Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1705795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #5480 στις: Οκτώβριος 31, 2017, 09:45:13 μμ »
Τελικά η τρομερή και φοβερή επιτροπή κατέληξε με συνοπτικές στις εξής δύο επιλογές:
Peugeot 3008 (αυτό μιλάμε ψηφίστηκε "δαγκωτό").
VW T-Roc. Αυτό δεν το έχουμε καν δει (δεν έχει έρθει ακόμα) αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποφύγουμε το...Golf :lol:
Το οποίο (Golf) καλό, χρυσό και άγιο, αλλά έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε και να το οδηγούμε.

Όλες οι άλλες προτάσεις έπεσαν στο κενό, αλλά κακά τα ψέματα και οι δύο επιλογές είναι καλά αυτοκίνητα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας, οπότε όλοι δηλώνουμε χαρούμενοι.
Το 3008 παραείναι μεγάλο (και αργό) για τα γούστα μου, οπότε θα πάω στο "τροποιημένο" Golf για την επόμενη πενταετία (καλά να είμαστε...).

Πάντως κάτι που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση με τα αυτοκίνητα που οδήγησα, είναι το "infotainment system" το οποίο πλέον θεωρείται πιο απαραίτητο και από τη...ρεζέρβα :lol:
Την εποχή που έχουμε γ@μηθεί στα συστήματα ασφαλείας, βάζουμε συστήματα που ακόμα και για να αλλάξεις σταθμό, ή να κάνεις απλά πράγματα, πρέπει να αποσπάσεις την προσοχή σου από το δρόμο για μεγάλο (κατά τη γνώμη μου) δάστημα.
Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.
Από τη μία "όλα για την ασφάλεια" από την άλλη "σε γεμίζω με μπλιμπλίκια με τα οποία μπορείς να σκοτωθείς χωρίς να το πάρεις χαμπάρι".
Περίεργα πράγματα :smoker:
Τελικά η πολλή τεχνολογία θα μας "φάει"...

Και σκέψου από την μία να θέλεις να ρυθμίσεις κάτι στο infotainment σύστημα και από την άλλη να προσπαθείς να δεις κάτι στο G-shock σου. Ούτε από το γκαράζ σου δε θα προλάβεις να βγεις :lol:

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5481 στις: Οκτώβριος 31, 2017, 09:49:32 μμ »
και από την άλλη να προσπαθείς να δεις κάτι στο G-shock σου. Ούτε από το γκαράζ σου δε θα προλάβεις να βγεις :lol:
Μην φορας G-shock.
Απλα πραγματα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5482 στις: Οκτώβριος 31, 2017, 10:17:59 μμ »
Μην φορας G-shock.
Απλα πραγματα.

Δε φοράω G-Shock  :P :P

Αποσυνδεδεμένος spirosg75

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5483 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 12:35:45 πμ »
Τελικά η τρομερή και φοβερή επιτροπή κατέληξε με συνοπτικές στις εξής δύο επιλογές:
Peugeot 3008 (αυτό μιλάμε ψηφίστηκε "δαγκωτό").
VW T-Roc. Αυτό δεν το έχουμε καν δει (δεν έχει έρθει ακόμα) αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποφύγουμε το...Golf :lol:
Το οποίο (Golf) καλό, χρυσό και άγιο, αλλά έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε και να το οδηγούμε.

Όλες οι άλλες προτάσεις έπεσαν στο κενό, αλλά κακά τα ψέματα και οι δύο επιλογές είναι καλά αυτοκίνητα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας, οπότε όλοι δηλώνουμε χαρούμενοι.
Το 3008 παραείναι μεγάλο (και αργό) για τα γούστα μου, οπότε θα πάω στο "τροποιημένο" Golf για την επόμενη πενταετία (καλά να είμαστε...).

Πάντως κάτι που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση με τα αυτοκίνητα που οδήγησα, είναι το "infotainment system" το οποίο πλέον θεωρείται πιο απαραίτητο και από τη...ρεζέρβα :lol:
Την εποχή που έχουμε γ@μηθεί στα συστήματα ασφαλείας, βάζουμε συστήματα που ακόμα και για να αλλάξεις σταθμό, ή να κάνεις απλά πράγματα, πρέπει να αποσπάσεις την προσοχή σου από το δρόμο για μεγάλο (κατά τη γνώμη μου) δάστημα.
Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.
Από τη μία "όλα για την ασφάλεια" από την άλλη "σε γεμίζω με μπλιμπλίκια με τα οποία μπορείς να σκοτωθείς χωρίς να το πάρεις χαμπάρι".
Περίεργα πράγματα :smoker:
Τελικά η πολλή τεχνολογία θα μας "φάει"...

Και σκέψου από την μία να θέλεις να ρυθμίσεις κάτι στο infotainment σύστημα και από την άλλη να προσπαθείς να δεις κάτι στο G-shock σου. Ούτε από το γκαράζ σου δε θα προλάβεις να βγεις :lol:

Άσχετο, αλλά πώς και δεν έπεσε η ιδέα για κάνα μίνι? Το καλοκαίρι νοίκιασα ένα θυρο 1.5diesel (αν δεν κάνω λάθος) και ήταν μιά χαρά για μέσα στην πόλη, οικονομικό και άνετο και σε  ταξίδι στην εθνική τράβαγε μιά χαρά και πολύ καλύτερα απο ότι θα περίμενα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5484 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:14:34 πμ »
Άσχετο, αλλά πώς και δεν έπεσε η ιδέα για κάνα μίνι? Το καλοκαίρι νοίκιασα ένα θυρο 1.5diesel (αν δεν κάνω λάθος) και ήταν μιά χαρά για μέσα στην πόλη, οικονομικό και άνετο και σε  ταξίδι στην εθνική τράβαγε μιά χαρά και πολύ καλύτερα απο ότι θα περίμενα.

Μωρέ έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι (Giulietta, Focus, Civic, Renegade, Volvo s-κάτι...) αλλά «σκοτώθηκαν» όλες εν τη γενέσει τους :(
Αλλά από ομάδα με άτομα που σου λένε ότι το Golf έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά από την BMW 114, τι περιμένεις;
Και πάλι καλά που καταφέραμε να «σκοτώσουμε» το Golf, κραυγάζοντας «Όχι άλλο Golf, όχι άλλο κάρβουνο» :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5485 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:42:37 πμ »
Μωρέ έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι (Giulietta, Focus, Civic, Renegade, Volvo s-κάτι...) αλλά «σκοτώθηκαν» όλες εν τη γενέσει τους :(
Αλλά από ομάδα με άτομα που σου λένε ότι το Golf έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά από την BMW 114, τι περιμένεις;
Και πάλι καλά που καταφέραμε να «σκοτώσουμε» το Golf, κραυγάζοντας «Όχι άλλο Golf, όχι άλλο κάρβουνο» :lol:

Για αναβίωση του ιστορικού Pony είσαστε και μόνο!

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5486 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 09:43:57 πμ »
Μωρέ έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι (Giulietta, ...)
Αφου ειπαμε.
Τα Ιταλικα χαλανε :P

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5487 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 09:45:06 πμ »
Δε φοράω G-Shock  :P :P
Ε τοτε δεν εχεις προβλημα.
Τωρα καποιοι αλλοι που στροφαρουν και περισσοτερο απο σενα ισως δεν εχουν προβλημα :P :P :P

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #5488 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 09:48:02 πμ »
Μωρέ έπεσαν πολλές ιδέες στο τραπέζι (Giulietta, ......

Χασατε τη μοναδικη ευκαιρια να παρετε πραγματικο αυτοκινητο!!!!
Αντε βολευτειτε τωρα με τα φορτηγακια

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5489 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 11:51:53 πμ »
Χασατε τη μοναδικη ευκαιρια να παρετε πραγματικο αυτοκινητο!!!!
Αντε βολευτειτε τωρα με τα φορτηγακια

Έλα ντε...
Ακόμα βρίζω γιατρέ :up:

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5490 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 12:17:14 μμ »
Εμείς τα είπαμε και στο τηλέφωνο Άγγελε.

Όσον αφορά το T-Roc μιλάμε σίγουρα για το 1.6tdi το οποίο μάλλον θα είναι και χειροκίνητο.

Προσωπικά σε diesel αυτοκίνητο το μόνο έξτρα που θα ήθελα είναι το αυτόματο κιβώτιο.
Ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητο με χαμηλή ιπποδύναμη και υψηλό βάρος.

Κακές επιλογές κάνατε.
Νομίζω ότι η πλειοψηφία που κέρδισε, έκρινε περισσότερο με γνώμονα την προσωπική χρήση κι όχι την επαγγελματική.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

• Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #5491 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 03:27:04 μμ »
Στράτο όντως το T Roc θα είναι με τον 1.6 TDI που τώρα βγάζει 115 άλογα. Στο Golf που έχω βγάζει 105. Τον «τσίμπησαν» λίγο.
Και κιβώτιο όντως χειροκίνητο, ευτυχώς όμως 6-άρι, έναντι του πενταριού που έχει το Golf.

Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.
Όταν σαλτάρουν όσοι βγάλουν το 3008 στην Εθνική, θα είναι πλέον αργά :lol:

To T-Roc δεν το φοβάμαι. Και τα 115 αλογάκια είναι αρκετά και απ´ όσο έχω δει, η συμπεριφορά του είναι πολύ κοντά σε αυτή του Golf. Τουτέστιν αξιοπρεπές, χωρίς να περιμένεις να κάνεις ανάβαση Ριτσώνας για να βελτιώσεις τους χρόνους σου

Και σίγουρα είναι πιο «φρέσκο» και ενδιαφέρον από το Golf...

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5492 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 04:29:38 μμ »
Στράτο όντως το T Roc θα είναι με τον 1.6 TDI που τώρα βγάζει 115 άλογα. Στο Golf που έχω βγάζει 105. Τον «τσίμπησαν» λίγο.
Και κιβώτιο όντως χειροκίνητο, ευτυχώς όμως 6-άρι, έναντι του πενταριού που έχει το Golf.

Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.
Όταν σαλτάρουν όσοι βγάλουν το 3008 στην Εθνική, θα είναι πλέον αργά :lol:

To T-Roc δεν το φοβάμαι. Και τα 115 αλογάκια είναι αρκετά και απ´ όσο έχω δει, η συμπεριφορά του είναι πολύ κοντά σε αυτή του Golf. Τουτέστιν αξιοπρεπές, χωρίς να περιμένεις να κάνεις ανάβαση Ριτσώνας για να βελτιώσεις τους χρόνους σου

Και σίγουρα είναι πιο «φρέσκο» και ενδιαφέρον από το Golf...

Μετά την ''Μπέμπα'' η καλύτερη από τις επιλογές που είχατε......πότε με το καλό στα χέρια σας;;; (θέλω να το κάνω test drive... ;D )
''Γιώργος''

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5493 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 05:56:24 μμ »
Μετά την ''Μπέμπα'' η καλύτερη από τις επιλογές που είχατε......πότε με το καλό στα χέρια σας;;; (θέλω να το κάνω test drive... ;D )

Από Μάρτιο πρώτα ο Θεός :up:

Θα το ανεβάσω να «τα στρώσουμε» με το Octavia :lol:

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5494 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 06:35:30 μμ »

Γιωργο δεν κατεβαινεις και Αθηνα να τα παμε στο πρωιν αεροδρομιο πριν προλαβει να μεγαλωσει το δασος :lol:

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5495 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:12:22 μμ »

Θες να βγει οφ από τα πρώτα χιλιόμετρα;;; ;D

Γιωργο δεν κατεβαινεις και Αθηνα να τα παμε στο πρωιν αεροδρομιο πριν προλαβει να μεγαλωσει το δασος :lol:

Μόλις τελειώσεις το πρότζεκτ με το πορσικό σου που έχεις ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό ευχαρίστως.  ;)
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5496 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:18:58 μμ »
Μόλις τελειώσεις το πρότζεκτ με το πορσικό σου που έχεις ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό ευχαρίστως.  ;)
Και εσυ τεκνον Βρουτε; ;D
Στριψε το μαχαιρι στην πληγη :(

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5497 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:20:05 μμ »
Και εσυ τεκνον Βρουτε; ;D
Στριψε το μαχαιρι στην πληγη :(

Καλοπροαίρετα το είπα......
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5498 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:45:25 μμ »

Οι φήμες λένε ότι το πρότζεκτ έχει πάει πίσω γιατί ένα διάσημος ελβετικος οίκος καθυστερεί την παράδοση του τουρμπιγιον ταμπλορολογιού...

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5499 στις: Νοέμβριος 01, 2017, 08:47:25 μμ »
Οι φήμες λένε ότι το πρότζεκτ έχει πάει πίσω γιατί ένα διάσημος ελβετικος οίκος καθυστερεί την παράδοση του τουρμπιγιον ταμπλορολογιού...

Το οποιο μαλιστα με εναν εξυπνο τροπο γινεται και τουρμπιγιον χειρος ;)