Αποστολέας Θέμα: Armani vs Seiko!!!  (Αναγνώστηκε 20323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Armani vs Seiko!!!
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 11, 2009, 11:44:42 μμ »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με το vs που σημαίνει ...κόντρα στο, και που όλοι έσπευσαν να απαντήσουν κατά το δοκούν.
Αγαπητοί φίλοι το ρολόι για το καθέναν μας όπως και το αυτοκίνητο, ή το κινητό, το ρούχο και πάει λέγοντας σημαίνει και κάτι το διαφορετικό.
Πρώτα λοιπόν θα έπρεπε να ρωτήσουμε το φίλο ποιές είναι οι προτεραιότητες αποκλειστικά και μόνο για τον ίδιο για να τον βοηθήσουμε και όχι να μιλάμε εξ ιδίων. Διότι στα π...ρια του του άλλου και η ιστορία της Seiko και η ποιότητα στο ατσάλι της κάσας και η ποιότητα του μηχανισμού. Εγώ σου λέει γουστάρω να φοράω ένα Αrmani ένα tommy, ακόμη κι ένα oozoo πως το λένε αυτό και να με ρωτάνε όλοι τι ...ρολογάρα είναι αυτή, άσχετα αν το όνομα είναι πρώτη φίρμα στα κουστούμια, στα σώβρακα ή στις κολόνιες. Το Seiko σου λέει δε βγάζει μποξεράκια, άσε που είναι η χαρά του κάθε οικονομικού μετανάστη στα πεντάρια, άσε που το έχει βαρεθεί γιατί ίδιο brand φόραγε κι ο παππούς του και στο φινάλε με 200 ευρώ που ζητά να δώσει το παλληκάρι που ξέρετε κι απαντάτε λες και πρόκειται για μία επένδυση ζωής. Σου λέει κάνω τη μόστρα μου με ένα Guess , το βαριέμαι και μετά από ένα δύο χρονάκια αγοράζω κάποιο άλλο που να ...παίζει εκείνη την εποχή.
Εν ολίγοις φίλε, αν προτεραιότητά σου είναι η ποιότητα κατασκευής, Seiko και πάλι Seiko, ο σχεδιασμός είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό, αν πάλι γουστάρεις μόδα και fashion,  έχεις ένα σωρό επιλογές.
Και μία συμβουλή προς τους υπόλοιπους φίλους, καλή δε λέω η ωρολογοποιία, πόσο μάλλον η υψιλή, αλλά το να είμαστε τόσο αφοριστικοί και σνομπ σε ρολόγια που στην αγορά πωλούν υπερπολλαπλάσια και μιλώ για τα fashion, πολύ πιθανόν να είναι και η αιτία που το συγκεκριμένο σάιτ έχει και μικρό αριθμό επισκεψιμότητας και μικρό αριθμό ενεργών μελών.
Προσοχή, το έχω ξαναπεί, η διεύθυνση λέει, mywatch, ούτε myluxurywatch ούτε myqualitywatch, γιατί σε λίγο αυτοί που θα σας διαβάζουν και θα φορούν ένα από τα χιλιάδες Armani που κυκλοφορούν στην αγορά και το γουστάρουν, θα πρέπει ή να αισθάνονται ότι φορούν τηγάνια ή να πουν άσε τους τρελλαμένους στο σάιτ τους και οι συζητήσεις να συνεχίζουν να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων, εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος μας...

Φιλικά

Άγγελος
Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:12:04 πμ »
Ορισμένα fashion watch έχουν φτάσει σε σημείο να φοράν μηχανισμούς απο γνωστές μεγάλες εταιρίες στο χώρο.
Οπότε ως μηχανισμοί θεωρούνται καλοί ή εξίσου καλοί με τους υπόλοιπους θα τολμήσω να πώ χωρίς να με βαρέσετε.  :D

Όμως ούτε εγώ θα αγόραζα ποτέ fashion ρολόι. Όχι επειδή δεν είναι ρολόι. Ούτε επειδή δεν είμαι ΄΄θύμα΄΄ του fashion.

Κακά τα ψέματα και τα TAG RAYMOND κτλ κτλ φίρμες ονομαστές είναι και σε όλους μας αρέσουν. Αλλιώς δεν θα τα αγοράζαμε.
Απλά είναι εταιρίες που ειδικεύονται αποκλειστικά στην κατασκευή ρολογιών.
Αυτό είναι που γουστάρω και γώ. Να φοράω ρολόγια που πρώτον μου αρέσουν αλλά και δεύτερον φέρουν και μιας αναγνωρισημότητας. (Δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ.)

Έτσι λοιπόν ακόμα και αν υποθέσουμε οτι τα fashion ρολόγια πχ ένα Armani φοράει μηχανισμό IWC θα προτιμήσω να φορέσω ένα TAG ή ένα Raymond που είναι αναγνωρίσιμα στο χώρο των κατασκευαστών ωρολογοποιείας. Εννοείται πάντα πως θα τα φορέσω αν μου αρέσουν ως ρολόγια.

Κάποιος είπε κάτι ωραίο.
Έκαστος στο είδος του.

Είχα ανοίξει και ένα thread για το πως βλέπουμε τα Fashion ρολόγια.
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3846.0.html

Φίλε και απο μένα καλύτερα να πάς σε  Seiko. Απο θέμα μηχανισμού και ποιότητας κατασκευής.
Αν πάλι σου αρέσει καλύτερα το Armani καλοφόρετο! Και τα δύο θα σου λένε την ώρα έτσι κι αλλιώς.  ;)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:20:03 πμ »
Τρομερός ο Vagos (μιλάω σοβαρά προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Βρήκε ενα θέμα σχετικά ξεχασμένο και άναψε την συζήτηση.
Λοιπόν : "από πίτα που δε θα φας τι σε νοιάζει και αν καεί" ή "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα" (Την λατρεύω). Άρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει ότι του αρέσει. Αυτό είναι ένα πράγμα. Το να σε ρωτάνε τι γνώμη σου είναι κάτι άλλο. Άρα Άγγελε ούτε φύλακες της ωρολογιακής αγνότητας θέλουμε να είμαστε, ούτε αφοριστικοί, ούτε και σνομπ όταν λέμε τη γνώμη μας την οποία εξάλλου κάποιος τη ζήτησε.
 Επίσης θα έχεις δει ότι εκτός από τα fashion συνήθως δεν συζητάμε ούτε και για τα quartz. Oxi από σνομπισμό, αλλά γιατί δεν παρουσιάζουν -παρότι έχουν και πολλά πλεονεκτήματα- κάποιο ενδιαφέρον για να συζητηθούν. Τι να πούμε πέρα από το μικρό-μεγάλο, όμορφο-άσχημο;
 Τέλος "το vs που σημαίνει ...κόντρα στο, και που όλοι έσπευσαν να απαντήσουν κατά το δοκούν" δημιουργήθηκε από την αρχική τοποθέτηση. Δες την λίγο (το ερωτηματικό αρχικά ήταν τελεία/δήλωση). Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην πούμε τη γνώμη μας μήπως και μας κακοχαρακτηρίσει κάποιος που του άρεσε το Guess;
Φιλικά Κώστας.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:29:02 πμ »
Φίλε Alexandris, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ένα ρολόι με καλό μηχανισμό "JLC, IWC και Piaget και μικρές complications..." (είναι στο θέμα που άνοιξες) και με καλή κατασκευή ειναι άδικο να το βάζουμε δίπλα δίπλα με τα fashion του εκατοστάρικου.

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:48:39 πμ »
Φίλε Alexandris, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ένα ρολόι με καλό μηχανισμό "JLC, IWC και Piaget και μικρές complications..." (είναι στο θέμα που άνοιξες) και με καλή κατασκευή ειναι άδικο να το βάζουμε δίπλα δίπλα με τα fashion του εκατοστάρικου.

Mα αλίμονο. Εννοείται οτι δεν μπαίνει δίπλα.
Εδώ απλά ο φίλος ρώτησε για το Armani και για το Seiko. Ε... σε αυτά τα λίγα χρήματα και με πολύ ελαφρά την καρδία ας πούμε οτι ίσως έχουμε μια σύγκριση.
Που αν και για μένα το έγραψα. Ακόμα και σε αυτά τα χρήματα το Seiko σαφώς θα φέρει καλύτερη ποιότητα υλικών και ας είναι και τα δύο quartz.

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:04:51 πμ »
Κώστα νομίζω ήδη έχω απαντήσει στο τι θα έπρεπε να κάνουμε,να ζητήσουμε διευκρίνηση στο τι θεωρεί ο άλλος προτεραιότητα στην επιλογή ρολογιού. Κι εγώ seiko ψηφίζω χωρίς δεύτερη κουβέντα, είδες όμως πως δε βιάστηκα να απαντήσω κι ο λόγος είναι πως για χιλιάδες ανθρώπους είναι πάρα πολύ πιθανό ένα κινεζοφάσιον Armani να τους γεμίζει πολύ περισσότερο από ένα αξιόπιστο Seiko. Και βέβαια υποστηρίζω να λέμε αβίαστα τη γνώμη μας, καλό όμως θα ήταν πρώτα να ανιχνεύσουμε τα θέλω του άλλου αν πραγματικά θέλουμε να τον βοηθήσουμε κι έπειτα να πούμε τα δικά μας, ειδάλλως δεν έχει νόημα το <<περί ορέξεως κολοκυθόπιτα>> αλλά το <<περί ορέξεως, ότι κάνω όρεξη ΕΓΩ>> . Και τι δε θα δινα για ένα φιλετάκι σβησμένο με κόκκινη σάλτσα κρασιού τώρα...

Φιλικά

Άγγελος

Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:08:42 πμ »
To armani έχει seagull και το σεικο έχει σέικο στα μηχανικά. Τις έχω και τις 2 σε αρκετές εκδόσεις αλλά θεωρώ ότι απέχουν πάρα πολύ. Όπως απέχει πάρα πολύ και η seagull από άλλες κινέζικες εταιρείες.
Στα quartz το fashion που φοράει seiko έχει και έναν τηλεβόα μαζί του για να δείξει την "ευγενική" καταγωγή του.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:10:56 πμ »
Αγγελε γιατί έχω την εντύπωση ότι διαφωνούμε ενώ λέμε το ίδιο πράγμα ακριβώς;

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:54:00 πμ »
  Πώς ακριβώς γνωρίζουμε ότι ένα SEIKO των 200 ευρώ είναι καλύτερο ποιοτικά από ένα αντίστοιχο π.χ. NAUTICA ?? Μην ξεχνάμε ότι και η συντριπτική πλειοψηφία των SEIKO σ' αυτή τη κατηγορία τιμής είναι με μηχανές quartz , πλήν της σειράς 5 !!! Θέλω να πώ ότι πράγματι είναι κατά το μέγιστο συγκρίσιμα αφού στην ουσία διαφέρουν μόνο στη σχεδίαση και την καταγωγή  !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 12, 2009, 03:01:18 πμ »
Όσο με αφορά δε μίλησα για NAUTICA γιατί δε ξέρω τίποτα για τα ρολόγια τους. Ελπίζω πως δεν είναι ερώτηση παγίδα και δεν θα αποκαλυφθεί ότι χρησιμοποιούν ΕΤΑ και πάνω  ;D
Αλλά για να γίνω λίγο πονηρούλης γιατί να προτιμήσουμε τα VOSTOK EUROPE ή τα ORIENT από τα Bossart; Στο αρμάνι vs σέικο ανφέρομαι.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 12, 2009, 09:07:27 πμ »
Εγώ πάντως θα έπαιρνα το ARMANI αφού είναι με διαφορά πιο ωραίο και ας χάνει και κανένα δευτερόλεπτο. Το seiko μπορεί να έχει καλό μηχανισμό αλλά απο εμφάνιση . . . σαν τα ιαπωνικά αυτοκίνητα ενα πράγμα

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:50:42 μμ »
Εγώ πάντως θα έπαιρνα το ARMANI αφού είναι με διαφορά πιο ωραίο και ας χάνει και κανένα δευτερόλεπτο. Το seiko μπορεί να έχει καλό μηχανισμό αλλά απο εμφάνιση . . . σαν τα ιαπωνικά αυτοκίνητα ενα πράγμα

χμμμ και τότε θα σε έβλεπα στην παραλία με το SEIKO DIVER μου,να προσπαθείς να καταχωνιάσεις το Armani όσο πιο βαθιά στην τσάντα της κοπέλας σου μπας και το γλυτώσεις από την άμμο και τα νερά,και χαμογελώντας σαρδόνια θα έκανα την βουτίτσα μου...

Είναι όλα θέμα perspective. Το μοναδικό που έχουν να αντιτάξουν όλα αυτά τα fashion watches είναι η ομορφιά [ και καλά ] που είναι υποκειμενική... αντίθετα οι αντίπαλοί τους έχουν να προσφέρουν facts! Γεγονός είναι οτι με ένα SEIKO ξέρεις οτι παίρνεις ποιότητα κατασκευής,αξιόπιστη μηχανή και γεγονός είναι οτι με ένα Armani παίρνεις.... δεν ξέρω τί παίρνεις αλλά ξέρω σίγουρα τι δεν παίρνεις.... δεν παίρνεις SEIKO και είναι κρίμα!

Και να φανταστείς οτι όλα αυτά τα λέω εγώ,που ως γνωστόν δεν είμαι και φανατικός της εταιρίας...

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 12, 2009, 02:00:35 μμ »
  Πώς ακριβώς γνωρίζουμε ότι ένα SEIKO των 200 ευρώ είναι καλύτερο ποιοτικά από ένα αντίστοιχο π.χ. NAUTICA ??

Υποστηριξη στο aftersales ακομη και μετα απο 20 χρονια,ακομη και για ενα ρολοι των 200Ε.
Ξερεις ακριβως ποια καλιμπρα φοραει,ρολοι που εχει βγει μετα απο μακροχρονια μελετη και εξελιξη απο μια μαρκα κολοσσο που ειδικευεται 100χρονια στην κατασκευη ποιοτικων προσιτων ρολογιων.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 12, 2009, 03:12:23 μμ »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με το vs που σημαίνει ...κόντρα στο, και που όλοι έσπευσαν να απαντήσουν κατά το δοκούν.
Αγαπητοί φίλοι το ρολόι για το καθέναν μας όπως και το αυτοκίνητο, ή το κινητό, το ρούχο και πάει λέγοντας σημαίνει και κάτι το διαφορετικό.
Πρώτα λοιπόν θα έπρεπε να ρωτήσουμε το φίλο ποιές είναι οι προτεραιότητες αποκλειστικά και μόνο για τον ίδιο για να τον βοηθήσουμε και όχι να μιλάμε εξ ιδίων. Διότι στα π...ρια του του άλλου και η ιστορία της Seiko και η ποιότητα στο ατσάλι της κάσας και η ποιότητα του μηχανισμού. Εγώ σου λέει γουστάρω να φοράω ένα Αrmani ένα tommy, ακόμη κι ένα oozoo πως το λένε αυτό και να με ρωτάνε όλοι τι ...ρολογάρα είναι αυτή, άσχετα αν το όνομα είναι πρώτη φίρμα στα κουστούμια, στα σώβρακα ή στις κολόνιες. Το Seiko σου λέει δε βγάζει μποξεράκια, άσε που είναι η χαρά του κάθε οικονομικού μετανάστη στα πεντάρια, άσε που το έχει βαρεθεί γιατί ίδιο brand φόραγε κι ο παππούς του και στο φινάλε με 200 ευρώ που ζητά να δώσει το παλληκάρι που ξέρετε κι απαντάτε λες και πρόκειται για μία επένδυση ζωής. Σου λέει κάνω τη μόστρα μου με ένα Guess , το βαριέμαι και μετά από ένα δύο χρονάκια αγοράζω κάποιο άλλο που να ...παίζει εκείνη την εποχή.
Εν ολίγοις φίλε, αν προτεραιότητά σου είναι η ποιότητα κατασκευής, Seiko και πάλι Seiko, ο σχεδιασμός είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό, αν πάλι γουστάρεις μόδα και fashion,  έχεις ένα σωρό επιλογές.
Και μία συμβουλή προς τους υπόλοιπους φίλους, καλή δε λέω η ωρολογοποιία, πόσο μάλλον η υψιλή, αλλά το να είμαστε τόσο αφοριστικοί και σνομπ σε ρολόγια που στην αγορά πωλούν υπερπολλαπλάσια και μιλώ για τα fashion, πολύ πιθανόν να είναι και η αιτία που το συγκεκριμένο σάιτ έχει και μικρό αριθμό επισκεψιμότητας και μικρό αριθμό ενεργών μελών.
Προσοχή, το έχω ξαναπεί, η διεύθυνση λέει, mywatch, ούτε myluxurywatch ούτε myqualitywatch, γιατί σε λίγο αυτοί που θα σας διαβάζουν και θα φορούν ένα από τα χιλιάδες Armani που κυκλοφορούν στην αγορά και το γουστάρουν, θα πρέπει ή να αισθάνονται ότι φορούν τηγάνια ή να πουν άσε τους τρελλαμένους στο σάιτ τους και οι συζητήσεις να συνεχίζουν να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων, εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος μας...

Φιλικά

Άγγελος

σεβαστο

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 12, 2009, 06:46:15 μμ »
Εγώ πάλι και 200 χρόνια να κρατήσει το SEIKO θα ντραπώ να το αφήσω κληρονομιά στα παιδιά μου  :D
Το ρολόι κατά την άποψή μου εκτός από το να δείχνει την ώρα είναι και κόσμημα και άρα πρέπει να έχει και μία εμφάνιση,και τα SEIKO σάυτόν τον τομέα είναι  :-X

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:10:10 μμ »
Εγώ πάλι και 200 χρόνια να κρατήσει το SEIKO θα ντραπώ να το αφήσω κληρονομιά στα παιδιά μου  :D
Το ρολόι κατά την άποψή μου εκτός από το να δείχνει την ώρα είναι και κόσμημα και άρα πρέπει να έχει και μία εμφάνιση,και τα SEIKO σάυτόν τον τομέα είναι  :-X

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να αφήσω στα εγγόνια μου κάτι ανάλογο με αυτό που μου άφησε ο παππούς μου - ενα vintage seiko manual wind 17 jewels το οποίο και παρουσίασα στα παιδιά στο νήμα της seiko και περιμένω να το παραλάβω μετά το service με ειδικό display back - ! Όπως πολύ σωστά είπες το ρολόι είναι ΚΑΙ κόσμημα... όχι όμως μονάχα αυτό. Και πίστεψέ μα αν είναι να κρατήσεις ένα ρολόι σε καλή κατάσταση,μιας τέτοιας εταιρίας,για τόσα χρόνια μην ντραπείς να τους το αφήσεις κληρονομιά...άλλωστε το πιθανότερο είναι οτι θα έχει αξία μια ολόκληρη περιουσία τότε  ;)

Εγώ πάντως θα ντρεπόμουνα να τους αφήσω ένα vintage χειροποίητο κοστούμι Armani -δυστηχώς τα καινούρια ράβονται σε μηχανές και μάλιστα όχι στην Ιταλία όπως συνηθίζοταν - σε αρίστη κατάσταση :)

Τέλος πάντων,ο καθένας έχει τη γνώμη του και πορεύεται αναλόγως  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:11:06 μμ »

Οπως το βλεπει ο καθενας,εσυ αφησε τους Armani!

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:15:43 μμ »

εχεις δει σειρα PREMIER απο κοντα?
εχεις δει SEIKO GS απο κοντα και δεν σου αρεσε?
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!
καλο το internet αλλα αν δεν δεν δουμε κατι ζωντανο μην το αποκλειουμε!
εχω λλαξει γνωμη για πολλα αντικειμενα οταν τα ειδα live ;)
και μιλαω γενικα και οχι μονο για τα SEIKO

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:53:25 μμ »
Δε με καταλάβατε. . . Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως η αντοχή στο χρόνο μου είναι αδιάφορη (προσωπική άποψη) αφού δε σκοπεύω να το αφήσω για κληρονομιά ! Εγώ από ένα ρολόι περιμένω να κρατήσει 5-6 χρόνια μετά το βαριέμαι οπότε δεν επενδύω σε κάτι που θα το χαίρεται το συρτάρι  ;D

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 12, 2009, 09:28:27 μμ »
Υποστηριξη στο aftersales ακομη και μετα απο 20 χρονια,ακομη και για ενα ρολοι των 200Ε.
Ξερεις ακριβως ποια καλιμπρα φοραει,ρολοι που εχει βγει μετα απο μακροχρονια μελετη και εξελιξη απο μια μαρκα κολοσσο που ειδικευεται 100χρονια στην κατασκευη ποιοτικων προσιτων ρολογιων.

Η aftersales υποστήριξη , πού κολλάει με την ποιότητα κατασκευής ?? Και τα Hyundai έχουν την καλύτερη after υποστήριξη μακράν !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!