Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1705918 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

director

• Επισκέπτης
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #860 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 08:31:24 μμ »
Παράθεση
Επειδή πολύς λόγος για την 8C εκείνο που έχω να πω έχοντας γράψει αρκετά χλμ με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ότι δεν διαφέρει σχεδόν πουθενά από μιά Maserati Grandsport.......μάλιστα αν η Maserati φοράει το αυτόματο κιβώτιο και όχι το F1 της Ferrari υπερέχει της 8C και με λιγότερα λεφτα....

ναι μωρε τα κωλαμαξα,αστα να πανε στο διαολο.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #861 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 08:34:05 μμ »
Για τους αμετανόητα νεκρόφιλους. :^^: :^^:

Χ

απαρεδεκτο το ρολοι στο καντραν ειναι κουαρζ  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #862 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 08:59:05 μμ »
Καλορίζικο, εύχομαι ατελείωτα Χιλιόμετρα :D
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος X vintage

• Vintage Guru
  • 44mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #863 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 09:20:38 μμ »
απαράδεκτο το ρολοι στο καντραν ειναι κουαρζ  ;D ;D

:mg: :mg:

Καλορίζικο, εύχομαι ατελείωτα Χιλιόμετρα :D

Ευχαριστώ φίλε. ;)

Χ

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #864 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 09:32:54 μμ »
Νομιζω οτι οποιοσδηποτε ανθρωπος θα διαλεγε την 8c αντι της m6... οχι φυσικα οτι δεν ειναι καλη η m6 αλλά η 8c ειναι αν οχι το πιο ομορφο, ενα απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα σημερα.

Και μιας και αναφερθηκε και η σειρα 1, ναι σιγουρα λειπει η πισω κινηση απο πολλους alfisti αλλά να λεμε οτι η σειρα 1 ειναι οπως θα επρεπε να ειναι μια alfa romeo σημερα? Αυτο μου ακουγεται καπως...περιεργο

εγω παντως m6 θα επαιρνα (λεμε τωρα)...

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #865 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 12:24:38 πμ »
και δεν εισαι ο μονος....

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #866 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 06:53:52 πμ »
και δεν εισαι ο μονος....

με τις ταπεινες μου γνωσεις εχω να πω οτι
alfa romeo= φινετσα, επιδοσεις αλλα και πολυ χαμηλη αξιοπιστια και μεταπωληση
κατι που το γνωριζει ολος ο κοσμος
γουσταρω αλλα δεν θα εδινα (και να μπορουσα) εναν σκασμο λεφτα για να αποκτησω το 8c
ιταλικα αμαξια και μηχανες τα θαυμαζουμε αλλα δεν τα αγοραζουμε

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #867 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 07:00:30 πμ »
γουσταρω αλλα δεν θα εδινα (και να μπορουσα) εναν σκασμο λεφτα για να αποκτησω το 8c

++++

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #868 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 10:02:33 πμ »

Μην ξεχνάμε και τον Βεδουίνο, έτσι....  :P

Μεταξύ μας.... Nissan GTR θα έπαιρνα και με τα ρέστα θα έπαιρνα και ένα elise 1.8 για τις καθημερινές μετακινήσεις.... :o

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 10:06:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 10:21:50 πμ »
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 05:27:19 μμ »
αν και είμαι παντελώς άσχετος το HPE που είχα δεν με άφησε ποτέ (10 χρόνια) μέχρι που το έδωσα. 
i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 07:28:49 μμ »
Τα ιταλικα αυτοκινητα καποτε ειχαν θεμα με την αξιοπιστια αλλά αυτο ηταν παλια. Τωρα πια ειναι πολυ αξιοπιστα αλλά εχει μεινει αυτη η φημη να τα συνοδευει. Τα volkswagen σημερα χαλανε πολυ περισσοτερο
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 08:03:47 μμ »
Παράθεση
Τα volkswagen σημερα χαλανε πολυ περισσοτερο
Αν καποιος κανει μια αναζητηση στο club-forum της vw θα δει 43 σελιδες απο τοπικ με προβληματα για τα TSI. Τα νεα polo σβηνουν εν κινησει και οι αντιπροσωποι αναζητουν λυση εις ματην...

Πλεον τα αυτοκινητα κατασκευαζονται σαν πλυντηρια και κουζινες...Εχω γαλλικο και εχω δει ανταλλακτικα απο εταιριες οπως gates-denso-bosch-valeo...Καποιες ευρωπαικες - καποιες οχι...Φιλος με yaris μου εδωσε το κλειδι του μια μερα και εγραφε με τεραστια γραμματα Valeo...
τα συμπερασματα δικα σας ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 08:29:41 μμ »
Τα ιταλικα αυτοκινητα καποτε ειχαν θεμα με την αξιοπιστια αλλά αυτο ηταν παλια. Τωρα πια ειναι πολυ αξιοπιστα αλλά εχει μεινει αυτη η φημη να τα συνοδευει. Τα volkswagen σημερα χαλανε πολυ περισσοτερο

Παιδιά βλέπετε ότι οι Γερμανοί σας αφήνουμε να τα λέτε μόνοι σας ωραία και καλά.....όμως ας μην υπερβάλουμε.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 08:42:42 μμ »
να μπω και γω στο χορο και να πω το απλο .....πολλα γερμανικα απο τα χερια μου με απειρα χιλιομετρα .....3500-4000 χιλιομετρα τον μηνα ....τα περισοτερα γερμανικα μου καναν τα ποιο πολλα χουνερια ....ενα οπελ με αφησε απο τιμονι εν κινησει !!!!! ενα φορδ μου εκανε τον βιο αβιωτο και στο τελος παρολιγο να με στειλει και στα θυμαρακια ....ενα εμεινα απο δισκο πλατο εν κινηση σε προσπερασμα .....ενα land cruiser μας παρετεινε την ζωη για μερικες δεκαετιες και τα πρωτα αναποδα τα καναμε σε ενα civic....του μ@#$$% που μου το εκλεψε να του καει το σπιτι .....οσο για το ηρακλειο -μπαλι .....το κανω καθε εβδομαδα .....αλλα με ενα passat που για να υποστρεψει πρεπει να παγωσει η κολαση .....τελικα οτι πληρωνει παιρνεις .....οι γερμανοι μηχανικοι αξιζουν τα λεφτα τους μετα τις 20 χιλιαδες ευρω τελικα ...
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος sv2

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 08:48:14 μμ »
Ν΄ανεβάσω βιντεάκι από το δικό μου Ιταλικό που κάνει πρόστυχο ήχο ή θα φάω ban ?  ;D

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #877 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 09:08:29 μμ »

Φίλε μου δεν έχει μείνει καθόλου η φήμη. Η κορωνίδα τους ΑΛΦΑ είναι ακόμη πρωταθλήτρια στις βλάβες και η ΛΑΝΤΣΙΑ είναι πολύ κοντά. Αυτά προκύπτουν από μετρήσεις σε ελληνικά site με θέμα το αυτοκίνητο.

Τα γερμανικά ναι συμφωνώ πως δεν είναι ΤΟΥΟΤΑ αλλά σίγουρα δεν χαλάνε περισσότερο από τα ιταλικά. Κανουν και ένα σκασμό λεφτά εξάλλου.

Ναι πλέον οι εταιρίες οχημάτων έχουν γίνει στεγνά μονταδόροι. Τα πάντα προέρχονται από προμηθευτές τους ακόμη και από εταιρίες που εργάζονται αποκλειστικά για αυτούς (κάτι ως σταθεροί υπεργολάβοι). Η μέρα που θα υπάρχουν 3-4 πλατφόρμες σε κάθε κατηγορία οχημάτων δεν είναι μακρυά (VAG, Renault-Nissan, Ford-Mazda, ακόμη και ΒΜW-PSA έχει ο μπαξές σήμερα με τα γελοία μοτέρ του mini που διαφημίζει η PEUGEOT ως επίτευγμα στα 207 και 308. Χανουν όμως χρονισμό στατιστικά σχεδόν όλα!! Ρωτήστε την PEUGEOT της γειτονιάς σας.)

Το κλειδί στο ΤΟΥΟΤΑ αν είναι VALEO δεν πειράζει καθόλου. Τίποτα ηλεκτρονική DELFI μην βρεις μέσα στο μοτέρ και πάθεις κανα έμφραγμα...

Τα TSI έχουν προβλήματα; Πολύ παράξενο μου φαίνεται, να ξεσκίζεις ένα μοτέρ 1400cc και να προσπαθείς να βγάλεις 140 και 180 ίππους και να χαλάει....θα σκίσουμε τα πτυχία του πολυτεχνείου με δαύτους ρε παιδιά.
Δεν τους είπανε στο Βοφσμπουργκ μάλλον πως τα πολλά κυβικά είναι το μόνο αντίδοτο στην ασθένεια του εθισμού στον μεγάλο τουρισμό. Και αυτοί ψάχνουν, ψάχνουν....είναι σε καλό δρόμο.

Και πάλι καλά η VW είναι και ένας γίγαντας και θα βρει λύση, να δεις τί θα πάθουν κάτι άλλοι με τα 180 άλογα που κρέμονται από τα καρύδια κάτι προϊστορικών!

Από λίγα κυβικά μόνο ένας έκανε θαύμα και αυτό πριν απο 15 χρόνια (V-TEC). Αυτός που μια ζωή  έριχνε φράγκα στην εξέλιξη κινητήρων κάθε είδους και όχι σε διζωνικούς κλιματιμούς και bluetooth. Οσοι τον ακολούθησαν έκαναν λαχείο (VVT-i). Οι άλλο πήγαν TSI και σύντομα θα πάνε και για τσάι....:):):)
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #878 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 09:16:10 μμ »
Πάντως η καλύτερη σύγχρονη Alfa Romeo είναι η σειρά 1 της  ΒΜW...

+1

+1 και από μένα.
Ναι έχει πίσω κίνηση και είναι τόσο απέριττη που παρά την μη αρχική αποδοχή της έχει ελπίδες να γίνει κλασσική. Πρόκειται για αυτοκίνητο και όχι για ξενοδοχείο ημιδιαμονής όπως κάποια άλλα ίδιας τιμής.

Αν είχα 35 χιλιάρικα θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια και χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια.
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 09:35:59 μμ »
Καλα δεν θα μαλωσουμε κιολας  ;D (μερικοι σαν να βγαλαν τα μαχαιρια, εκτος κι αν καταλαβα λαθος)

Τα Ελληνικα site και περιοδικα αυτοκινητων ακουγεται οτι "τα παιρνουν" απο διαφορες εταιριες, προσωπικα δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση. Οσον αφορα την αξιοπιστια τους, μην ξεχναμε τι εγινε με το autotriti που για να θαψουν το Fiat Bravo στη φωτογραφια με τα φρενα του ειχαν βαλει τη φωτο απο τα φρενα ενος αυτοκινητου του 80 με ταμπουρα.

Επισης, στο top gear ειχαν κανει (2004-2005 καπου εκει νομιζω) ερευνα για αυτοκινητα που χαλανε κτλ, νομιζω η mercedes ειχε πατωσει. Ομως υπαρχει κανεις που πιστευει οτι δεν ειναι αξιοπιστη η mercedes? (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου)

Η Alfa Romeo πλεον ειναι αξιοπιστη, αν ειχε και dealerships που καναν σωστη δουλεια τοτε σιγουρα θα ακουγοταν περισσοτερο σημερα. Για Ελλαδα μιλαω φυσικα.
Develop interest in life as you see it; in people, things, literature, music - the world is so rich, simply throbbing with rich treasures, beautiful souls and interesting people. Forget yourself.
Henry Miller (1891 - 1980)
My Instagram