Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1667805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #360 στις: Μάρτιος 01, 2009, 06:21:44 μμ »
Αν και δεν ασχολούμαι με τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα και δεν έχω γνώσεις, να σημειώσουμε όμως για να μην αδικούμε κανέναν οτι "ξενέρωτο" ή όχι το Corola, ήταν για πολλά χρόνια (δεν ξέρω αν είναι ακόμη, πριν 3-4 χρόνια όμως σίγουρα ήταν) το πιο πολλές φορές πουλημένο αυτοκίνητο στον κόσμο, μετά τον σκαραβαίο της Volkswagen που έχει πουλήσει πάνω απο 25.000.000 αυτοκίνητα. Βάλτε τώρα επί 4 μέλη της οικογένειας επί 4-5 χέρια εκείνη την εποχή που άλλαζε και βάσει των χρόνων που έμεινε στην κυκλοφορία, σύνολο τον γνώρισαν από κοντά μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι!!! Αφαίρεσε τώρα Αφρική, Ινδίες, Κίνα κλπ που δεν είχαν και πολλά αυτοκίνητα, για να δεις οτι σχεδόν όλοι οι Δυτικοί έχουμε κάτι μαζί του.

Πάντως όταν συγκρίνουμε τις επιλογές των ανθρώπων στο παρελθόν και τώρα να θυμόμαστε οτι οι Έλληνες άκουγαν πριν μερικές δεκαετίες Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη κλπ, ενώ τώρα βλέπεις την κούκλα με το Ζ4 με την τελευταία λέξη της μόδας και το Panerai στο χέρι και αν ανοίξει το παράθυρο και ακούσεις τι μουσική ακούει, παθαίνεις πολιτισμικό σοκ...

Η ποιότητα στις επιλογές εκλείπει γενικότερα και ιδίως σε αυτό που δεν προωθείται μαζικά.

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Μάρτιος 01, 2009, 06:30:53 μμ »
Η αληθεια ειναι οτι για μενα τα υβριδικα ειναι υπερεκτιμημενα. Ειναι ενα παρα πολυ σωστο πρωτο βημα αλλα νομιζω οτι τελικα δεν κανουν και καμια μεγαλη διαφορα στο θεμα του περιβαλλοντος. Δηλαδη βλεπω μια λατρεια προς το μερος τους που εν μερει δε δικαιολογειται απο αυτα που προσφερουν. Σιγουρα βεβαια κανουν τον ιδιοκτητη τους να νιωθει καλυτερα που βαζει κι αυτος το λιθαρακι του.
Επειδη ο τομεας εργασιας μου ειναι οι εναλλακτικες πηγες καυσιμων και συγκεκριμενα τα βιοκαυσιμα, εχω ασχοληθει αρκετα με το θεμα. Οσο υπαρχουν τα εργοστασια πχ. που παραγουν τα Prius, μικρη η διαφορα. Σα να σκοτωνεις 1000 και να σωζεις εναν. Παλιοτερα βεβαια δε σωζαμε κανεναν...
Η βιοαιθανολη και το υδρογονο ειναι πολυ καλυτερες λυσεις απο την υβριδικη τεχνολογια.

Απο θεμα οικονομιας δεν μπορω να μιλησω καθως αυτο ειναι καθαρα θεμα ιδιοκτητη.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Μάρτιος 01, 2009, 07:11:27 μμ »
το προβλημα ειναι καθαρα θεμα οικονομιας
καθε εβδομαδα δινω 70 ευρω βενζινη .....με ενα υβριδικο θα δινω 30-40 θα μπαινω στο κεντρο θα θα θα
το κανω καθαρα απο αποψη ζωης .....ανακυκλωνω 100% οτι καταναλωνω και στο σπιτι και στο γραφειο εδω και χρονια ....
κανω χαμηλη καταναλωση ρευματος και πετρελαιου....και προσπαθω να μαθω αυτα τα πραγματα στο παιδι μου
και εμενα μου αρεσουν τα Εvo και τα wrx αλλα ειναι οχηματα που δεν θα τα παρει η γυναικα μου να τα παει supermarket
και αν τα παρει θα κανει περισοτερη ζημια παρα καλο
και τα γερμανικα audi μου αρεσουν ειδικα οι avant εκδοσεις αλλα μου ειναι αχρηστο στην αθηνα
στην ιδιαιταιρη μου πατριδα διατηρω ενα απλο pick up ουτε καν 4χ4 οι δρομοι ειναι παντου ασφαλτος....
δεν ειναι πια τι μας αρεσει .....ειναι τη θα αφησουμε στα παιδια μας.....
τωρα για το πια τεχνολογια ειναι η ποιο σωστη ειναι θεμα συνφεροντων.........

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Μάρτιος 02, 2009, 11:52:05 πμ »
Η ποιότητα στις επιλογές εκλείπει γενικότερα και ιδίως σε αυτό που δεν προωθείται μαζικά.

Αυτό ξαναπέστο, ξαναγράψτο κλπ

Η ποιότητα στην επιλογή απαιτεί πολύ χρόνο και ο χρόνος αυτός αυτός με τα σημερινά δεδομένα τίνει να μηδενιστεί......

Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα οικονομίας

Τώρα για το πια τεχνολογία είναι η ποιο σωστή είναι θέμα συμφερόντων .........

Όχι μόνο οικονομίας και σίγουρα όχι μόνο συμφερόντων....

Για μένα είναι θέμα κατεύθυνσης. Έχει εδώ και πολύ καιρό προαποφασισθεί τι θα πουληθεί "αύριο".

Το ίδιο συμβαίνει με αυτά που πουλιούνται σήμερα.

Είναι σίγουρο ότι πολλές τεχνολογίες παραμένουν στο συρτάρι και θα βγούν την κατάλληλη "εποχή"
Είναι δεδομένο για μένα  ότι ειδικά σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε ποιοτικότερα και ανθεκτικότερα στο χρόνο προϊόντα εάν αυτό εξυπηρετούσε καταστάσεις.
Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Υ.Γ1
Η μεγαλύτερη εφεύρεση σήμερα είναι εκείνη της ¨εφεύρεσης¨ αναγκών, "αναγκών" που μέχρι χθες δεν ξέραμε ότι είχαμε.....
Υ.Γ.2
 Είναι τυχαίο να ακούμε πολλές φορές ότι δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά, ίσως, όμως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και κάποιου είδους φωτιά.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Μάρτιος 02, 2009, 12:03:40 μμ »
stardrive εδωσες παλι στο αντικειμενο την φιλοσοφικη του υφη  =D> =D>

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Μάρτιος 02, 2009, 01:20:28 μμ »
η αγορα ζηταει και η αγορα παιρνει,οι αναγκες ειναι αυτες που την μεταβαλουν και ζηταει διαφορετικα.....
οταν ημουν πιτσιρικας ηθελα casio ...τωρα θελω seiko μηχανικο και χειροποιητο ;D
αν αρχισουν να μου ζητανε οι καταναλωτες κρασι με χαμηλες θερμιδες θα κανω ερευνα να δω αν αξιζει να το παραγω
δεν υπαρχουν τεχνολογιες στο συρταρι ...υαπρχουν απαιτησεις και αναγκες καταναλωτων
με την βενζινη ειναι γνωστη ι ιστορια τα αποθεματα εχουν μερικες δεκαετιες ζωης και οι αυτοκινητο βιομηχανιες θα το τραβηξουν
οσο δεν παει ....σε συνεργασια με ολα τα καλα παιδια απο τις εταιριες πετρελαιου
οσο για την ποιοτητα επιλογης προερχεται απο την κουλτουρα μας και τον τροπο που μεγαλωσαμε
δεν πιστεω οτι η επιλογξ ειναι θεμα χρονου ειναι θεμα καταβολων
οπως θα μαθουν τα παιδια μας ετσι θα πραξουν.....αμα του βαζεις ελληνικη ποπ αυτο θα ακουσει
ποσοι γονεις δεν βαζουν στα παδια τους σακη (ενας ειναι ο σακης)και δεσποινα και χαμογελανε βλεποντας τα να τραγουδανε ?
αυτοι οι γονεις δεν νομιζω να εχουν μαρκοπουλο ,λοιζο,βαμβακαρη,θεωδωρακη και τσιτσανη στις δισκοθηκες τους
τον γιο μου τον νανουριζα με τραγουδια της πατριδας μου και του διαβαζω ομηρο και μοντερνα ελληνικα παραμυθια....και του μαθαινω να ταιριαζει τα χρωματα σωστα και να αγαπαει τα ζωα και ολα τα παιδακια ασπρα κοκκινα μαυρακια(παιδικο τραγουδακι)
τωρα σχετικα με την bmw το πανερι και την ξανθια, πιστευται οτι θα ειχατε πολλα να πειτε μαζι της? ;D

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Μάρτιος 02, 2009, 02:37:36 μμ »
Προσωπικα ειμαι αντιθετος με την αποψη πολλων οτι ολα κινουνται απο τα μεγαλα συμφεροντα και οτι μας κρυβουν τη γνωση και τις τεχνολογιες μεχρι τη στιγμη που θα τις συμφερει κλπ.
Θα μπορουσε ανετα καποιος να πει οτι η χρηση μια νεας συμφερουσας τεχνολογιας θα γιγαντωνε τα κερδη της εκαστοτε εταιριας, οποτε γιατι να το κρυψει?
Το θεμα ειναι οτι σε μια κοινωνια 100% εξαρτωμενη απο τα ορυκτα καυσιμα, μια εκ βαθρων αλλαγη ειναι απιστευτα δυσκολη, χρονοβορα και ακριβη. Γι αυτο και τα βηματα ειναι μικρα. Κακα τα ψεματα οι εναλλακτικες μορφες ενεργειας δεν ειναι ακομα προσοδοφορες.
Και ακομα κι αν τα "μεγαλα κεφαλια" ξυπνησουν ενα πρωι και αποφασισουν να δωσουν στο λαο τις καινουριες τεχνολογιες, η μεταβαση θα ειναι παρα πολυ αργη.
Γι αυτο και δεν υποστηριζω τα μεγαλα λογια. Πραγματι υπαρχει αυτη τη στιγμη αναγκη και πραγματι γινονται καποια βηματα που χρειαζονται προς τη σωστη κατευθυνση. Δε γινονται ολα, σιγουρα, αλλα αν γινοντουσαν δε θα ειχαμε βρεθει σε αυτη την κατασταση.

Φιλικα
Γιωργος

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Μάρτιος 02, 2009, 04:50:50 μμ »
πριν 10 και χρονια στην αμερικη βγηκαν απο γνωστη βιομηχανια οχηματα με ενναλακτικη ενεργεια φτιαχτηκαν αρκετες εκατονταδες
και πωληθηκαν σε ιδιωτες μεσω leasing μολις τελειωσαν τα συμβολαια τα αυτοκινητα αποσυρθηκαν και καταστραφηκαν παρα τις ενστασεις των ιδιωτων που ειχαν δηλωσει οτι θα τα αγοραζαν με το τελος του συμβολαιου
οι ενστασεις απο την μερια των βιομηχανων ηταν τεραστιες ,ειμαστε οντως πολυ πισω στη διαχειριση ενεργειας αλλα αν δεν
κουνισουμε το δαχτυλακι μας ....δεν βλεπω να γινονται και πολλα πραγματα.
αν δεν παρεις υβριδικο ,δεν ζητησεις καδο ανακυκλωσης ,και δεν βαλεις λαμπτηρες οικονομιας,δεν ρυθμισεις το σπιτι σου νακαταναλωνει λιγοτερο νερο ,τι περιμενεις να αλλαξει?
μολις βρω το videaki  απο το u-tube θα το ανεβασω

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Μάρτιος 02, 2009, 06:21:19 μμ »
συμφωνω με τον ιδομενεα!
αν δεν κανουμε απο το πιο απλο πραγμα οπως η ανακυκλωση ...
τοτε ειμαστε για κλαμματα!!

και οσοι περιμενουν ετσι απλα,χωρις να κανουν τιποτα
να σηκωθουν και να εχει αλλαξει η εικονα του πλανητη μας προς το καλυτερο....
ας σκεπαστουν καλα με την κουβερτα και ας μεινουν στο κρεββατι τους!!!

γιατι ως γνωστο ο ελληνας μια ζωη κλαψομ$%#ης θα μεινει  ;)
φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Μάρτιος 02, 2009, 07:56:24 μμ »
Αυτός ο Έλληνας... Δεν είναι ένας για να τον ορίσουμε τόσο εύκολα. Από την άλλη τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να ζηλέψουμε από τους "ξένους" δεν τα έχει σχεδόν κανείς μας.

Επειδή είμαστε στο τόπικ του αυτοκινήτου, θα δώσω δύο παραδείγματα. Βρίσκομαι στην Γενεύη και συζητάμε το βράδυ σε δείπνο με φίλους από τον χώρο του ρολογιού αν τα ελβετικά αυτοκίνητα έχουν κόρνα, γιατί δεν ακούς στον δρόμο ποτέ. Την άλλη μέρα είμαι στο αυτοκίνητο φίλης μου (70 ετών, οδηγεί Lancia Y, ο άντρας της έχει μεταξύ άλλων 4 Ferrari). Την ρωτάω "Muriel, το αυτοκίνητό σου έχει κόρνα;" Κοιτάει από εδώ, από εκεί, μου δείχνει το σήμα της κόρνας στο τιμόνι και μου λέει "Αυτό δεν πρέπει να είναι κόρνα;" Χωρίς να το χτυπήσει ούτε για δοκιμη. Το αυτοκίνητο το είχε 3 χρόνια...

Επιστρέφω από επίσκεψη στο εργοστάσιο της JLC. Στην μέση του πουθενά υπάρχει μια διασταύρωση με φανάρι. Σταματάει ο οδηγός το βαν VW και σβύνει την μηχανή. Τον ρωτάω "γιατί έσβυσες;" Μου λέει για λιγότερους ρύπους και για να μην ενοχλούμε με τον θόρυβο της μηχανής. "Μα είμαστε μέσα στα βουνά" του λέω. Και μου δείχνει ένα σπίτι σε ένα λοφάκι στα 500 μέτρα.

Ήδη κάποια αυτόκίνητα έχουν πλέον σύστημα που η μηχανή θα κλείνει και θα ξανανοίγει στο φανάρι μόνη της. Νομίζω οτι η λογική οτι οι καταναλωτές επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους θα είχε κάποιο νόημα αν μπορούσαν οι καταναλωτές να οργανωθούν να πειθαρχήσουν και να μην καταναλώνουν τα προιόντα που μας κοροιδεύουν. Τώρα αν αγοράζει και βρίζει ο καθένας κατά μόνας δεν αλλάζει τίποτα. Κρασί διαίτης και κρασί σε συσκευασία χάρτινη σαν τους χυμούς, σε υποχρεώνει μια ημέρα φίλε acid να παράγεις ο ανταγωνισμός. Ο κόσμος επιλέγει τις περισσότερες φορές απλά το φθηνότερο και συχνά χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, από την τιμή και είναι λογικό, αφού υποχρεώνεται να πολεμάει κάθε μέρα για να ζήσει ανθρώπινα.

Φιλικά

Κωστής.

WINSTON CHURCHILL

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Μάρτιος 02, 2009, 08:09:55 μμ »
αρα vivow ερχεσαι στα λεγομενα μου ,οτι για να φτιαξουμε τους ευρωπαιους του αυριο ,πρεπει να εκπαιδευσουμε τα παιδια μας σημερα .....
σχετικα με τους οδηγους ....ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας εχουμε καιρο ακομα και μια και ειμαστε σε thread με αυτοκινητα
θυμαμαι ακομα τους ταξιτζηδες στη ιαπωνια και την ευγενεια τους ....καθως και την αντιδραση των οδηγων οταν παταγε πεζος στο οδοστρωμα .....παταγαν φρενο ομαδικα ,και πως ανοιγαν δρομο σε ασθενοφορα (στην ελλαδα κολλανε απο πισω )
αλλα μιλαμε για αλλες χωρες σωστα ?

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Μάρτιος 02, 2009, 08:35:33 μμ »
μια και αναφερατε για τους ξενους τοπους να αναφερω και εγω μια μικρη εμπειρια στην Ν.Κορεα
φευγοντας απο μια κωμοπολη για την Σεουλ με λεωφορειο της γραμμης οταν ηρθε η ωρα αναχωρησης μπηκε ο οδηγος -φοροντας ασπρα γαντια- και πρωτα υποκλειθηκε στους επιβατες και μετα καθησε και ξεκινησε το λεωφορειο  ;D

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Μάρτιος 02, 2009, 11:25:26 μμ »
Συμφωνω με τον Ιδομενεα οτι μονο εαν εκπαιδευσουμε τα παιδια μας μπορει να αλλαξει κατι.
Και εγω πιο νεος δεν ειχα φορεσει  ποτε ζωνη,γιατι δεν μου το ειχε μαθει κανεις.
Τωρα φοραω για να μαθουν και τα παιδια μου να την φορουν.
Δεν μπορει εγω να τσακωνομαι με ολο τον κοσμο,να γκρινιαζω ολη μερα και να περιμενω οτι δεν θα το κανουν τα παιδια μου
Δεν μπορει εγω να μην ανακυκλωνω και να περιμενω να το κανουν τα παιδια μου.
Αρα μεσα απο την βελτιωση των παιδιων μας βελτιωνομαστε και εμεις.
Δεν βοηθα να ζηλευουμε τα καλα που εχουν αλλες χωρες αλλα να προσπαθουμε να τα κανουμε στην δικη μας χωρα.
Πρεπει να ξεχωρισουμε ομως πια ειναι τα καλα που πρεπει να αντιγραψουμε γιατι εχουν και πολλα κακα που δεν θα τα  ηθελα στην καθημερινοτητα μου,ουτε των παιδιων μου

Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Μάρτιος 02, 2009, 11:44:06 μμ »

Πάντως όταν συγκρίνουμε τις επιλογές των ανθρώπων στο παρελθόν και τώρα να θυμόμαστε οτι οι Έλληνες άκουγαν πριν μερικές δεκαετίες Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη κλπ, ενώ τώρα βλέπεις την κούκλα με το Ζ4 με την τελευταία λέξη της μόδας και το Panerai στο χέρι και αν ανοίξει το παράθυρο και ακούσεις τι μουσική ακούει, παθαίνεις πολιτισμικό σοκ...

:D εξαιρετικό! από τις πιο παραστατικές περιγραφές για ένα κομμάτι της νεοελληνικής μας πραγματικότητας!

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Μάρτιος 03, 2009, 12:37:34 πμ »
Αφού το γυρίσαμε στην παιδαγωγική, ας πω και εγώ την γνώμη μου.

Πέρασε πλέον η εποχή της μίας αλήθειας. Παλαιότερα σε όλους τους χώρους υπήρχε μια απόλυτη ιεραρχία. Ο άντρας έλεγε στην οικογένεια τι θα γίνει, το αφεντικό στους υπαλλήλους κοκ. Η ζωή ήταν απλή. Δεν είχες τίποτα άλλο να κάνεις από το να ακούς τον απο πάνω σου.

Σήμερα (και ευτυχώς) η ιεραρχία καταλύθηκε. Άλλωστε τα γεγονότα τα ίδια εξελίσσονται με τέεοιους ρυθμούς, ώστε συχνά δεν έχουμε αρκετά κριτήρια για να κρίνουμε το καινούργιο και ακόμη περισσότερο να προβλέψουμε την αυριανή πραγματικότητα. Ήταν δύσκολο για την εποχή μας να είσαι πιο καλός από τον πατέρα σου στο σκάκι, το ποδοσφαιράκι ή τον αυτοκινητόδρομο. Σήμερα μπορείς να είσαι καλύτερος από ένα 6χρονο σε ότι έχει σχέση με την ηλεκτρονική τεχνολογία και αν ναι, για πόσες μέρες; Έχουμε λοιπόν και να τους μάθουμε και να μας μάθουν...

Έτσι ενώ οι γονείς μας είχαν σαν αποστολή να μας διδάξουν "το σωστό", εμείς σήμερα καλούμαστε να διδάξουμε στα παιδιά μας να βρίσκουν μόνα τους ποιό είναι το σωστό σε κάθε περίπτωση και αυτό σε σχέση πάντα με την δική τους ιδιοσυγκρασία, την συγκυρία της στιγμής και τις προτεραιότητες που βάζουν στην ζωή τους. Προφανώς εξακολουθούν να υπάρχουν και θεμελιώδεις αξίες με διαχρονική ισχύ, τις οποίες μεταδίδει κανείς στο παιδί του περισσότερο με το ζωντανό παράδειγμα και σε συνέχεια με τα λόγια.

Οι Κινέζοι το ήξεραν αυτό από παλιά, γιατί είχαν τον Κομφούκιο που τους είπε: "Δώσε σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι, την επόμενη μέρα θα πεινάσει πόλι. Μάθε τον να ψαρεύει, δεν θα πεινάσει ποτέ..."

Βέβαια οι θάλασσες τότε είχαν πολλά και υγιή ψάρια και μπορούσες άφοβα να τα δώσεις στο παιδί σου...

Φιλικά

Κωστής μπαμπάς

ΥΓ Για να μην είμαι off topic, αλήθεια τι αυτοκίνητο έχει ο γιός σας / η κόρη σας;
Εμένα μια Citroen DS μπλε με πετάλια και ένα κόκκινο ηλεκτροκίνητο Wrangler.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Μάρτιος 04, 2009, 07:05:43 πμ »
ωραία τα γράφετε....όμως εμένα μου αρέσει να παραμείνω "νιάτο" και επειδή στην επαρχία υπάρχει και λίγη "βαρεμάρα" σε σχέση με τις μεγαλουπόλεις.....προτειμώ να ΖΩ! και να ΟΔΗΓΩ!(έστω και κάπου κρυφά) ....όσο για τα υβριδικά ....σας τα χαρίζω με όλη μου την καρδιά(εγώ ή η κυρά πάμε στο super με ΠΟΔΗΛΑΤΟ+καλάθι) χαχαχα....άντε απολαύστε λιγάκι  ;)
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/wiYqY2MNM54" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wiYqY2MNM54" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
   :-*

Υ.Γ. ACID (είπαμε ρολόγια=ελβετικά όπως φέτα=ελληνική και μοτόρια=japonia  :D/ :hello: )
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Μάρτιος 04, 2009, 08:06:13 πμ »
konakis the drift king

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/pLRZp5sT3AA" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pLRZp5sT3AA" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

ρολογια=japan γραβιερα=απο την κρητη αυτοκινητο =οτι μου δωσει η εταιρια  ???

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Μάρτιος 04, 2009, 08:48:25 πμ »
tελικά είσαι japoni μέχρι το κόκκαλο  ;D
konakis.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Μάρτιος 05, 2009, 01:52:39 πμ »
Κι όμως, μικρέ μου Κρητικέ.  :o

Προέρχεται από ορθογραφική παρανάγνωση (ο>a) της ιταλικής λέξης groviera που με τη σειρά του από το τοπωνύμιο Gruyère.

Λες οι Βενετσιάνοι να μας την oνoμάσαν;

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Μάρτιος 05, 2009, 08:35:09 πμ »
μην το............πάμε OFF TOPIC (εγώ για την "ερμη" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΟΥΛΑ έγραψα και σεις με βομβαρδίζετε με γραβιέρες! όχι ότι δεν είναι ενδιαφέρον,αλλά αν θέλετε ανοίγουμε νέο θέμα στο chat and fun πάλι  ;) )
konakis.