Εγώ πάλι θα διαφωνήσω με το vs που σημαίνει ...κόντρα στο, και που όλοι έσπευσαν να απαντήσουν κατά το δοκούν.
Αγαπητοί φίλοι το ρολόι για το καθέναν μας όπως και το αυτοκίνητο, ή το κινητό, το ρούχο και πάει λέγοντας σημαίνει και κάτι το διαφορετικό.
Πρώτα λοιπόν θα έπρεπε να ρωτήσουμε το φίλο ποιές είναι οι προτεραιότητες αποκλειστικά και μόνο για τον ίδιο για να τον βοηθήσουμε και όχι να μιλάμε εξ ιδίων. Διότι στα π...ρια του του άλλου και η ιστορία της Seiko και η ποιότητα στο ατσάλι της κάσας και η ποιότητα του μηχανισμού. Εγώ σου λέει γουστάρω να φοράω ένα Αrmani ένα tommy, ακόμη κι ένα oozoo πως το λένε αυτό και να με ρωτάνε όλοι τι ...ρολογάρα είναι αυτή, άσχετα αν το όνομα είναι πρώτη φίρμα στα κουστούμια, στα σώβρακα ή στις κολόνιες. Το Seiko σου λέει δε βγάζει μποξεράκια, άσε που είναι η χαρά του κάθε οικονομικού μετανάστη στα πεντάρια, άσε που το έχει βαρεθεί γιατί ίδιο brand φόραγε κι ο παππούς του και στο φινάλε με 200 ευρώ που ζητά να δώσει το παλληκάρι που ξέρετε κι απαντάτε λες και πρόκειται για μία επένδυση ζωής. Σου λέει κάνω τη μόστρα μου με ένα Guess , το βαριέμαι και μετά από ένα δύο χρονάκια αγοράζω κάποιο άλλο που να ...παίζει εκείνη την εποχή.
Εν ολίγοις φίλε, αν προτεραιότητά σου είναι η ποιότητα κατασκευής, Seiko και πάλι Seiko, ο σχεδιασμός είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό, αν πάλι γουστάρεις μόδα και fashion, έχεις ένα σωρό επιλογές.
Και μία συμβουλή προς τους υπόλοιπους φίλους, καλή δε λέω η ωρολογοποιία, πόσο μάλλον η υψιλή, αλλά το να είμαστε τόσο αφοριστικοί και σνομπ σε ρολόγια που στην αγορά πωλούν υπερπολλαπλάσια και μιλώ για τα fashion, πολύ πιθανόν να είναι και η αιτία που το συγκεκριμένο σάιτ έχει και μικρό αριθμό επισκεψιμότητας και μικρό αριθμό ενεργών μελών.
Προσοχή, το έχω ξαναπεί, η διεύθυνση λέει, mywatch, ούτε myluxurywatch ούτε myqualitywatch, γιατί σε λίγο αυτοί που θα σας διαβάζουν και θα φορούν ένα από τα χιλιάδες Armani που κυκλοφορούν στην αγορά και το γουστάρουν, θα πρέπει ή να αισθάνονται ότι φορούν τηγάνια ή να πουν άσε τους τρελλαμένους στο σάιτ τους και οι συζητήσεις να συνεχίζουν να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων, εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος μας...
Φιλικά
Άγγελος