Όταν οι φίλοι σας από το top gear, καθυβρίζουν τα δυσθεώρητα γερμανικά "τοτέμ" σας, τότε κάνετε πως δεν ακούτε....
Δεν πειράζει, η συντριπτική πλειοψηφία του "ειδικού τύπου" γράφει διθυράμβους για την 8C, άσχετα με το αν σε εσάς δεν αρέσει.
ξέρω, ξέρω......, τα ίδια θα ακούσουμε/διαβάσουμε και για την 4c, την duetto και τα άλλα ιταλικά που θα ακολουθήσουν....
Είπαμε, ορισμένες δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις είναι πολύ δύσκολο (εάν όχι αδύνατο) να εξαλειφθούν....
οχι δεν κανουμε οτι δεν ακουμε. πχ εαν μ πεις το αμαξι σου ειναι ασχημο θα σου πω" ναι εχεις δικιο αντικειμενικά ειναι ασχημο" δεν θα προσπαθησω να σου φερω ως παραδειγμα τα καλύτερα γερμανικα αυτοκινητα για να σου πω "οχι τα γερμανικα ειναι πολυ ομορφα να δες αυτο και αυτο". απ οτι καταλαβα εισαι οπαδος της ferrari και μαζι με αυτην σου αρεσεουν και ολα τα ιταλικα. εγω δεν ασχολούμαι με f1 γιατι ειναι σαν να εχεις βαλει βαλει 10 ποντικακια να τρεχουνε και οποιο κερδισει να ειναι η καλυτερη ποντικοτροφη

. αλλωστε λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να χαρουν μια ferrari , μια buggati, μια maserati κλπ.
ειμαι λατρης ολων των αυτοκινητων δεν φερω αντιπαθεια για καμια μαρκα, υπαρχουν αμαξια που σεβομαι, αμαξια που θα ηθελα να εχω, αμαξια που θα μπορουσα να τα εχω αλλα τα απεριψα, αμαξια που μου αρεσει να τα βλεπω, ακομα και αυτα που θα ηθελα απλα να τα κανω μια βολτα. δεν αντιπαθω καμια αμαρκα και καμια σχολη απλα η καθε μια εχει τα καλα της μεχρι και την στιγμη που μιλαμε η ιταλια εδειξε οτι εχει μονο εμφανιση, τωρα εαν αυτο αυριο αλλαξει και γινει καλυτερη απο την γερμανια και την ιαπωνια μπορει να παρω ιταλικο

μεχρι να γινει ομως αυτο
ΥμΝοΣ κΑι ΛαΤρΕιΑ μΙα ΖωΗ M3

και μολις καταργηθει το τελωνιο