Αποστολέας Θέμα: Κινητή τηλεφωνία  (Αναγνώστηκε 93079 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
Απ: Κινητή τηλεφωνία
« Απάντηση #160 στις: Απρίλιος 09, 2011, 08:15:24 μμ »
Ναι  ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Απρίλιος 20, 2011, 07:20:39 μμ »
Λοιπον,
εχει ερθει η ωρα της επιδοτησης μου και ψαχνω κινητο.
κανω γενικοτερα σκληροπυρηνικη χρηση λογω της δουλειας μου και συνεπως πολυ μεγαλους λογαριασμους.
δεν θελω να εχει πληκτρολογιο αφης. βαριεμαι να ασχολουμαι και επειδη συχνα μπορει να πρεπει να τηλεφωνησω πανω στη μηχανη φορωντας γαντια κλπ δεν με βολευει.
επισης θεωρω gps, ιντερνετ κλπ περιττα.
οσα κινητα ειχα τα τελευταια 4 περιπου χρονια κολλαγαν απιστευτα παρα τις αναβαθμισεις.
τι νοκια, τι σονυ ερικσον (αυτα πρεπει να ειναι οτι χειροτερο)... και ακριβα μοντελα...
μιλαμε για τρελα κολληματα. να κανουν restart μονα τους, να με καλουν και να μπαινουν στο αθορυβο μονα τους και διαφορα τετοια τραγικα.
νοσταλγω τα παλια καλα κινητα ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
για ΤΗΛΕΦΩΝΟ ψαχνω που να μην με προδιδει ποτε.
το προβλημα ειναι οτι πλεον τα smartphone εχουν κατακλυσει την αγορα και ειναι δυσκολη η ανευρεση καλου τηλεφωνου χωρις πληκτρολογιο αφης που να ειναι ταυτοχρονα και εμφανισιμο.
σκεφτομαι για το NOKIA C5 αλλα θα ηθελα να ακουσω και τις προτασεις σας.
τι λειτουργικο να προτιμησω?
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2011, 08:45:35 μμ από kkostas »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Απρίλιος 21, 2011, 12:57:55 πμ »
Λοιπον,
εχει ερθει η ωρα της επιδοτησης μου και ψαχνω κινητο.
κανω γενικοτερα σκληροπυρηνικη χρηση λογω της δουλειας μου και συνεπως πολυ μεγαλους λογαριασμους.
δεν θελω να εχει πληκτρολογιο αφης. βαριεμαι να ασχολουμαι και επειδη συχνα μπορει να πρεπει να τηλεφωνησω πανω στη μηχανη φορωντας γαντια κλπ δεν με βολευει.
επισης θεωρω gps, ιντερνετ κλπ περιττα.
οσα κινητα ειχα τα τελευταια 4 περιπου χρονια κολλαγαν απιστευτα παρα τις αναβαθμισεις.
τι νοκια, τι σονυ ερικσον (αυτα πρεπει να ειναι οτι χειροτερο)... και ακριβα μοντελα...
μιλαμε για τρελα κολληματα. να κανουν restart μονα τους, να με καλουν και να μπαινουν στο αθορυβο μονα τους και διαφορα τετοια τραγικα.
νοσταλγω τα παλια καλα κινητα ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
για ΤΗΛΕΦΩΝΟ ψαχνω που να μην με προδιδει ποτε.
το προβλημα ειναι οτι πλεον τα smartphone εχουν κατακλυσει την αγορα και ειναι δυσκολη η ανευρεση καλου τηλεφωνου χωρις πληκτρολογιο αφης που να ειναι ταυτοχρονα και εμφανισιμο.
σκεφτομαι για το NOKIA C5 αλλα θα ηθελα να ακουσω και τις προτασεις σας.
τι λειτουργικο να προτιμησω?

Κώστα μου να σου πω την αλήθεια, όποιας εταιρείας κινητό και να πάρεις κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί πρόβλημα. Εγώ είχα πάρει με την επιδότησή μου πριν κάτι μήνες ένα Blackberry με οθόνη αφής, και το κινητό παρουσίαζε προβλήματα απο τον 1ο μήνα. ( Που υποτίθεται ότι είναι και για professional users). Ο πατέρας μου είχε πάρει πριν 1,5 χρόνο το ΝΟΚΙΑ Ε72, που κι αυτό υποτίθεται ήταν για επαγγελματική χρήση, και το κινητό του έκανε restart ότι ώρα ήθελε, ή πχ μιλούσε με κάποιον στο κινητό και όταν πάταγε το πλήκτρο για: Τέλος Κλήσης, του κόλλαγε για 20 με 30 δευτερόλεπτα. Τα "καλά" κινητά ήταν πριν 10 χρόνια: NOKIA 3310, 3410, Ericsson T28s και πάει λέγοντας.

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Απρίλιος 21, 2011, 07:42:04 πμ »
Κώστα μου να σου πω την αλήθεια, όποιας εταιρείας κινητό και να πάρεις κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί πρόβλημα. Εγώ είχα πάρει με την επιδότησή μου πριν κάτι μήνες ένα Blackberry με οθόνη αφής, και το κινητό παρουσίαζε προβλήματα απο τον 1ο μήνα. ( Που υποτίθεται ότι είναι και για professional users). Ο πατέρας μου είχε πάρει πριν 1,5 χρόνο το ΝΟΚΙΑ Ε72, που κι αυτό υποτίθεται ήταν για επαγγελματική χρήση, και το κινητό του έκανε restart ότι ώρα ήθελε, ή πχ μιλούσε με κάποιον στο κινητό και όταν πάταγε το πλήκτρο για: Τέλος Κλήσης, του κόλλαγε για 20 με 30 δευτερόλεπτα. Τα "καλά" κινητά ήταν πριν 10 χρόνια: NOKIA 3310, 3410, Ericsson T28s και πάει λέγοντας.
Φιλικά,
Κων/νος

+1000 φιλαράκι
κι εγω τα ιδια τραβαω καθημερινα εδω και χρονια
ενα τετοιο σαν τα παλια αυτα ψαχνω...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Απρίλιος 21, 2011, 10:36:41 πμ »
Κωστα σου προτεινω το δικο μου.Νokia 6210 Navigator σκυλι κανονικο,εχει πεσει κατω αρκετες φορες,αντεχει,δεν μου χει κλεισει ποτε ουτε εχει κολλησει.Δοξα το Θεο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ;)

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Απρίλιος 21, 2011, 12:17:08 μμ »
Κώστα υπάρχουν κινητά που είναι πιο απλά χωρίς λειτουργικά συστήματα και ένα σωρό περίεργες λειτουργίες.
Μην αγχώνεσαι να εξαντλήσεις όλο το ποσό της επιδότησης,πάρε 2 μεσαίου κόστους.Εμένα δεν μου΄χει παρουσιάσει πρόβλημα κανένα κινητό.Το πιο ακριβό που είχα έκανε 180€.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Απρίλιος 21, 2011, 09:59:01 μμ »
τελικα πηρα σημερα αυτο:

αν με ξενερωσει κι αυτο θα το γυρισω στα σηματα καπνου, ταχυδρομικα περιστερια κλπ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιούλιος 17, 2011, 11:15:09 μμ »
Έχω αναβάθμιση 230 ευρώ και έχω λίγο σπαστεί που δεν μπορώ να βρώ ένα καλοσχεδιασμένο "αντρικό" κινητό. Δεν θέλω smartphone με οθόνες αφής κλπ, θέλω βασικά να μιλάω. Δυστυχώς ότι υπάρχει στην αγορά με πλήκτρα μου φαίνεται πολύ φθηνιάρικο, εκτός ίσως από αυτό που πήρε ο kkostas πιό πάνω. Προηγούμενη συsκευή Nokia E66...προτιμήσεις...Nokia, GPS και slide up χωρις να είναι δεσμευτικό το τρίτο...καμμιά ιδέα κανείς?

Με βλέπω κι εμένα να καταλήγω με οθόνη αφής...αν βλέπατε την παλάμη και τα δάχτυλά μου θα χαμογελούσατε με το ενδεχόμενο θέαμα ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 17, 2011, 11:25:07 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Ιούλιος 17, 2011, 11:41:11 μμ »
Έχω αναβάθμιση 230 ευρώ και έχω λίγο σπαστεί που δεν μπορώ να βρώ ένα καλοσχεδιασμένο "αντρικό" κινητό. Δεν θέλω smartphone με οθόνες αφής κλπ, θέλω βασικά να μιλάω. Δυστυχώς ότι υπάρχει στην αγορά με πλήκτρα μου φαίνεται πολύ φθηνιάρικο, εκτός ίσως από αυτό που πήρε ο kkostas πιό πάνω. Προηγούμενη συsκευή Nokia E66...προτιμήσεις...Nokia, GPS και slide up χωρις να είναι δεσμευτικό το τρίτο...καμμιά ιδέα κανείς?

Με βλέπω κι εμένα να καταλήγω με οθόνη αφής...αν βλέπατε την παλάμη και τα δάχτυλά μου θα χαμογελούσατε με το ενδεχόμενο θέαμα ;D ;D ;D
Χαχαχα....Γιάννη το θέμα με την οθόνη αφής όλοι λίγο πολλοί το αντιμετωπίσαμε στην αρχή...τον πρώτο καιρό για να στείλω ένα μήνυμα έκανα κανά τέταρτο μέχρι να ''πατηθούν'' τα σωστά κουμπιά και όχι τα διπλανά τους ;D ;D

Όπως είπες κι εσύ,πλέον τα καλύτερα κινητά είναι αφής,οπότε...προσαρμόσου :P :P
Άσε που αφού θέλεις να μιλάς,δεν θα πολυχρησιμοποιείς το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο των smartphones :D

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιούλιος 17, 2011, 11:45:16 μμ »
Αιφονι Γιάννη. Μεγάλη συσκευή για να μην παιδευσαι με μικροσκοπικά πληκτρολόγια και κάνει τα πάντα !!!!!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιούλιος 18, 2011, 12:23:23 πμ »
Υπάρχουν και μεγαλύτερες.
Βλέπε Samsung Galaxy S.
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιούλιος 18, 2011, 07:28:34 πμ »
Ακόμα καλύτερα Samsung Galaxy s II. Απλά μαμάει. Τα κανεί όλα και αυτήν την στιγμή τρέχει στα 479 ευρώ σε κάποια καταστήματα.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιούλιος 18, 2011, 09:04:06 πμ »

Uploaded with ImageShack.us

Σου στέλνω πμ με πληροφορίες για το που το πουλάνε!  :dielaughing: :dielaughing: :smt026 :smt026
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιούλιος 18, 2011, 09:29:51 πμ »
Ροζ και με καθρεπτάκι στο καπάκι? :jump: Επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιούλιος 18, 2011, 09:30:00 πμ »
Tzist μπορεί το ΙΙ να είναι καλύτερο αλλά πιστεύω ότι και το 1 είναι υπερεπαρκές για τις ανάγκες του Γιάννη και δεν θα τον απογοητεύσει σε καμία περίπτωση.
Επίσης το ΙΙ ζητάει και 170 ευρώ παραπάνω αλλά αν αυτό δεν είναι πρόβλημα τότε εντάξει. :)
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιούλιος 18, 2011, 09:46:07 πμ »
Παιδιά κάποτε ήμουν κυνηγός των καλύτερων κινητών, τώρα δεν με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου, άσε που δεν θέλω να δώσω και παραπάνω λεφτά από την επιδότηση, άντε να φτάσω γύρω στα 300 αν πρέπει να πάρω κάτι ουσιαστικά καλύτερο. Αν πάω σε smartphone θα δω το Samsung Galaxy S, κάπως μου φάνηκε value for money. Τι στο καλό θα κάνω με το μενού που έχω συνηθίσει το στυλ Nokia...
Για να καταλάβετε θα μου αρκούσε το Nokia C5( όχι το 03 που είναι αφής) αλλά δεν το έχει ο cosmote ...

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιούλιος 18, 2011, 10:00:41 πμ »
μέχρι τα 300 ευρω το καλύτερο κινητό της αγοράς ειναι το ideos x5 http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php
και σαν προταση αγορας εχω να προτινω αυτο.http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52779&selectedCategoryId=93
απίστευτη ποιότητα ακουστικού και μικροφώνου και μπαταρία που βγάζει 5 μερες με καλη χρηση

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιούλιος 18, 2011, 12:09:58 μμ »
SYZo καλή πρόταση είναι και αυτό:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm

Λίγο μεγαλύτερη οθόνη από το ideos, ταχύτερο επεργαστή, εσωτερική μνήμη 16γίγα και android 2.3. Δυστυχώς αυτήν την τιμή την έχει μόνο το πλαίσιο. Συνεργάζεται με κοσμοτέ και βόνταφον νομίζω. Γιάννη δες αν μπορείς να το χτυπήσεις. Ειναι πολύ καλή η προσφορά. Οι εταιρείες κινητής το έχουν γύρω στα 580 ακόμη!!!!!!
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιούλιος 18, 2011, 01:24:30 μμ »
120 ευρω παραπανω απο το ideos και στην ουσια δεν θα σου λειψει ουτε η λιγο μεγαλυτερη οθονη ουτε τα 200mghz επεξεργαστη.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιούλιος 18, 2011, 02:57:46 μμ »
Μπορώ να πάρω την αναβάθμιση μόνο από Cosmote, όχι από Γερμανό, Πλαίσιο κλπ λόγω εταιρικού. Λοιπόν έκανα μια βόλτα και δυστυχώς πολλές προτάσεις δεν μπορούν να αξιοποιηθούν επειδή δεν υπάρχουν οι συσκευές στον cosmote πχ Samsung Galaxy S και ideos x5. Το Galaxy s II είναι ακριβό όπως και το iphone. Βλέπω κάπως θετικά το Samsung Galaxy Ace που είναι σε λογική τιμή. Θα δούμε...