Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
- station wagon δεν θα προτιμούσα, όχι επειδή είναι παραξηγημένα στην Ελλάδα και χάνουν σε μεταπώληση, όσο διότι δεν είναι καθόλου ευέλικτα, ειδικά για την Αθήνα. Δεν θα θελα κάτι πάνω από 4μιση μέτρα.
- κινητήρας εννοείται μέχρι 1800 το πολύ, άρα turbo.
- Για την ώρα η λύση 5θυρο μεγαλούτσικο hatch έχει προβάδισμα για την ώρα έναντι ενός μικρού SUV. Δεν κινούμε καθόλου off road και δε βρίσκω λόγο ν’ απολέσω τα όποια σπορτίφ χαρακτηριστικά. Το πλεονέκτημα των χώρων αποσκευών δεν ξέρω αν είναι τόσο μεγάλο. Αλλά το minagi Κώστα θαααααααααα το σκεεεφτώω που λέει και ο Θεοφράστου!
- η alfa μαζί με το megane είναι τα σπουδαιότερα που κυκλοφορούν αλλά δεν έχω δει καθόλου το νέο focus από κοντά για το οποίο έχουν γραφτεί θετικά σχόλια. Ωστόσο τα μοντέλα που έρχονται σύντομα (κυρίως citroen DS4 και νέα Mercedes A) μου κάνουν πολύ περισσότερο κλικ ΟΠΤΙΚΑ. ΟΔΗΓΙΚΑ όταν φτάσει με το καλό η ώρα για test drive φυσικό να υπάρξουν ανατροπες και απογοητεύσεις. Ειδικά τους Γάλλους τους φοβάμαι ότι την πατάνε από δικές τους μα...ιες σε λεπτομέρειες στο τέλος.
Την ds4 την είδα σε έκθεση εξωτερικού και έπαθα πλάκα, μιλάμε για απευθείας επίθεση στην Giulietta (ακόμα και οι χειρολαβές της πίσω πόρτας), όπως βέβαια το DS3 τοποθετείται ως ο άμεσος ανταγωνιστής της mito και mini. Ενώ το mito μου αρέσει πιο πολύ από το ds3, στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία θα προτιμούσα τη Γαλλίδα, καθώς:
- το μοτέρ BMW-PSA 1,6 turbo που έχω και τώρα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε αυτοκίνητα που είχα ως τώρα. Κινεί τα περίπου 1400 κιλά του δικού μου ανετότατα. Απίστευτα γραμμικό και μέγιστη ροπή από πολύ χαμηλά.Θα έχει τους κινητήρες του Peugeot rcz. Έτσι με τα 156 άλογα πια ή αν θέλω να εξαντλήσω το budget με τα 200 άλογα, από 1,6 λτ μου ακούγεται πολύ καλό.
- Θα είναι πιο φρέσκο μοντέλο στα τέλη του 2012
- Εσωτερικά υπερτερεί πολύ της Giulietta.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usΟδηγικά όμως δεν μπορώ να κρίνω. Μικρή απογοήτευση ότι το γαλλικό θα έχει ημιάκαμπτο πίσω, εικάζω οτι θα είναι ένα σκαλί κάτω οδηγικά από την Ιταλίδα αλλά αν η διαφορά είναι μικρή overall ψηφίζω για την ώρα Γαλλία.
Η νέα Mercedes A είναι ό,τι ομορφότερο έχω δει αλλά μόνο σε φωτογραφίες ( η Σανγκάη ήταν πολύ μακριά!) Αν δεν ξεφεύγει σε τιμή και βγει όντως έτσι θα σαρώσει. Αν ξεκινά από 30 με τον χειρότερο κινητήρα και ένα στροφόμετρο μόνο στον στάνταρ εξοπλισμό καληνύχτα σας.
Σίγουρα το καινούριο αυτοκίνητο είναι αλλιώς αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί πολύ πως ότι και να διαλέξω με το που κάνω τα πρώτα 100 Km θα έχω χάσει 30% της αξίας, σχεδόν 10000 ευρώ! Δεν είναι καιροί για τέτοια. Οι τιμές καλοδιατηρημένων BMW 3, Mercedes clc κτλ έχουν ξεφτιλιστεί. Πόσο μάλλον κάτι όχι τόσο «premium» πχ μια Λάντσια δ 1,75 λτ με 200 ps. Μια giulietta 1,4 170 ps ή μια BMW x1 του χρόνου μεταχειρισμενα μπορεί να φτάσουν σε προκλητικές τιμές. Ίσως ένα ωραίο γυναικείο Ω constellation με τα ρέστα να βοηθήσει να το ξανασκεφτεί.
Εννοείται πως πολύ πιθανό να κάνω συμβιβασμούς στο τέλος, καθώς τώρα δεν διαλέγω για την πάρτυ μου αλλά πρέπει να σκεφτώ άλλα 2 άτομα με τις δικές τους ανάγκες. Και η χαρά της δημιουργίας οικογένειας αξίζει πιο πολύ από τιδήποτε άλλο.
Πάω να γράψω τίποτα για ρολόγια γιατί το ξεφτίλησα με τα αυτοκίνητα!
A ένα τελευταίο για το φίλο bb που μίλησε πολυμορφικά και είπε για το Peugeot 5008. Δες και opel meriva ή περίμενε για το ds5 που ρχεται κι αυτό (όχι δεν δουλεύω για την Citroen!)