Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1706817 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1180 στις: Ιούνιος 10, 2011, 07:58:58 πμ »
Όταν οι φίλοι σας από το top gear, καθυβρίζουν τα δυσθεώρητα γερμανικά "τοτέμ" σας, τότε κάνετε πως δεν ακούτε....

Δεν πειράζει, η συντριπτική πλειοψηφία του "ειδικού τύπου" γράφει διθυράμβους για την 8C,  άσχετα με το αν σε εσάς δεν αρέσει.

ξέρω, ξέρω......, τα ίδια θα ακούσουμε/διαβάσουμε και για την 4c, την duetto και τα άλλα ιταλικά που θα ακολουθήσουν....
Είπαμε, ορισμένες δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις είναι πολύ δύσκολο (εάν όχι αδύνατο) να εξαλειφθούν....

οχι δεν κανουμε οτι δεν ακουμε. πχ εαν μ πεις το αμαξι σου ειναι ασχημο θα σου πω" ναι εχεις δικιο αντικειμενικά ειναι ασχημο" δεν θα προσπαθησω να σου φερω ως παραδειγμα τα καλύτερα γερμανικα αυτοκινητα για να σου πω "οχι τα γερμανικα ειναι πολυ ομορφα να δες αυτο και αυτο". απ οτι καταλαβα εισαι οπαδος της ferrari και μαζι με αυτην σου αρεσεουν και ολα τα ιταλικα. εγω δεν ασχολούμαι με f1 γιατι ειναι σαν να εχεις βαλει βαλει 10 ποντικακια να τρεχουνε και οποιο κερδισει να ειναι η καλυτερη ποντικοτροφη ;D. αλλωστε λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να χαρουν μια ferrari , μια buggati, μια maserati κλπ.
ειμαι λατρης ολων των αυτοκινητων δεν φερω αντιπαθεια για καμια μαρκα, υπαρχουν αμαξια που σεβομαι, αμαξια που θα ηθελα να εχω, αμαξια που θα μπορουσα να τα εχω αλλα τα απεριψα,  αμαξια που μου αρεσει να τα βλεπω, ακομα και αυτα που θα ηθελα απλα να τα κανω μια βολτα. δεν αντιπαθω καμια αμαρκα και καμια σχολη απλα η καθε μια εχει τα καλα της μεχρι και την στιγμη που μιλαμε η ιταλια εδειξε οτι εχει μονο εμφανιση, τωρα εαν αυτο αυριο αλλαξει και γινει καλυτερη απο την γερμανια και την ιαπωνια μπορει να παρω ιταλικο ;) μεχρι να γινει ομως αυτο

ΥμΝοΣ κΑι ΛαΤρΕιΑ μΙα ΖωΗ M3

και μολις καταργηθει το τελωνιο

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: Ιούνιος 14, 2011, 04:51:33 μμ »
audi παλαιότερα μόνο
για την bmw είχα διαβάσει κάποτε ότι δεν θέλει να δίνει αμάξια για ταξί γιατί θεωρεί ότι υποβαθμίζει το πρεστίζ της
ιταλικό δεν έχω δει αλλά στην Ιταλία είναι τα αμάξια της αστυνομίας τα οποία γράφουν πολλά χιλιόμετρα.

οι γερμανοί ξέρουν σίγουρα να φτιάχνουν αυτοκίνητα και έχουν και την πολυτέλεια να τοποθετούν σκοπίμως πολλά αναλώσιμα μέρη και να μην τους λέει κανένας τίποτα
οι ιταλοί έχουν προσπαθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια-το πιο δύσκολο που έχουν να πετύχουν ακόμα είναι να αλλάξουν τα στερεότυπα.

Πάντως η Mercedes και... σκουπιδιάρα να βγάλει (που έχει βγάλει δηλ.), το πρεστίζ της δεν πέφτει!  Εταιρία που το κύρος της είναι ''βράχος''...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1182 στις: Ιούνιος 14, 2011, 05:27:29 μμ »

Πάντως η Mercedes και... σκουπιδιάρα να βγάλει (που έχει βγάλει δηλ.), το πρεστίζ της δεν πέφτει!  Εταιρία που το κύρος της είναι ''βράχος''...

Συμφωνώ εν μέρει...αλλά αυτήν την A-class γιατί δεν την σταματάει,να ανεβεί κι άλλο σαν εταιρεία???

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: Ιούνιος 14, 2011, 06:31:10 μμ »
Ευτυχώς που αλλάζει ριζικά του χρόνου!

By nikos1978 at 2011-06-14

By nikos1978 at 2011-05-17

Βασικό υποψήφιο πια για μένα μιας και η νέα σειρά ΒΜW 1 παρόλου που τελικά θα είναι πισωκίνητη και θα έχει turbo κινητήρες, απλά δεν βλέπεται (χειρότερη και από το vw polo πισω!!)  :help:

We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1184 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:00:46 μμ »
Ρε παιδιά κάτι τελείως κουλό: Μιλάγαμε πριν 4 μέρες με τον πατέρα μου και μου λέει σε κάποια στιγμή ότι βρήκε μια ευκαιρεία απο έναν φίλο του ένα VW με 300 ευρώ μόνο ( και καλά για να μου το πάρει). Τον ρωτάω κι εγώ με έναν ενθουσιασμό: Και μπαμπά, τι τύπος VW είναι? Και μου λέει: Lupo. Και θέτω το εξής ερώτημα: Πώς θα χωρέσει ένας άνθρωπος 1,89 εκει μέσα?? :P Έλεος έτσι?

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1185 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:05:43 μμ »
Δωρο για την κοπελια σου Κωστα :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
Τ
« Απάντηση #1186 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:26:59 μμ »
Χαχαχαχααχα, έτσι ακριβώς Στέργιε. Καλά εν τω μεταξύ το αμάξι είναι πραγματικά σα καμπινές, δεν υπάρχει άλλη θεωρία. Να ήταν κανα Polo, να πώ εντάξει κομπλέ, μα Lupo??  :P

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1187 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:30:36 μμ »
Μονο 300ευρω?Σε τι κατασταση ειναι?Εχει τιμονι? :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:35:40 μμ »
Κι όμως είναι πένα Στέργιε. Το μόνο που θέλει είναι αλλαγή αμορτισέρ, λάδια και ελαστικά καινούργια. Ούτε χτυπήματα έχει ούτε τίποτα. ;D Το μόνο θέμα είναι ο χώρος μέσα, που μάλλον με βλέπω να βγάζω τη θέση του οδηγού. ;D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1189 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:39:01 μμ »
Στειλε μου πμ,ειναι ευκαιρια :o

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1190 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:40:36 μμ »
Κάτσε καλέ να το δοκιμάσω εγώ πρώτα να δω αν με βολέβει γιατί παίζει να το πάρω. Αν δε το πάρω θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πώ. ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:41:37 μμ »
χαχαχαχα το Sterios,ουπς λαθος το Terios που εχεις ειναι της οικογενειας?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: Ιούνιος 14, 2011, 07:43:16 μμ »
χαχαχαχα το Sterios,ουπς λαθος το Terios που εχεις ειναι της οικογενειας?
Μα δεν έχω Terios. Auris έχω και ναί είναι της οικογενείας. ;D

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: Ιούνιος 14, 2011, 09:16:35 μμ »
Μια χαρά χωράς στο lupo Κώστα. Η τιμή όμως με βάζει σε πολλές σκέψεις :?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1194 στις: Ιούνιος 14, 2011, 09:32:35 μμ »
Μια χαρά χωράς στο lupo Κώστα. Η τιμή όμως με βάζει σε πολλές σκέψεις :?
Λές ε? Πάντως το καλό με αυτό το αμάξι είναι πως βρίσκεις παρκινγκ για πλάκα. ;D Γιατί καλέ σε βάζει σε σκέψεις? Του 2000 μοντέλο είναι, και μικρούλι σε μέγεθος. Βέβαια αν σκεφτείς ότι είναι 1.400 cc + VW, τότε ναί εκεί έχεις ένα δίκιο. Απ'ότι μου είπε ο πατέρας μου πάντως καλό είναι. Θέλει κάτι μικρές αλλαγές σε ορισμένα σημεία και μετά θα είναι "χαρτί". ;D Όρε κάτι καρούμπαλα που θα κάνω όταν θα μπαίνω μέσααα. ;D :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: Ιούνιος 14, 2011, 10:04:16 μμ »
Ρε παιδιά κάτι τελείως κουλό: VW με 300 ευρώ μόνο
Προσπαθώ να καταλάβω και δεν μπορώ...μήπως εννοείς 3000 ευρώ??? ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: Ιούνιος 14, 2011, 11:29:32 μμ »
Προσπαθώ να καταλάβω και δεν μπορώ...μήπως εννοείς 3000 ευρώ??? ;D ;D ;D
Tην ίδια απορία έχω κι εγώ ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: Ιούνιος 14, 2011, 11:33:20 μμ »
Τσού. 300 ευρώ μόνο. Απλά ήθελε να το διώξει το αυτοκίνητο ο φίλος του πατέρα μου, και το δίνει τζαμπαντάν για να το πάρει κάποιος. Ε όντως είναι τιμή ξεφτίλα. Φανταστείτε, ένα μηχανικό ρολόι κοστίζει περισσότερο απο το Lupo. :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: Ιούνιος 14, 2011, 11:35:58 μμ »
Κώστα δώστου το μπρασελέ απ'το Ω,πες του να σου βάλει και λάστιχα και πάρτο.
Και αν δεις ότι δεν βγαίνει καλό,περίμενε να τελειώσει η βενζίνη και παράτα το. 8)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: Ιούνιος 14, 2011, 11:40:22 μμ »
Κώστα δώστου το μπρασελέ απ'το Ω,πες του να σου βάλει και λάστιχα και πάρτο.
Και αν δεις ότι δεν βγαίνει καλό,περίμενε να τελειώσει η βενζίνη και παράτα το. 8)
Χαχαχααχαχααχχαχαχαχααχ, κορυφαίο Νίκο.ΧΑχαχαχαχααχχααχ :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: