω, ώστε να σκεφτούμε αν θα την προτιμήσουμε;" είναι στρατηγικά πιο σωστός. Ξεκινάει κανείς την διαπραγμάτευση με καλύτερους όρους.ΦιλικάΚωστής
ο τιτλος δεν ειναι δικος μου κυριε στηκα ,εαν μπορειτε να βοηθησετε απο την θεση σας εχει καλως,αλλιως να ανοιγουμε ανουσιες πολεμικες σε μια αγορα ρολογιου για μενα δεν εχει αξια.το πιθανο ποσοστο εκπτωσης μας ενδιαφερει!!!