Και εγώ σε καταλαβαίνω, στην αρχή πονάει πολύ, αλλά μετά από λίγο (ή λίγο περισσότερο) περνάει!
Λοιπόν, το ρολόι το έστειλα με ΕΛΤΑ συστημένο και επείγον (7,7 ευρώ) στο Αμβούργο. Έφτασε σε 7 μέρες, το κράτησαν εκεί 13 μέρες και ήρθε με courier σε 8. Τα μόνα χρήματα που πλήρωσα ήταν αυτά τα 7,7 ευρώ της αποστολής.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και αν δεν τους είχα στείλει κανένα email, αλλά μόνο το ρολόι, την εγγύηση και ένα χαρτί που να εξηγεί ποιό είναι το πρόβλημα, πάλι την ίδια δουλειά θα έκαναν και θα μου το έστελναν πίσω. Ούτε με ειδοποίησαν ότι το παρέλαβαν, ούτε ότι το κοίταξαν, ούτε ότι το έστειλαν, τίποτα. Πάντα εγώ τους ρωτούσα και πάντοτε (ευγενικά, είναι η αλήθεια) αυτοί μου απαντούσαν.
Το έστειλαν πίσω σε ένα τεράστιο κουτί αναλογικά με το ρολόι (τους είχα στείλει μόνο την κάσα) και μέσα είχαν όλα τα χαρτιά που τους είχα στείλει και ένα ακόμη που περιέγραφε τις εργασίες, αλλαγή module και έλεγχο στεγανότητας.
Σήμερα τους έστειλα ένα mail ακόμη (βρισίδι που θα έχω φάει...) που τους εξηγεί το θέμα με την στεφάνη. Του χρόνου, στο επόμενο σέρβις, θα τους το ξαναθυμήσω, να το κοιτάξουν.