η αγορα ζηταει και η αγορα παιρνει,οι αναγκες ειναι αυτες που την μεταβαλουν και ζηταει διαφορετικα.....
οταν ημουν πιτσιρικας ηθελα casio ...τωρα θελω seiko μηχανικο και χειροποιητο

αν αρχισουν να μου ζητανε οι καταναλωτες κρασι με χαμηλες θερμιδες θα κανω ερευνα να δω αν αξιζει να το παραγω
δεν υπαρχουν τεχνολογιες στο συρταρι ...υαπρχουν απαιτησεις και αναγκες καταναλωτων
με την βενζινη ειναι γνωστη ι ιστορια τα αποθεματα εχουν μερικες δεκαετιες ζωης και οι αυτοκινητο βιομηχανιες θα το τραβηξουν
οσο δεν παει ....σε συνεργασια με ολα τα καλα παιδια απο τις εταιριες πετρελαιου
οσο για την ποιοτητα επιλογης προερχεται απο την κουλτουρα μας και τον τροπο που μεγαλωσαμε
δεν πιστεω οτι η επιλογξ ειναι θεμα χρονου ειναι θεμα καταβολων
οπως θα μαθουν τα παιδια μας ετσι θα πραξουν.....αμα του βαζεις ελληνικη ποπ αυτο θα ακουσει
ποσοι γονεις δεν βαζουν στα παδια τους σακη (ενας ειναι ο σακης)και δεσποινα και χαμογελανε βλεποντας τα να τραγουδανε ?
αυτοι οι γονεις δεν νομιζω να εχουν μαρκοπουλο ,λοιζο,βαμβακαρη,θεωδωρακη και τσιτσανη στις δισκοθηκες τους
τον γιο μου τον νανουριζα με τραγουδια της πατριδας μου και του διαβαζω ομηρο και μοντερνα ελληνικα παραμυθια....και του μαθαινω να ταιριαζει τα χρωματα σωστα και να αγαπαει τα ζωα και ολα τα παιδακια ασπρα κοκκινα μαυρακια(παιδικο τραγουδακι)
τωρα σχετικα με την bmw το πανερι και την ξανθια, πιστευται οτι θα ειχατε πολλα να πειτε μαζι της?