Χαιρετώ το φόρουμ σαν νέος στην παρέα σας...Κάνοντας μια αναζήτηση για 2 μικρές χαζοαπορίες μου,δεν βρήκα απαντήσεις και όποιος έχει την καλοσύνη και τις γνώσεις,θα μπορέσει μάλλον να με φωτήσει..
Καταρχάς,γνωρίζει κάποιος να μου πει,η TW STEEL σε ποια χώρα εδρεύει και που έχει ''made in'' τα μοντέλα της;;;
Καιρό ζαχάρωνα ένα μοντέλο της εν ονόματι TW103 αλλά τα 450 ευρώ που το έβρισκα το θεωρούσα απαγορευτικό ώσπου το πέτυχα με 350 ευρώ σε ένα κοσμηματοπωλείο και το τσίμπισα.Άψογη κατάσταση δίχως κάποιο λειτουργικό πρόβλημα,φτου φτου μην το ματιάσω...!
Ψάχνω πάνω στην κάσα,στις οδηγίες,στο κουτί,που είναι κατασκευασμένο αλλά δεν γράφει τίποτε..Ούτε κάν στο επίσημο σάιτ της εταιρίας..Μέχρι και τα ΟΟΖΟΟ γράφουν ότι είναι Ολλανδικής προέλευσης..!
Και κάτι τελευταίο...Δίχως να γνωρίζω από μηχανισμούς(εδώ δεν ξέρω τι σημαίνει το quartz

) διάβασα κάπου πως ο μηχανισμός του είναι High Precision Quarz Uhrwerk Miyota OS20 ή Ganggenaues Chronographen-Laufwerk von Miyota, Modell OS20(τα παραπάνω είναι από γερμανικό σάιτ)..Αναφέρεται στον μηχανισμό της ώρας ή στο ταχύμετρο..;Ιάπωνας;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην κούρασα πολύ..
Να 'στε καλά.Φιλικά,Μάριος.