Στις πίστες οκ. Βάζουμε και ένα Nissan Skyline GTR και καθαρίζουμε το παιχνίδι στο άψε σβήσε.
Ο πατέρας μου που ασχολείται χρόνια με το αυτοκίνητο στον τομέα του φανοποιείου μου έλεγε συνέχεια το εξής ( γιατί κι εγώ ήμουν επηρεασμένος με τις υψηλές ταχύτητες κ.τ.λ ) : " Ένα αυτοκίνητο δεν έχει μόνο ιπποδύναμη, κυβισμό κ.τ.λ . Το πιο αξιοσημείωτο είναι η ποιότητα κατασκευής
ΠΙΣΩ από τις ψευτολαμαρίνες . "
Θα σας πω και ένα σκηνικό τώρα στη δουλειά του που με άφησε άφωνο. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που είχε για βάψιμο, φτιάξιμο κ.τ.λ ήταν ένα TOYOTA Yaris του 2009. Όλο το αμάξι διαλυμένο , κατεστραμμένο τελείως και το σασί είχε γίνει π.....α ! Αυτός που το οδηγούσε έπεσε πάνω σε έναν άλλον ( μεθυσμένος εν τω μεταξύ ) με ταχύτητα περίπου 70 με 80km/h . Με το τρακάρισμα, έσπασε η καστάνια του καθίσματος και ο οδηγός έφυγε προς τα πίσω και πετάχτηκε έξω απ'τ'αμάξι. Οδηγός νεκρός, αμάξι totalled.
Το άλλο αμάξι ήταν ένα Mercedes Benz C200 Kompressor. Καπό , προφυλακτήρας, φτερά είχαν γίνει κομμάτια. Τι γίνεται όμως? Το από μέσα ΑΘΙΚΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Σαν να μην είχε τρακάρει καθόλου. Τράκαρε κι αυτός περίπου με την ίδια ταχύτητα που τράκαρε και ο άλλος με το Yaris. Ο οδηγός όμως της Benz ήταν ζωντανός, το αυτοκίνητο φτιαχνόταν ( βέβαια με ένα κόστος διαστημικό αλλά φτιαχνόταν ), ενώ ο άλλος πεσμένος στην άσφαλτο με ανοιγμένο το κεφάλι και τα μυαλά του έξω.
Ααα επίσης στο Yaris είχε μείνει αίμα από τα μυαλά του οδηγού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το κεφάλι του άνοιξε πριν ο οδηγός πεταχτεί έξω από το αμάξι την ώρα που έφευγε προς τα πίσω. Χοντρό??

Μετά απ'αυτό το σιχαμερό και αηδιαστικό σόου , μου λέει στο τέλος ο μπαρμπα Τάσος : " Θέλεις γερμανικό αμάξι?? Θέλεις?? "¨