Καλησπέρα,
Το συγκεκριμένο πόστ δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο για το δίλλημα που με προβλήματίζει, πάνω στο οποίο θα ζητούσα τη γνώμη σας.
Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να πάω για γενικό σέρβις το ρολόι του παππού - ένα κουρδιστό Ωμέγα του 50 - το οποίο βρισκόταν στην κατοχή μου εδώ και μία δεκαετία, από τότε που πέθανε ο παππούς δηλαδή.
Το ανακάλυψα ψάχνοντας τα συρτάρια μου και το πήγα στην Ω να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Με λίγα λόγια, αφού το έστειλαν στην Ελβετία μου είπαν πως χρειαζόταν επανεγραφή καντράν και επίσης κάπου 900 + ευρώ για ένα γενικό σέρβις. Μαζί με ένα λουράκι το κόστος θα ξεπερνούσε τα 1100 Ευρώ.
Καθώς τα ρολόγια δεν με είχαν συγκινήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ουδέποτε είχα ασχοληθεί. Μη έχοντας ήδη κάποιο καλό ρολόι, το να δώσω τόσα χρήματα για ένα vintage, το οποίο δεν θα ήταν κ καθημερινο, για μένα ήταν πολλά.
Βλέποντας τα καινούργια Ωμέγα κόλησα με το PO. Εγράφηκα στο forum, διάβασα σχετικά, πόσταρα και έλυσα και κάποιες απορίες σχετικά με το ρολόι. Ωστόσο, περιδιαβαίνοντας τις σελίδες του - πολύ ενδιαφέροντος - forum, έμαθα για τα Sinn. Διάβασα για την ποιότητά τους και βλέποντάς στο site της εταιρείας κόλησα με το Sinn 556 το οποίο εκτός από απλό που μου αρέσει, είναι και αρκετά φθηνότερο.
Η αλήθεια είναι πως για να πάρω το PO, που πιστεύω θα συμφωνήσετε είναι καλύτερο ως ρολόι θα πρέπει να κάνω οικονομίες, ενώ το 556 μπορώ να το αγοράσω με κάρτα άμεσα.
Ως πρώτο μηχανικό και καλό ρολόι το sinn 556 τώρα ή να μαζέψω χρήματα και κάπου προς το καλοκαίρι να πάρω το Omega planet ocean ?
Περιμένω τις απαντήσεις σας και τις συμβουλές σας
Φιλικά
Γιάννης