Αποστολέας Θέμα: TW STEEL  (Αναγνώστηκε 8947 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathimatikos

• Just Registered
    • Προφίλ
TW STEEL
« στις: Ιανουάριος 09, 2009, 02:43:25 πμ »
καλησπερα ειναι το πρωτο μου ποστ και αυτο γιατι θελω να παρω ενα καινουργειο ρολοι και λεω να ειναι tw steel  δυστυχωσ δεν καταφερα να βρω πληροφοριεσ γενικα για την εταιρεια μπορειτε να με φωτισετε λιγο ??
ευχαριστω πολυ .......

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: TW STEEL
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 09, 2009, 09:29:06 πμ »
καλησπερα ειναι το πρωτο μου ποστ και αυτο γιατι θελω να παρω ενα καινουργειο ρολοι και λεω να ειναι tw steel  δυστυχωσ δεν καταφερα να βρω πληροφοριεσ γενικα για την εταιρεια μπορειτε να με φωτισετε λιγο ??
ευχαριστω πολυ .......

Για ρίξε μια ματιά : http://www.twsteel.com/
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος karnezis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 10:59:55 πμ »
ποια ειναι η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ρολογια??

μοιαζουνε εμφανισιακα πολυ με τα u boat........κ παιζουνε γυρω στα 250 ευρω!

ψηνομαι.....αλλα δεν ξερω απο μηχανισμο τι λενε!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 11:28:03 πμ »
Εχουν ζαφειρι κρυσταλλο και βιδωτη κορωνα πολλα απο αυτα. Νομιζω οτι εχουν ΕΤΑ τα αυτοματα αλλα δε παιρνω και ορκο. Ο πωλητης που πηρα το Fortis που το συζητουσαμε μου ελεγε οτι ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους. Τιμια και με ωραιο design. Τωρα αυτο που δε μου αρεσει επειδη εχω και παρομοιο ρολοι (Tauchmeister ) ειναι οτι πλεον εχουν γινει μοδα μεχρι αηδιας! Και προφανως δεν ειναι Uboat! ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 11:53:54 πμ »
Καλωσήλθες φίλε μου στο φόρουμ και καλή παραμονή.

Η TW Steel παράγει ρολόγια μόδας με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι ρολογάδικη εταιρεία και ως εκ τούτου δεν θα στην προτείνουν και πολλοί.

Στα 250 ευρώ και μέχρι τα 400 περίπου, τα ρολόγια της είναι quartz. Σ'αυτές τις τιμές, προτιμόμενες εταιρείες Tissot, Citizen, Seiko κλπ . Βέβαια όχι σ'αυτό το σχεδιαστικό στύλ που αντιγράφει τα U-Boat, οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές, ίσως και κανένα Invicta ;)
Τα αυτόματά της πάνε στα 600+ ευρώ οπότε εκεί δεν τίθεται θέμα, υπάρχουν ρολόγια από πολύ καλύτερες εταιρίες, ακόμη και "κανονικά" U-Boat( 800 ευρώ)

Άποψή μου, αν θέλεις ρολόι τέτοιου σχεδιασμού, δεν πολυψάχνεις τα ενδότερα του ρολογιού και δεν σε ενοχλεί το quartz, πάρε ένα από τα οικονομικά μοντέλα της και όλα καλά. Μην δώσεις όμως πολλά χρήματα( πάνω από 300 ευρώ) γιατί από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές και καλύτερες επιλογές. Πχ ένα Glycine Incursore Arco με ΕΤΑ 2824-2, διάμετρο κάσας 44mm, 100m αδιάβροχο και τιμή γύρω στα 500 ευρώ ;D

Δες σε τι ύψος μπορείς να πας από οικονομικής πλευράς και κινήσου ανάλογα ;)

Φιλικά, Γιάννης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2009, 04:40:42 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 04:23:08 μμ »
Για μια ακομη φορα θα συμφωνησω με το φιλο Γιαννη :)
Μπορεις να παρεις ενα Steinhart που ειναι πολυ καλυτερο value for money και διαχρονικο στα 350€ (τιμη site). Μπορεις να παρεις και ρωσικο σ αυτα τα λεφτα (vostok europe, moscow classic klp), ακομα και καποιο japan(citizen nighthawk!!!). Ενα invicta lefty :P με το πολυ 150€ απο internet και ενα καρο αλλα ρολογια. Αν ομως θες αποκλειστικα uboat στυλ και φθηνο και quartz τοτε παω πασο! ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 12:34:17 πμ »
   Χαιρετώ το φόρουμ σαν νέος στην παρέα σας...Κάνοντας μια αναζήτηση για 2 μικρές χαζοαπορίες μου,δεν βρήκα απαντήσεις και όποιος έχει την καλοσύνη και τις γνώσεις,θα μπορέσει μάλλον να με φωτήσει..
Καταρχάς,γνωρίζει κάποιος να μου πει,η TW STEEL σε ποια χώρα εδρεύει και που έχει ''made in'' τα μοντέλα της;;;
Καιρό ζαχάρωνα ένα μοντέλο της εν ονόματι TW103 αλλά τα 450 ευρώ που το έβρισκα το θεωρούσα απαγορευτικό ώσπου το πέτυχα με 350 ευρώ σε ένα κοσμηματοπωλείο και το τσίμπισα.Άψογη κατάσταση δίχως κάποιο λειτουργικό πρόβλημα,φτου φτου μην το ματιάσω...!
Ψάχνω πάνω στην κάσα,στις οδηγίες,στο κουτί,που είναι κατασκευασμένο αλλά δεν γράφει τίποτε..Ούτε κάν στο επίσημο σάιτ της εταιρίας..Μέχρι και τα ΟΟΖΟΟ γράφουν ότι είναι Ολλανδικής προέλευσης..!
   Και κάτι τελευταίο...Δίχως να γνωρίζω από μηχανισμούς(εδώ δεν ξέρω τι σημαίνει το quartz ;D) διάβασα κάπου πως ο μηχανισμός του είναι High Precision Quarz Uhrwerk Miyota OS20 ή Ganggenaues Chronographen-Laufwerk von Miyota, Modell OS20(τα παραπάνω είναι από γερμανικό σάιτ)..Αναφέρεται στον μηχανισμό της ώρας ή στο ταχύμετρο..;Ιάπωνας;;
  Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην κούρασα πολύ..
Να 'στε καλά.Φιλικά,Μάριος.
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 01:16:52 πμ »
Mάριε καλωσήρθες και να χαίρεσαι το καινούργιο ρολόι σου. Απ'ότι είδα είναι pvd, σωστά;
Miyota=Japan=CITIZEN WATCH CO
Εδω μπορείς να δεις τον μηχανισμό σου(OS20) και να κατεβάσεις από χαρακτηριστικά μέχρι οδηγίες χρήσης http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/index.htm Θα τον βρείς στο πινακάκι ΟS CHRONO. Το ρολόι σου είναι χρονογράφος και η αναφορά στον μηχανισμό αφορά στο σύνολό του, δηλαδή και στην λειτουργία της ώρας και στην λειτουργία του χρονομέτρου.
Τώρα που κατασκευάζονται τα ΤW Steel, δεν ξέρω. Η ανυπαρξία ενημέρωσης, ακόμη και στο επίσημο σάιτ, με κάνει να υποπτεύομαι Κίνα, αλλά αυτό είναι απλά εκτίμηση και όχι γνώση...

Φιλικά, Γιάννης

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 01:49:46 πμ »
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι η μηχανή είναι Ιαπωνική και πολύ καλή . Κάτι είναι κι αυτό.  Και μην ξεχνάμε ότι στα ίδια χρήματα, μπορούμε να πάμε σε μοντέλα της Hamilton και της Victirinox... Για όσους διαθέτουν τέτοιο ποσό. ;)
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 05:57:01 πμ »
   Ακριβώς,είναι pvd χωρίς να γνωρίζω απαραίτητα και τι σημαίνει... :P
Ωστόσο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...!Ας ελπίσω πως θα με βγάλει ασπροπρόσωπο.
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 10:38:55 πμ »
Καλημερα......

ακου τα παιδια εδω μεσα και μην προτιμησεις αυτη την εταιρεια. Μπορεις να βρεις καλυτερα ρολογια στα ιδια χρηματα.

φιλικα

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 02:58:34 μμ »
Καλημερα......

ακου τα παιδια εδω μεσα και μην προτιμησεις αυτη την εταιρεια. Μπορεις να βρεις καλυτερα ρολογια στα ιδια χρηματα.

φιλικα

ελιο

Φίλε Έλιο,το ρολογάκι το έχω αγοράσει ήδη απλά ήθελα να μάθω από πού κατάγεται η tw steel και που κατασκευάζει τα ρολόγια της..
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 04:47:15 μμ »
ε τοτε να το χαρεις και ευχομαι το επομενο να ειναι πολυ καλυτερο!

φιλικα

ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Απ: TW STEEL
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 06:54:00 μμ »
Φίλε Έλιο,το ρολογάκι το έχω αγοράσει ήδη απλά ήθελα να μάθω από πού κατάγεται η tw steel και που κατασκευάζει τα ρολόγια της..

Σε ερώτηση που έθεσα για τήν καταγωγή της κατασκευής των tw steel,η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: they were made in the u.k..
TW steel 103
Chotovelli 7900-3
OOZOO os18