Αποστολέας Θέμα: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand)  (Αναγνώστηκε 85275 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand) Υπάρχει ελπίδα;
« Απάντηση #80 στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:14:52 μμ »
κωστα φυσικα και ειναι μονο μια ομαδικη αγορα ρολογιων

για τις επαφες εχω προτεινει ηδη σε ατομο ,αλλα αυτο το κοιταμε.χρειαζεται καποιος που εχει εμπειρια σε διαπραγματευσεις και θεωρησα οτι ο director θα ηταν ο 1ος υποψηφιος για κατι τετοιο,μια και εχει την εμπειρια οσο γνωριζω.οι γερμανοι ειναι σκληρα καρυδια ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #81 στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:39:31 μμ »
ακριβώς.
Σου λένε θα κάνω αυτό και στοιχίζει τόσο.
Πράγματι κάνουν "αυτό" και στο τέλος ζητάνε "τόσο"...

Στη δουλειά μου αγοράζω όλα τα υλικά από Γερμανία. Μου βγάζουν το λάδι για έκπτωση.
Αλλά όταν λένε κάτι πάντα το κάνουν 100%.
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:57:43 μμ »
Κι εγώ λόγω εμπειρίας (εμπορικής συνδιαλλαγής) να προσθέσω ότι οι Γερμανοί είναι απόλυτα συνεπείς αλλά απαιτούν και συνέπεια από τους συνεργάτες τους για να μην στραβώσουν. Επομένως, μια αρχική επαφή προτείνοντας δύο διαφορετικές εναλλακτικές (π.χ. 10 ρολόγια ή 20 ρολόγια) μπορεί να μας δώσει μια ρεαλιστική απάντηση ποσοστού έκπτωσης, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ποσά της τάξεως των 5000+ ή 10000+ Ευρω συνολικά, σε τέτοιες εποχές όλοι τα γλυκοκοιτάζουν ::).

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #83 στις: Μάρτιος 14, 2009, 12:54:53 πμ »
αχ και να υπάρχει το 80.50 ακόμα....

θα γίνει μεγάλο γλέντι!!
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Μάρτιος 14, 2009, 02:37:32 πμ »
http://www.guinand-watch.jp/

εδω στο επισημο γιαπωνεζικο site μοντελα και φωτογραφιες

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μάρτιος 14, 2009, 09:26:18 πμ »
 Αποφάσισα μοντέλο, το : 21.50-04 με μεταλλικό μπρασελέ

Παρακαλώ να περαστεί στη λίστα

Παρατηρήσεις:  1) Στο ιαπωνικό site η σειρά 80 δεν ανήγει, που σημαίνει μάλλον ότι έχει καταργηθεί
                      2) Δεν θα αγοράσουμε και π.χ. έξτρα λουράκια; Εγώ θέλω. Πρέπει να το συζητήσουμε και αν είναι να φτιάξουμε και μια λίστα με τα παρελκόμενα του κάθε ρολογιού.

Ώστε να γίνει η παραγγελία με όλα μαζί.

Φιλικά, Αποστόλης

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μάρτιος 14, 2009, 09:32:15 πμ »
Λοιπόν εγώ προτείνω πάνω απ'όλα να επιδείξουμε ψυχραιμία και ωριμότητα. Το σημαντικότερο βήμα έγινε,η απόφαση πάρθηκε και αυτό είναι το κύριο ζήτημα.Συμμετοχές απ'ότι βλέπω θα έχουμε πολλές και εκπτωσούλα πιστεύω οτι θα έχουμε και θα είναι και καλή.Αλλά,όσο αφορά το ζήτημα της επικοινωνίας,προτείνω να αφήσουμε τους moderator να επιλέξουν το ποιός θα κάνει την επικοινωνία.Το αν θα είναι ο "σκηνοθέτης" μας (  ;) ) , ο Βαγγέλης ή οποιοσδήποτε άλλος λέω να μην το αποφασίσουμε εμείς αλλά κάποιος από τους moderators.Μην ξεχνάμε άλλωστε και έναν ακόμα υποψήφιο "διαπραγματευτή",ο οποίος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το ρολόι του φόρουμ μας και μάλιστα απ'ότι διάβασα με χαρακτηριστική επιτυχία  ;) Πιστεύω οτι αν του το πούμε θα χαρεί πολύ να μας βοηθήσει. Ας μην ξεχνάμε επίσης οτι έχουμε την τύχη και την τιμή στο φόρουμ μας να φιλοξενούμε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας ωρολογόφιλων,ο οποίος πιστεύω οτι ακόμα και αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει αναλαμβάνοντας άμεσα τις διαπραγματεύσεις,αν μη τι άλλο θα μπορούσε να μας δώσει μια εκτίμηση στο τι είναι εφικτό και τι όχι.

Όπως και να'χει ας μαζευτούμε πολλοί και από ανθρώπους με όρεξη,γνώσεις,επικοινωνιακό χάρισμα δεν έχουμε έλλειψη  :D :D Όλα θα γίνουν φίλοι μου και όπως λέει και μια γνωστή TV Persona των καιρών μας " ο καιρός γαρ εγγύς" που οι καρποί μας θα φλερτάρουν με μια δημιουργία του Γερμανού "παππούλη"  ;) ;) ;) ;) ;)
you cannot kill what you did not create

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μάρτιος 14, 2009, 09:40:15 πμ »
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;
Ποια ρολόγια θεωρούνται καλύτερα; Τα ρολόγια της Guinand ή της Steinhart;
Σε καμιά περίπτωση αυτό δεν θα επηρεάσει τη συμμετοχή μου στην αγορά ενός Guinand.

Ευχαριστώ για την κατανόηση (Απλά γλυκοκοιτάζω και τα Steinhart και ίσως τσιμπίσω και ένα τέτοιο με ατομική παραγγελία)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μάρτιος 14, 2009, 10:07:28 πμ »
1)director 40.50.03
2)grecellin  60.50 Tachymetre
3)kostas
4)george_40.50.03 mat
5)omegasnik
6)Apostolis
7)vaguras 011.51S
8)nanagno 40.50.03 mat
9)azaas 40.50-1 
10)IliasG40.50.03/70.50
11)jerry
12) ggs

Καλημέρα, άλλαξα την επιλογή μου:
IliasG για 41.51.01w ή 40.50.03 ή 70.50LL (με αυτή τη σειρά λόγω μεγέθους και αναλόγως της έκπτωσης, χε,χε  ;D ;D)
Με λουράκι όλα βέβαια... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2009, 10:21:49 πμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μάρτιος 14, 2009, 10:23:05 πμ »
Μπορούμε να έχουμε και δεύτερη επιλογή? Γιατί αν ναι τότε θα ήθελα να μην αποκλείσω το 20.50-02 το οποίο είναι κατά τι μικρότερο αλλά με πολύ πιο elegant δείκτες,μια λεπτομέρεια κούκλα στο 12 στο dial και κάπου στα 400 ευρο φθηνότερο  ;)

Για να μην τρομάξω κανέναν να πω οτι ο κύριος στόχος παραμένει το 40.50-01 αλλά όπως προείπα αν η έκπτωση είναι ελκυστική δεν βρίσκω τον λόγο να μην πάρω και ένα δεύτερο  ;D

Α ρε Γιώργο,όταν μου τρυπάει μια τσέπη θα λέω οτι " το παντελόνι μου έπαθε Γιωργήτιδα " χιχι Με κάτι τέτοιες προτάσεις σου μας αρρωσταίνεις και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε  :D

Και πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο που άνοιξε το θέμα και έριξε την ιδέα. Με τρέλανε που με τρέλανε ο φίλος George,άνοιξες και εσύ το thread και ήμουν πια "καταδικασμένος"!!! ;D
you cannot kill what you did not create

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μάρτιος 14, 2009, 11:05:56 πμ »
Μπορούμε να έχουμε και δεύτερη επιλογή? Γιατί αν ναι τότε θα ήθελα να μην αποκλείσω το 20.50-02 το οποίο είναι κατά τι μικρότερο αλλά με πολύ πιο elegant δείκτες,μια λεπτομέρεια κούκλα στο 12 στο dial και κάπου στα 400 ευρο φθηνότερο  ;)

Για να μην τρομάξω κανέναν να πω οτι ο κύριος στόχος παραμένει το 40.50-01 αλλά όπως προείπα αν η έκπτωση είναι ελκυστική δεν βρίσκω τον λόγο να μην πάρω και ένα δεύτερο  ;D

Α ρε Γιώργο,όταν μου τρυπάει μια τσέπη θα λέω οτι " το παντελόνι μου έπαθε Γιωργήτιδα " χιχι Με κάτι τέτοιες προτάσεις σου μας αρρωσταίνεις και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε  :D

Και πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο που άνοιξε το θέμα και έριξε την ιδέα. Με τρέλανε που με τρέλανε ο φίλος George,άνοιξες και εσύ το thread και ήμουν πια "καταδικασμένος"!!! ;D
Η λεπτομέρεια στο 12 στο dial θυμίζει έντονα Steinhart. Το προσέξατε;

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Μάρτιος 14, 2009, 11:16:40 πμ »
και εγω πιστευω οτι ο κ στηκας θα μπορουσε να βοηθησει.
οι γνωσεις οι γνωριμιες και ο τροπος επικοινωνιας
ειναι το βασικοτερο σε μια τετοια αγορα

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μάρτιος 14, 2009, 11:37:08 πμ »
Νομίζω οτι ο george_ (λόγω θέσεως) θα έπρεπε να αφαιρέσει από τον τίτλο την (απαισιόδοξη) έκφραση "Υπάρχει ελπίδα;" Αν ξέρει ελληνικά και μας διαβάζει ο M. Sinn, καήκαμε!!!!

Ο τίτλος "Ποιά εταιρεία μας κάνει 50% και πάνω, ώστε να σκεφτούμε αν θα την προτιμήσουμε;" είναι στρατηγικά πιο σωστός. Ξεκινάει κανείς την διαπραγμάτευση με καλύτερους όρους.

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 14, 2009, 11:42:44 πμ »
Νομίζω οτι ο george_ (λόγω θέσεως) θα έπρεπε να αφαιρέσει από τον τίτλο την (απαισιόδοξη) έκφραση "Υπάρχει ελπίδα;" Αν ξέρει ελληνικά και μας διαβάζει ο M. Sinn, καήκαμε!!!!

Ο τίτλος "Ποιά εταιρεία μας κάνει 50% και πάνω, ώστε να σκεφτούμε αν θα την προτιμήσουμε;" είναι στρατηγικά πιο σωστός. Ξεκινάει κανείς την διαπραγμάτευση με καλύτερους όρους.

Φιλικά

Κωστής

Κωστη οπως καταλαβαινεις εμπλεκεσαι,συνεπως περιμενουμε την πολυτιμη γνωση και βοηθεια σου. ;D ;D ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:05:52 μμ »
Τα μελη vaguras και Kostas προθυμοποιηθηκαν ν αναλαβουν την επαφη,ας αναλαβει ενας απο τους 2.
Αυτος που θ αναλαβει να επικοινωνησει με τον nanagno ωστε να εχει και την συνδρομη του φορουμ,σε πρωτη ευκαιρια ας ποσταρει το κατασταλαγμα της επαφης.
Θεωρω δεδομενο οτι οποιος αναλαβει θα εχει την βοηθεια ολων μας σε οτι χρειαστει.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:16:40 μμ »
Το άτομο που θα αναλάβει την εν λόγω αρμοδιότητα παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:17:32 μμ »
ο τιτλος δεν ειναι δικος μου κυριε στηκα ,εαν μπορειτε να βοηθησετε απο την θεση σας εχει καλως,αλλιως να ανοιγουμε ανουσιες πολεμικες σε μια αγορα ρολογιου για μενα δεν εχει αξια.το πιθανο ποσοστο εκπτωσης μας ενδιαφερει!!!

για το ποιος θα κανει την επικοινωνια θα σας ενημερωσω συντομα

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #97 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:22:12 μμ »
ο τιτλος δεν ειναι δικος μου κυριε στηκα ,εαν μπορειτε να βοηθησετε απο την θεση σας εχει καλως,αλλιως να ανοιγουμε ανουσιες πολεμικες σε μια αγορα ρολογιου για μενα δεν εχει αξια.το πιθανο ποσοστο εκπτωσης μας ενδιαφερει!!!

Συμφωνό ΑΠΟΛΥΤΑ!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:27:55 μμ »
Πλαγια ερωτηση: Ομαδική αγορά ρολογιού (Guinand), υπάρχει ελπίδα!;...

Ευθεια απαντηση: Kαι βεβαια υπαρχει και να που δεν αργησε να ευωδωσει!... =D> :2thumbs:     

Καταρχας, συγχαρητηρια στους υποκινητες, τους συντονιστες και τους συμμετεχοντες στην προσπαθεια μαζικης παραγγελιας απο μια εταιρια πραγματι αξιοπιστη και ποιοτικη, για την οποια μονο θετικα σχολια εχω να αναφερω!... (βλ. σχετικα ποστ, στο νημα: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1132.0.html)

[ο LEFTY CHRONO της 'CHRONOSPORT' (πλεον 'GUINAND'), υπηρξε μερος της συλλογης μου...Σημερα κοσμει τη συλλογη της γυναικας μου!... ;D ]

Ευχομαι ολοψυχα 'ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ' στο εγχειρημα σας, την οποια ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι θα εχετε!
Παντα στη διαθεση σας, σε ο,τι χρειαστειτε!... :) 
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μάρτιος 14, 2009, 01:35:24 μμ »
κυριε αρη το βασικο ειναι να μην υπαρχει βιασυνη ,γιατι ετσι φαινεται ποσο "ποθουμε" το ρολοι ,αυτο θα βγει και στον πωλητη αρα δεν εχουμε και τοσο καλο χαρτι να παιξουμε!τα ρολογια δεν φευγουν ,οι εταιριες μας εχουν αναγκη και ειδικα οι μικρες.το βασικο ειναι η οσο καλυτερη εκπτωση ,αλλιως δεν αξιζει τον κοπο η ομαδικη αγορα.

καμμια βιασυνη