Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1705896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1840 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:09:16 μμ »
Το γεγονός ότι είμαστε σαββατιάτικα μέσα και κι εσείς παίζετε με τα αυτοκινητάκια σας δεν πρέπει να μας ανησυχήσει;

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1841 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:14:36 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 11:09:16 μμ>
Παράθεση
Το γεγονός ότι είμαστε σαββατιάτικα μέσα και κι εσείς παίζετε με τα αυτοκινητάκια σας δεν πρέπει να μας ανησυχήσει;
εγω ανησυχω σοβαρα παροτι εχω αποδεχθει τον πανδαματορα,εσεις;;;;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1842 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:29:26 μμ »
Mε ανυσηχεί φυσικά, αν και κάνω baby sitting σ'όλο το κτίριο...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1843 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:38:12 μμ »
Μια ανησυχία την έχω κι εγώ, δεν το κρύβω  :-\

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1844 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:40:11 μμ »
Έχεις δίκιο GiannisH δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί το γεγονός πως η πολυαγαπημένη σας εταιρεία, είναι η μοναδική η οποία είχε αποτύχει στο περίφημο "τέστ του ταράνδου"...

απολαύστε υπεύθυνα....
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/Um-XlKerWvA" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Um-XlKerWvA" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1845 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:41:12 μμ »
Δηλαδή δεν ανησυχείς καθόλου εσύ ή ανεβάζεις μέσω iphone από το κλαμπάκι;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1846 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:43:54 μμ »
Έχεις δίκιο GiannisH δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί το γεγονός πως η πολυαγαπημένη σας εταιρεία, είναι η μοναδική η οποία είχε αποτύχει στο περίφημο "τέστ του ταράνδου"...

Aυτό όντως είχε γίνει και ήταν κακή σελίδα της εταιρείας που φρόντισε να διορθώσει άμεσα. Στα προηγούμενα όμως δεν απάντησες, γιατί?

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1847 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:49:04 μμ »
Aυτό όντως είχε γίνει και ήταν κακή σελίδα της εταιρείας που φρόντισε να διορθώσει άμεσα. Στα προηγούμενα όμως δεν απάντησες, γιατί?
Ακριβώς το ίδιο έκαναν και οι ιταλοί. Διόρθωσαν τα κακώς κείμενα, αλλά εδώ μιλάμε για την de facto γερμανική ανωτερώτητα.
Άλλωστε από το video αποδεικνύεται περίτρανα η έμφαση που δίνουν οι γερμανοί κατασκευαστές στην ασφάλεια...

Μήπως να θυμηθούμε τους νεκρούς με τα audi ?
Εϊναι πολύ πρόσφατο για να το ξέχασες....

αλλά βλέπεις, τα άπλυτα των γερμανών ξεχνιούνται εύκολα...
πως να πάς κόντρα στη ... δύναμη των πολλών... ?
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1848 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:54:21 μμ »
Δηλαδή συγκρίνουμε τώρα μια κακή περίπτωση(άντε να μου βρεις άλλη μια-δύο), με την επί δεκαετίες ηθελημένη ευτελή πολιτική των Ιταλών? Καλώς...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1849 στις: Ιούνιος 22, 2013, 10:58:04 μμ »

Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 11:54:21 μμ>
Παράθεση
Δηλαδή συγκρίνουμε τώρα μια κακή περίπτωση(άντε να μου βρεις άλλη μια-δύο), με την επί δεκαετίες ηθελημένη ευτελή πολιτική των Ιταλών? Καλώς...
Γιαννη κι εχθες συζητησαμε οτι αυτη η <κοντρα> γινεται για τον χαβαλε μας,η ευτελης πολιτικη οπως λες συνοδευοτανε και απο πολυ χαμηλοτρες τιμες,δεν μπορω να εχω την ιδια απαιτηση αντοχης οταν αγοραζες 2 ιταλικα στην τιμη 1ος γερμανικου.
Αντε να τρολαρουμε,Σαββατο και μεσα,ελεοοοοοοοοοοοοος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1850 στις: Ιούνιος 22, 2013, 11:50:01 μμ »
Όσο γι'αυτό δε διαφωνώ φίλε ;)

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1851 στις: Ιούνιος 23, 2013, 10:51:43 πμ »

Δε συγκρίνω τίποτα, απλά χρησιμοποιώ τα ίδια επιχειρήματα με εσένα
για να σου υπενθυμίσω πως τουλάχιστον οι γερμανοί δεν μπορούν να μιλούν για ασφάλεια.

Οταν η άουδι (sic) σκότωνε κόσμο με την μπανιέρα της (του-του), σε κανένα ελληνικό μέσο δεν έπαιξε η είδηση.
Ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν επιεικώς άθλιο, αλλά οι απανταχού wannabe το δόξαζαν...
Ένα αυτοκίνητο που βασίζονταν στο πλαίσιο (και όχι μόνο) της γκόλφως 4 και μας το μόστραραν ώς το επαναστατικό "σπόρ" αυτοκίνητο της δεκαετίας...
Όταν επιτέλους η άουδι αναγνώρισε το λάθος της, ανακάλεσε τα σαπάκια και τους έβαλε αεροτομές, αντιστρεπτικές, αμορτισέρ, φρου φρου και αρώματα, μήπως και καταφέρουν να κρατηθούν στο δρόμο...
Οι περιχαρείς ιδιοκτήτες επέστρεφαν ακόμη πιο περήφανοι από τις αντιπροσωπείες, διότι ξαφνικά στο κουβαδάκι τους έγινε facelift και παράλληλα ακόμη πιο...."σπόρ" !
http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/clarkson-audi-tt-12-1999
http://www.nytimes.com/2000/02/20/automobiles/audi-offers-tt-fix-after-5-deaths.html

Τα ίδια έγιναν με το "άστρο" της αυτοκινητοβιομηχανίας, όταν το πιο καλοπουλημένο της αυτοκίνητο αποδείχθηκε επικίνδυνο, αλλά δεν "άνοιξε ρουθούνι". Αντιθέτως συνέχιζε να πουλάει σαν τρελό !

Αν αυτά είχαν συμβεί σε μια ιταλική (ή ακόμη και γαλλική) αυτοκινητοβιομηχανία, τότε πιθανότατα να είχε κλείσει υπό το βάρος της κοινής γνώμης και από τον θόρυβο που θα δημιουργούνταν, αλλά φυσικά για την παράγκα..."ούτε γάτα ούτε ζημιά"...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1852 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:19:56 πμ »
Πριν λίγο άνοιξα το φόρουμ και βλέπω pancho συνδεμένος, λέω θα γράφει απάντηση στα αυτοκίνητα και τσουπ νάτη έσκασε χαχαχαχαχα

Για να συνεχίσουμε την κουβέντα, θα επαναλάβω πως δεν απάντησες ακόμη στα ερωτήματά μου. Αποφεύγεις επιμελώς να πεις οτιδήποτε, λες και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ιερή αγελάδα. Ιερές αγελάδες δεν υπάρχουν, παρόλους τους ελέγχους κάτι μπορεί να ξεφύγει, κάποιο μικρό ή μεγάλο λάθος και τελικά να φανεί εφόσον το αυτοκίνητο βγει στους δρόμους. Όλες μα όλες οι εταιρείες έχουν κάνει ανακλήσεις αυτοκινήτων για σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά θέματα. Αυτό λοιπόν δεν ειναι επιχείρημα και δεν έχει σχέση με ότι ανέφερα πριν που δεν ήταν λάθη, αλλά πολιτική, γίνονταν δηλαδή εκ των προτέρων εν γνώσει  των εταιρειών. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά φίλε μου.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1853 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:20:22 πμ »

:cooler: :cooler: :cooler:

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1854 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:32:32 πμ »
Γιάννη ,Χρήστο και λοιποί γερμανοσυμπαθουντες(αυτοκινητιστικα) αυτό που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ,είναι η διαφορετική αντιμετώπιση του τύπου κυρίως αλλά και όλων των μέσων στα ιταλικά αυτοκίνητα.
Χωρίς να μπουμε στην ουσια του θεματος αν η Αlfa είναι καλύτερη απο την Audi ,αν η Fiat σκιζει την VW κλπ,φαντασου τι θα γινότανε αν ξεκολλουσε απο το δρόμο η GT και όχι το ΤΤ.Πρωτοσελιδα στον ειδικό τύπο,εκπομπές στην τηλεόραση,χαμός.
Επειδή όμως,όπως πολύ σωστά γράφει ο pancho,οποίοι βάζουν διαφημίσεις και πληρώνουν έχουν το πάνω χέρι,το γεγονός αποσιωπηθηκε,για τα ατυχήματα και τους θανατους μουγκα,αντίθετα επικοινωνιακά πέρασε σαν επιτυχία της εταιρείας που βελτίωσε το αυτοκίνητο με τις αεροτομες.!!!
Και μιλάμε για ένα σπορ αυτοκίνητο ,που διαφημίστηκε και λανσαριστηκε σαν η μικρή 911 ,και που στην κατηγορία του ήταν άπιαστο!!
Μπούρδες!!!Μια μαμισια GTV,μια GT την έκανε να παθαίνει ιλιγγο!!
Με αυτά θέλω να τονίσω ότι επι σειρά ετών ,το ιταλικό αυτοκίνητο βάλλεται απο τον ειδικό τύπο,που μόνο αμεροληπτος δεν είναι!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1855 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:42:00 πμ »
Παράθεση
Με αυτά θέλω να τονίσω ότι επι σειρά ετών ,το ιταλικό αυτοκίνητο βάλλεται απο τον ειδικό τύπο,που μόνο αμεροληπτος δεν είναι!!!

Ναι αδελφια αλφαλατρες,ο γερμανικος ιμπεριαλιστικος καπιταλισμος,επι σειρα δεκαετιων μας καταπιεζει,εμπρος λοιπον,ηγγικεν γαρ

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/orGEanaK0ZE" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/orGEanaK0ZE" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1856 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:42:35 πμ »
Πως μου 'χε ξεφυγει αυτο το νημα, εχετε πολλη πλακα!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1857 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:45:25 πμ »
Πριν λίγο άνοιξα το φόρουμ και βλέπω pancho συνδεμένος, λέω θα γράφει απάντηση στα αυτοκίνητα και τσουπ νάτη έσκασε χαχαχαχαχα

Για να συνεχίσουμε την κουβέντα, θα επαναλάβω πως δεν απάντησες ακόμη στα ερωτήματά μου. Αποφεύγεις επιμελώς να πεις οτιδήποτε, λες και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ιερή αγελάδα. Ιερές αγελάδες δεν υπάρχουν, παρόλους τους ελέγχους κάτι μπορεί να ξεφύγει, κάποιο μικρό ή μεγάλο λάθος και τελικά να φανεί εφόσον το αυτοκίνητο βγει στους δρόμους. Όλες μα όλες οι εταιρείες έχουν κάνει ανακλήσεις αυτοκινήτων για σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά θέματα. Αυτό λοιπόν δεν ειναι επιχείρημα και δεν έχει σχέση με ότι ανέφερα πριν που δεν ήταν λάθη, αλλά πολιτική, γίνονταν δηλαδή εκ των προτέρων εν γνώσει  των εταιρειών. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά φίλε μου.

Νομίζω πως εσύ αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε γερμανική κατασκευή ώς "ιερή αγελάδα"...
Εδώ δε μιλάμε για μια οποιαδήποτε ανάκληση, αλλά για  νεκρούς τους οποίους προκάλεσε ένα γερμανικό σαπάκι και εσύ συνεχίζεις να υποστηρίζεις πως όλες οι εταιρείες κάνουν λάθη...
Όταν οι γερμανοί σκοτώνουν, προφανώς πρόκειται για ένα μικρό λαθάκι...

"Πιασάρικη" η φωτογραφία του fiat tipo (1988) για να στηρίξεις τη θέση σου, αλλά δε με πείθεις....
...μια δεκαετία αργότερα έρχεται το έτερο γερμανικό καμάρι να δείξει πως κατασκευάζονται τα "ασφαλή" αυτοκίνητα....

http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

Εσύ σε πόσα από τα ερωτήματά μου απάντησες ?

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1858 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:46:25 πμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 12:42:35 μμ>
Παράθεση
Πως μου 'χε ξεφυγει αυτο το νημα, εχετε πολλη πλακα!
Και Κυριακη μεσα;;;;;;;;;;; θελουμε ομαδικη ψυχοθεραπεια πλεον.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1859 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:49:58 πμ »
GiannisH ...............48 ετων
Gerogian ...............51 ετων
Coral ......................57 ετων