Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1705744 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #2740 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:08:38 μμ »
Τι να την κάνεις ρε Τζόνι την νεκροφόρα??
Άσε που είναι και κόκκαλα...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2741 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:10:43 μμ »
Το καινούργιο qashqai έχει βελτιωθεί πολύ εμφανισιακά (και όχι μόνο).

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2742 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:14:10 μμ »
Το tiguan ξεφεύγει από τιμή νομίζω.Το Qashqai κι εμένα δε μου αρέσει.Γιάννη για station όχι.Πήγα και τα είδα σήμερα και το captur και το 500l και είναι ωραία και τα δύο απλώς επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω την αγορά αυτοκινήτου γι αυτό ρώτησα να ακούσω καμιά γνώμη.

Κι εγώ το ίδιο γιαυτό και μίλησα μόνο σε επίπεδο σχεδιασμού και όχι περαιτέρω

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2743 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:35:56 μμ »
Βασίλη τι απαιτήσεις έχεις από το αυτοκίνητο?

- Χρήση εκτός δρόμου?
- Χώροι για κάποιο χόμπυ ή οικογένεια?
- Μακρινά ταξίδια?
- Γουστάρεις γρήγορη οδήγηση?

Ποιο είναι το ταβάνι σε τιμή?

Πόσα χιλιόμετρα κάνεις περίπου το χρόνο?

Αν κάνεις πάνω από 15 χιλιάδες να κοιτάξεις κανα ντιζελ

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2744 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:48:31 μμ »
Γιώργο έχεις δίκιο για τις διευκρινίσεις.Το αμάξι είναι για τη μάνα μου και απλώς εγώ το ψάχνω.Οι ανάγκες της αδιάφορες απλώς της αρέσει αυτό το στυλ.Για diesel κοιτάμε με τιμή στα 20 χιλιάρικα.Κατά 99% καταλήξαμε στο captur απλώς για να βεβαιωθώ ήθελα καμιά γνώμη αν έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο αμάξι

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2745 στις: Απρίλιος 30, 2014, 05:55:54 μμ »
Γιώργο έχεις δίκιο για τις διευκρινίσεις.Το αμάξι είναι για τη μάνα μου και απλώς εγώ το ψάχνω.Οι ανάγκες της αδιάφορες απλώς της αρέσει αυτό το στυλ.Για diesel κοιτάμε με τιμή στα 20 χιλιάρικα.Κατά 99% καταλήξαμε στο captur απλώς για να βεβαιωθώ ήθελα καμιά γνώμη αν έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο αμάξι

Mιλωντας σοβαρα,εγω πριν ποσταρω το Tiguan σου προτεινα το Qashqai,σαν αδερφακι του Captur,το οποιο είναι καταδικασμενο να αποτυχει. Το Qashqai είναι ο βασιλιας του είδους. Είναι κατι σαν τα Panerai. :) To πουλας ότι ωρα θες χανοντας λιγοτερα χρηματα από το Captur. Eπισης είναι ένα καινουριο μοντελο το οποιο δεν το ξερουμε ενώ το Qashqai είναι καταξιωμενο εδώ και πολλα χρονια.
Βασικα αυτή τη στιγμη εγω θα επαιρνα ένα μεταχειρισμενο 4-5ετιας σε μια πολύ καλη τιμη και με λιγα χιλιόμετρα.
Δεν αξιζει πια να παιρνεις καινουριο αυτοκινητο.
Τσεκαρε αυτα εδώ αν θελεις:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3852996/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4920448/
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 30, 2014, 06:05:07 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2746 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:03:20 μμ »

Βασίλη αν δεν κάνει ταξίδια, μεγάλο αυτοκίνητο.
Βέβαια το στυλ είναι στυλ, αλλά θα κοίταζα για yaris ή corsa diesel.
Δες και το suzuki που πήρε ο Δημήτρης (episkeptis) ;)

Mιλωντας σοβαρα,εγω πριν ποσταρω το Tiguan σου προτεινα το Qashqai,σαν αδερφακι του Captur,το οποιο είναι καταδικασμενο να αποτυχει. Το Qashqai είναι ο βασιλιας του είδους. Είναι κατι σαν τα Panerai. :) To πουλας ότι ωρα θες χανοντας λιγοτερα χρηματα από το Captur. Eπισης είναι ένα καινουριο μοντελο το οποιο δεν το ξερουμε ενώ το Qashqai είναι καταξιωμενο εδώ και πολλα χρονια.
Βασικα αυτή τη στιγμη εγω θα επαιρνα ένα μεταχειρισμενο 4-5ετιας σε μια πολύ καλη τιμη και με λιγα χιλιόμετρα.
Δεν αξιζει πια να παιρνεις καινουριο αυτοκινητο.

+1000

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2747 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:13:21 μμ »
Κι εγώ για μεταχειρισμένο πρότεινα αλλά από όσο είδα αν θέλεις εκεί γύρω στα 1500-1600 πετρέλαιο σε μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν ευκαιρίες,χώρια που δε θέλει μεταχειρισμένο.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2748 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:15:44 μμ »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2749 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:21:13 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα καλορίζικα. Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με kkostas για το καινούριο qashqai. Έχει ομορφύνει πολύ.

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Qashqai, Mokka, Sportage(πολύ όμορφο) και S-cross.
Με κέρδισε το S-cross λόγω σχεδιασμού αλλά και λόγω τιμής σε συνδυασμό με τον πολύ καλό εξοπλισμό που προσφέρει. Στενοχωρήθηκα μόνο που δεν κατάφερα να του βάλω ηλιοροφή. Δεν είχε ετοιμοπαράδοτο και αν έμπαινα στη διαδικασία να παραγγείλω, θα έχανα μια Πασχαλινή προσφορά που έτρεχε.(-1000€)

Τα λεφτά που δίνεις για ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι αρκετά και δε δέχομαι να μου δίνουν air condition εν ετη 2014. (βλέπε Mokka και Sportage). Και δε μιλάμε για βασικές εκδόσεις.
Air condition είχαμε στα αυτοκίνητα τη δεκαετία του '90. Σήμερα σχεδόν όλες οι εταιρείες δίνουν αυτόματο διζωνικό.

Τελοσπάντων.......καλή έρευνα Βασίλη.

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2750 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:24:14 μμ »
Ευχαριστώ για τον κόπο σου.Τα έχω κοιτάξει αλλά και δε μου-της  αρέσουν(το σημαντικότερο )και πάμε πάλι σε βενζίνη.Αλλά από ότι πρόσεξα και για το captur δεν είδα κάποιον να συμφωνεί..Το θεωρείτε ακριβό γι αυτά που προσφέρει?Δεν αξίζει σαν αγορά?
Ευχαριστώ Δημήτρη!Αν επιτρέπεται το s-cross πόσο πήγε?

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2751 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:26:30 μμ »
Ευχαριστώ για τον κόπο σου.Τα έχω κοιτάξει αλλά και δε μου-της  αρέσουν(το σημαντικότερο )και πάμε πάλι σε βενζίνη.Αλλά από ότι πρόσεξα και για το captur δεν είδα κάποιον να συμφωνεί..Το θεωρείτε ακριβό γι αυτά που προσφέρει?Δεν αξίζει σαν αγορά?
Ευχαριστώ Δημήτρη!Αν επιτρέπεται το s-cross πόσο πήγε?
Το Captur είναι ένα πολύ ομορφο αυτοκινητο,το ειδα στο δρομο και επαθα πλακα.
Απλα δες το προ-προηγουμενο ποστ μου και θα καταλάβεις τι εννοω.
Εκει τα γραφω όλα.
Εγω `παω`να σε προστατευσω ώστε να μην δωσεις 20000 σωνει και καλα.
Βεβαια αν θελεις να τα δωσεις πηγαινε αυριο το πρωι και `κλεισε`το Captur,μια χαρα αυτοκινητο είναι.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2752 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:30:49 μμ »
Για την ακρίβεια 16.645,00€ με μια Πασχαλινή προσφορά που είχε. Η αρχική αν θυμάμαι καλά ήταν 18.230,00€.
Μιλάμε όμως για βενζίνη Βασίλη, έτσι; Το diesel ξεφεύγει λίγο περισσότερο.
Δεν ήθελα όμως να δώσω παραπάνω χρήματα μιας και δεν ξεπερνάω τα 8.000χλμ ετησίως.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2753 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:33:31 μμ »
Ναι Χρήστο το είδα και έχω υπόψιν μου τη σύγκριση.Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !Πολύ καλή αγορά έκανες !!Κοίταξα λίγο τιμές και από ότι είδα ξεκινάει από 20+ το πετρέλαιο οπότε βγαίνει πιο ακριβό,όπως πιο ακριβό αν είδα καλά βγαίνει και το Qashqai.
Υγ:Δε με ρώταγε για κανά ρολόι να ξέρω τι να της πω??Μόλις μου είπε για 20k περιπού μου ήρθε να τη πω το ναυτίλο  ;D Κάθομαι και ψάχνω τώρα για αμάξια... :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2754 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:37:42 μμ »
Να 'σαι καλά Βασίλη. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Να ήμασταν κοντά ρε φίλε, θα σου έδινα ότι έχω μαζέψει μέχρι σήμερα.
Έχω πήξει στα φυλλάδια και στις προσφορές.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2755 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:41:36 μμ »
Να 'σαι καλά Βασίλη. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Να ήμασταν κοντά ρε φίλε, θα σου έδινα ότι έχω μαζέψει μέχρι σήμερα.
Έχω πήξει στα φυλλάδια και στις προσφορές.
Καλά θα ήταν!!Στο συγκεκριμένο θέμα χρειάζομαι βοήθεια.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2756 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:46:19 μμ »
Καλά θα ήταν!!Στο συγκεκριμένο θέμα χρειάζομαι βοήθεια.
Αφου θελει αυτό το στυλ οι επιλογες είναι αρκετες.
Captur,Qashqai,S-cross,Yeti,SX4,Juke,ASX και Τιguan.
Αν αγοραζα καποιο απ`αυτα(εκτος το Tiguan λογω τιμης) αυτό θα ηταν το Υeti σε 1,6 diesel και 105 ιππους με 20000 ευρω `η το Qashqai,αλλα αυτό φτανει σε τιμη το Tiguan στην diesel εκδοση του.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2757 στις: Απρίλιος 30, 2014, 06:50:11 μμ »
Νομίζω ότι τη σήμερον ημέρα, με αυτά τα χρήματα (άντε λίγο παραπάνω) βρίσκεις και καμία μεταχειρισμένη...Cayenne !!!

Βέβαια θέλεις κάτι παραπάνω για τη συντήρηση, αλλά θα είσαι ο...άρχοντας του δρόμου  ;D ;D ;D

Δημήτρη καλοτάξιδο το SUZUKI. Ωραίο είναι, πολύ καλύτερο από το προηγούμενο το πως-το-λέγανε ! Νομίζω ότι έχει μεγαλώσει αρκετά, σωστά; Το είχα πετύχει κάπου παρκαρισμένο και το χάζευα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2758 στις: Απρίλιος 30, 2014, 07:29:03 μμ »
Την προηγούμενη εβδομάδα οδήγησα για λίγο ένα

Skoda Superb 2.0 TDI 4X4 Laurin and Klement.

Όλα πολύ ωραία, αλλά το μεγάλο ατού του αυτοκινήτου είναι οι χώροι...ατελείωτοι χώροι, ειδικά για τους πίσω. Άνετα κάθεσαι σταυροπόδι.
Πολύ ωραία και η πατέντα της Skoda με το διπλό άνοιγμα του χώρου αποσκευών.
Το 4Χ4 έμπαινε διακριτικά όπου χρειαζόταν και τα 2 εκατοστά έξτρα απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το νορμάλ μοντέλο κάνουν διαφορά.
Προεδρικό αμάξι...

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2759 στις: Απρίλιος 30, 2014, 07:39:56 μμ »

Φιλικά Γιώργος