Αποστολέας Θέμα: JaegerLeCoultre MasterGeographic ή Omega de Ville Hour Vision ( Ροζ Χρυσο)  (Αναγνώστηκε 21326 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: JaegerLeCoultre MasterGeographic ή Omega de Ville Hour Vision ( Ροζ Χρυσο)
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:10:29 πμ »
μεχρι τωρα διαβαζω και ξαναδιαβαζω  τα ποστ σου και ψαχνω πληροφοριες για το ρολοι ,τα ρολογια ,αλλα βρισκω ελαχιστα στοιχεια και αυθορμητα κανω συγκρισεις με τα ξενα φορα οπου γραφουν συναδελφοι σου και δεν μπορω να δωσω καμμια απαντηση. ???

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:27:15 πμ »
Δεν θα μπορείς να με χαρακτηρίζεις απόλυτο με τόση άνεση , διότι με την ίδια άνεση μπορώ να σε χαρακτηρίσω ως ξερόλα .
Δεν έχεις αφήσει ούτε ένα ποστ μου ασχολίαστο (πάντα αρνητικά) και πάντα σε αντίθεση σε αυτά που γράφω .
Και αυτό γιατί το άκουσες ή το διάβασες .
Αυτοί που σπουδάζουν το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το κάνουν απο Hobby όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν (άσχετα με την τεχνική κατάρτιση του τεχνικού) .
Καταπλητκικό escapement θα χαρακτηριστεί μετά απο χρόνια όταν θα έχει περάσει απο τη διαδικασία του σέρβις ένα εκατομμύριο φορές χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα.

ποσα χρονια εχει ολοκληρωθει σαν μηχανη?ποσα προβληματα εβγαλε?θελουμε ενημερωση γιατι αυτα που αφηνεις να αιωρουνται εχουν μεγαλη σημασια για υποψηφιους αγοραστες τοσο σε μας οσο και ανα τον κοσμο

καλα μπορει να ειμαι ξερολας οπως λες ,ολοι εχουμε τα αρνητικα μας,αλλα δεν εχεις μαλλον καταλαβει κατι !αυτα δεν τα ειπα εγω και δεν θα μπορουσα αλλωστε!τα παν καποιοι περιεργοι τυποι που μπορει ναι ειναι και ρολογαδες ,μπορει ναι ειναι και γνωστες!
ρε φιλε ολους ασχετους θα τους βγαλουμε στο τελος? ;D

οκ εγω ειπαμε δεν ξερω αλλα ολοι οι αλλοι εκει εξω?

Αυτοί που σπουδάζουν το αντικείμενο σε σχέση με αυτούς που το κάνουν απο Hobby όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν

σου εχω ηδη πει ,εχω δει χομπιστες και κανουν μια δουλεια  να τριβεις τα ματια σου...και εχω ακουσει για επαγγελματιες που ειπαν το εξης οταν η μηχανη χαλασε "να σου βγαλω την λεμανια να σου βαλω πανω μια ετα 7750?"
 ??? ::)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:32:34 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:40:30 πμ »
Συγνώμη για το :offtopic που σας χαλάω τη κουβεντούλα, αλλά για να μη το κουράζουμε.

JLC, είτε με γέλια είτε χωρίς γέλια.

Άιντε τώρα!

Φιλικά
Δημήτρης

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 09:29:04 πμ »

απο το χορό πολλά τραγούδια λέμε

δεν ειμαστε ρολογαδες αλλα εχω δει στο εξωτερικο κοσμο που κανει "παπαδες"....και δεν ειναι καθολου απολυτοι! γιατι ειναι στην ελλαδα?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω σπουδάσει έξω ? Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν κάνω παπάδες ? Επίδειξη δύναμης θέλεις να σου κάνω?
Και επειδή δεν γνωριζόμαστε και θέλει καιρό να με μάθετε όπως και εγώ το ίδιο καλό θα είναι να μην γίνονται "επιθέσεις" διότι ούτε μωρό είμαι ούτε επίσης άσχετος .
Εάν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις μου το λέτε και δεν ξαναποστάρω .

δεν γνωριζομαστε και ισχυει και για τις δυο πλευρες αλλα γιατι δεν μπορεις να δεχθεις οτι υπαρχουν και αλλοι επαγγελματεις που μπορει να εχουμε ερθει σε επαφη ,να εχουμε θεσει ερωτηματα,να εχουμε αξιολογησει και κρινει τι δουλεια τους?
πολλα ερωτηματα εχουν τεθει αυτο το διαστημα και σε καποια απλα δεν λαβαμε ποτε απαντηση.ενας επαγγελματιας του χωρου κρινεται πιο αυστηρα και ξερεις γιατι?ειναι καποιος που μπορει αυριο να παω ενα ρολοι μου και να ξοδεψω και καποια χρηματα!!

οι αποψεις σου μας ενδιαφερουν οπως και οι ερωτησεις μας πρεπει να εχουν ενδιαφερον για σενα!

Καλά κάνεις και αξιολογείς την δουλειά άλλων επααγελματιών . Εμένα πως με αξιολογείς ? Και σε ποια ερώτηση δεν σου απάντησα και σε άφησα με την άγνοια?
Δεν με ενδιαφέρεις σαν πελάτης ούτε εσύ ούτε κανένας . Ακούγεται σκληρό ε?  Ειλικρινά είμαι ευχαριστημένος απο τη δουλειά μου .

εδω φιλε μου ολοκληρος chuck maddox οπως ηδη σου εχω αναφερει σε αλλα ποστ απανταγε σε ερωτησεις και ελυνε προβληματα ωρολογοφιλων

και να στο παω πιο περα giulio papi (ΑΡ) ιδιοκτητης εταιριας   και κατασκευαστης του νεου escapement της ΑΡ απανταει σε ερωτησεις σεμνα και ταπεινα! και σε ρωταω πολυ απλα εσυ εχεις προβλημα να κανεις κατι τετοιο?ποιος ο λογος συμμετοχης ενος επαγγελματια σε ενα φορουμ περα απο τον αυτονοητο?εξω εχω δει ρολογαδες με πολυ διαφορετικο στυλ απο το δικο σου

εκφραζω παντα προσωπικες αποψεις

Και εγώ που δεν απάντησα δεν μου είπες ... Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι σεμνός ? Συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις εύκολα και δεν σε τιμά διότι σε λίγο θα κάνω το ίδιο . Ο λόγος είναι η τρέλα μου και μόνο και άσε αυτά περί αυτονόητου . Δεν με ξέρεις καθόλου και σταμάτησε να λειτουργείς με την κουτοπονηριά του Έλληνα που όλοι προσπαθούν να τον κλέψουν αλλά ό ίδιος είναι πάντα σωστός .
Έξω έχω σπουδάσει και έχω δει ωρολογοποιούς που δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου . 'Εχω την άποψη μου λοιπόν . Και εγώ προσωπικές απόψεις εκφράζω.

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 09:55:31 πμ »
Πραγματικα δεν ηταν σκοπος και προθεση μου
γινει το post αφορμη για αντιπαραθεση.

Γνωμες υπαρχουν πολλες και επιπλεον ολες ειναι σεβαστες.

Επειδη υπαρχουν ανθρωποι καλυτερα καταρτισμενοι απο μενα
θελησα να παρω μια επιπλεον αποψη.

Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:44:35 πμ »
JLC, είτε με γέλια είτε χωρίς γέλια.

JLC, αλλά χωρίς γέλια παρακαλώ.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 12:07:16 μμ »
Πραγματικα δεν ηταν σκοπος και προθεση μου
γινει το post αφορμη για αντιπαραθεση.

Γνωμες υπαρχουν πολλες και επιπλεον ολες ειναι σεβαστες.

Επειδη υπαρχουν ανθρωποι καλυτερα καταρτισμενοι απο μενα
θελησα να παρω μια επιπλεον αποψη.

μονο εσυ δεν εχεις ευθηνη για αυτο φιλε μου
ΥΓ
παρε jaeger η 899 απλα δεν παιζεται

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 12:49:50 μμ »

Και εγώ που δεν απάντησα δεν μου είπες ... Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι σεμνός ? Συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις εύκολα και δεν σε τιμά διότι σε λίγο θα κάνω το ίδιο . Ο λόγος είναι η τρέλα μου και μόνο και άσε αυτά περί αυτονόητου . Δεν με ξέρεις καθόλου και σταμάτησε να λειτουργείς με την κουτοπονηριά του Έλληνα που όλοι προσπαθούν να τον κλέψουν αλλά ό ίδιος είναι πάντα σωστός .
Έξω έχω σπουδάσει και έχω δει ωρολογοποιούς που δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου . 'Εχω την άποψη μου λοιπόν . Και εγώ προσωπικές απόψεις εκφράζω.

γιατι οδηγηθηκε η κουβεντα εδω?γιατι αυτη η αντιπαραθεση?
πως ειναι αυτοι οι ρολογαδες που γραφουν σε ιντερνετικες κοινοτητες του εξωτερικου και ετυχε να παρακολουθησω/ουμε καποιους απο αυτους?
διαπιστωσα οτι εχουν την καλη διαθεση να ανοιξουν θεματα με τεχνικες συμβουλες για νεα και vintage ρολογια ,να δωσουν εκτιμησεις για βλαβες αλλα το πιο ωραιο που ετυχε να δω,ειναι μια σχεση συνυπαρξης με τους "απλους¨φορουμιστες οι οποιοι τους βομβαρδιζουν με ερωτησεις και οι ρολογαδες ειναι παντα προθυμοι να  ενημερωσουν  και να μοιραστουν τις γνωσεις τους !το παω ακομα πιο περα , ρολογαδες βγαζουν απο το αδειξοδο ερασιτεχνες που ασχολουνται με το σερβις των δικων τους ρολογιων και εχουν αναγκη απο τεχνικες συμβουλες αλλα ακομα και καποιο ανταλλακτικο που δεν μπορουν να βρουν στο εμποριο!αυτην την σχεση ρολογα-φορουμιστα βρηκα εκει εξω και ηταν καταπληκτικη.

και εγω σε ρωτησα σε  καποια απο τα ποστ μου για μια συμβουλη που μονο ενας επαγγελματιας του χωρου μπορει να σου παρασχει ,αλλα απαντηση δεν ελαβα ,η τελευταια ειχε να κανει με τις ταχυμετρικες σκαλες στα omega mark II και το θεωρω ενα πολυ ενδιαφερον θεμα .
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:01:00 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:09:22 μμ »
I LOVE THIS GAME.
 :smt062
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:43:55 μμ »

και εγω σε ρωτησα σε  καποια απο τα ποστ μου για μια συμβουλη που μονο ενας επαγγελματιας του χωρου μπορει να σου παρασχει ,αλλα απαντηση δεν ελαβα ,η τελευταια ειχε να κανει με τις ταχυμετρικες σκαλες στα omega mark II και το θεωρω ενα πολυ ενδιαφερον θεμα .

Κάτι που δεν κατέχω δεν θα με δεις να μιλάω . Δεν με καλύπτει το να διαβάσω την θεωρία αλλά όταν δεν έχω ιδέα τι γίνεται στιν πράξη δεν θα μιλήσω αρκεί να το παίξω ξερόλας .
Και το αντικείμενο των ωρολογοποιών δεν είναι πόσες ταχυμετρικές σκάλες έχει βγάλει η Omega πότε τις έβγαλε και γιατί τις έβγαλε , αλλά το αντικείμενο είναι η επισκευή της μηχανής προβλήματα μηχανικά και πως μπορούν να επιλυθούν όπως επίσης όπως μόνος σου είπες ανταλλακτικά . Δεν με ρώτησες τίποτα απο όλα αυτά άρα δεν θες την τεχνική μου άποψη (η ταχυμετρική σκάλα δεν είναι αντικείμενο επισκευής- ρώτησε τους ωρολογοποιούς στα ξένα φόρουμ που διαβάζεις) .
Θέμα απο εμένα δεν θα δεις γιατί αν έβλεπες θα έτριβες τα μάτια σου και δεν χρειάζεται να ξυπνάνε ορισμένοι αλλά να συνεχίσουν να κοιμούνται (που βέβαια θα είχες πάλι κάτι να σχολιάσεις αρνητικά) , αλλά την αντιπάραθεση την δική σου δεν γουστάρω .
Εξάλλου ένα δικό μου θέμα θα μπορόυσε να περιλαμβάνει την κατασκευή εξαρτημάτων πράγμα που σε ένα τέτοιο φόρουμ ΔΕΝ σου χρειάζεται .
Έτσι θα με ρωτήσεις μηχανικά θέματα και όταν θα μπορώ να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσω . Όταν ΔΕΝ κατέχω κάτι απάντηση δεν θα πάρεις . Και επιτέλους φτάνει , μπορείς να ασχοληθείς  και με κάποιον άλλο .
Και για εμένα θέμα σημαντικό είναι η κατασκευή ενός τροχού ,η ζυγοστάθμιση ενός BALANCIER ,η κατασκευή και η μέτρηση τρίχας στο balancier,  τα ελλατώματα στις swiss lever escapement πως μπορούν να διορθωθούν και τι πρέπει να κάνεις όταν το ρολόι σου έχει χαμηλές εκτάσεις , τα αποτελέσματα της τριβής στον ισοχρονισμό του ρολογιού ,τους παράγοντες απο εξωτερικούς επιροές στον ισοχρονισμό  ,και τους 8 παράγοντες που πρέπει να παίρνουμε υπόψην μας όταν ανφερόμαστε σε ισοχρονισμό . Τι κρίμα που ΟΛΑ είναι τεχνικά θέματα και δεν απευθύνονται σε εσένα .
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:58:53 μμ από Wostep »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:53:05 μμ »
ναι απαντησεις δεν πηραμε.οσον αφορα την ταχυμετρικη σκαλα εαν δεν ξερει ρολογας ,ποιος ειναι πιο ειδικος?ποτε κανεις δεν σχολιασε το σερβις που κανεις σαν τεχνιτης ρολογιων ,γιατι δεν ξερουμε την δουλεια σου σε αναλογια παντα με το κοστος της.ενα φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων και ενημερωση.ειπα το εξης απλο ,εξω οι ρολογαδες δινουν τα φωτα τους  "κατακτωντας"ετσι τους φορουμιστες τους  και υποψηφιους πελατες τους.

καλα με αυτην την θεωρια που λες συνεχεια!εσυ που σπουδασες ρολογας δεν εκανες μαθηματα θεωριας?σε ενα παγκο ξεκινησες και μονον εκει?δηλαδη η θεωρια ειναι το "παραπαιδι" για εναν τεχνιτη ωρολογοποιιας κατ εσενα?

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:59:42 μμ από george_ »

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:04:31 μμ »
ναι απαντησεις δεν πηραμε.οσον αφορα την ταχυμετρικη σκαλα εαν δεν ξερει ρολογας ,ποιος ειναι πιο ειδικος?ποτε κανεις δεν σχολιασε το σερβις που κανεις σαν τεχνιτης ρολογιων ,γιατι δεν ξερουμε την δουλεια σου σε αναλογια παντα με το κοστος της.ενα φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων και ενημερωση.ειπα το εξης απλο ,εξω οι ρολογαδες δινουν τα φωτα τους  "κατακτωντας"ετσι τους φορουμιστες τους  και υποψηφιους πελατες τους.

καλα με αυτην την θεωρια που λες συνεχεια!εσυ που σπουδασες ρολογας δεν εκανες μαθηματα θεωριας?σε ενα παγκο ξεκινησες και μονον εκει?δηλαδη η θεωρια ειναι το "παραπαιδι" για εναν τεχνιτη ωρολογοποιιας κατ εσενα?

Ναι οι ταχυμετρικές σκάλες δεν ήταν αντικείμενο της τεχνικής μου κατάρτισης . Και οι καλύτερες σχολές του κόσμου κάνουν λάθη . Η θεωρία της ταχυμετρικής σκάλας δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με την επισκευή .
Και πρέπει να ρωτήσεις κάποιον άλλο ωρολογοποιό και να σου ότι πολλά εξαρτήματα μηχανισμών λειτουργούν τελέιως διαφορετικά απο ότι θα έπρεπε θεωρητικά . Διαφυγή στο 2030 , έτσι για να τεστάρεις το μυαλό σου και τις γνώσεις σου στο αντικείμενο .
Δεν θέλω να σε "κατακτίσω" διότι δεν το έχω ανάγκη  . Πάμε παρακάτω ...
Και επειδή όπως είπαμε λειτουργείς με την γνωστή ελληνική νοοτροπία του "τα ξέρω όλα και είμαι ειδικός" θα σε συμβούλευα να ψάξεις λίγο καλύτερα τις "τεχνικές" σου απορίες (γιατί η κάσα είναι πλατίνα και όχι λευκός χρυσός ...και αυτό τεχνική λεπτομέρεια είναι??!!) και μάθε ότι στις εταιρίες άλλοι άνθρωποι ασχολούνται με το "κάσωμα" του ρολογιού σου . Είναι πολυτέλειες που ο ωρολογοποιός της γειτονιάς δεν έχει . Και φρόντισε να με ρωτήσεις κανένα θέμα με ουσία . Μέχρι να σκεφτείς τους παράγοντες που επηρεάζουν τον ισοχρονισμό του ρολογιού σου (αυτό είναι τεχνικό θέμα , και εγώ τέτοια ερώτηση δεν πήρα , και γιατί να έπαιρνα άλλωστε) και μέχρι να ψάξεις όλο το  google αλλά και τους τεχνικούς στα ξένα φόρουμ εγώ θα έχω βαρεθεί την αναμονή και θα την έχω κάνει .
Άκουσα ότι υπήρξες στο παρελθόν αιτία να φύγουν και άλλοι .
Βρέθηκε και ο επόμενος στόχος σου .

ΥΓ. πριν μου μιλάς για τεχνική κατάρτιση κάνε ένα search στο google για την συγκεκριμένη σχολή , όχι τίποτα άλλο , απλά για να γνωρίζεις στο μέλλον , και να σκέφτεσαι τι τούβλα μου πέταγες .
Αντίο
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:15:22 μμ από Wostep »

Αποσυνδεδεμένος mninos29

• 42mm case
  • A.Lange& Sohne..... Και μετα τελος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 11:34:03 πμ »
Τελικα αγορασα το JLC...

Πολυ κομψο και δεν κανει μπαμ...Μου αρεσει πολυ

Ευχαριστω

Το επομενο θα ειναι tourbillon

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 11:52:14 πμ »
Καλοφόρετο Μανώλη, καταπληκτικό ρολόι, να το φοράς και να το χαίρεσαι!

Αποσυνδεδεμένος sleepwalk

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 12:02:07 μμ »
Συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλοφορετο. Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας "δεν κάνει μπαμ"... αλλά το ρολοί αυτό εμένα με αφήνει "μπαμ και κάτω"!!!  ;D

Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 01:23:57 μμ »
Πανέμορφο!!!!
Καλοφόρετο!!!!!
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 05:18:44 μμ »
μς γεια σου ,αγορασες ενα απο τα ομορφοτερα ρολογια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 04, 2009, 06:44:10 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 06:18:10 μμ »
Τελικα αγορασα το JLC...

Πολυ κομψο και δεν κανει μπαμ...Μου αρεσει πολυ

Ευχαριστω

Πολύ ωραίο ρολόι με παγκόσμια ώρα, κάτι αρκετά χρήσιμο για όποιων ταξιδεύει συχνά
ή απλά θέλει να ξέρει με μία κίνηση την ώρα στην άλλη άκρη του ωκεανού ...
Αν επιτρέπετε πια ήταν η τελική τιμή, γιατί ο χρυσός σε αυτά τα ρολόγια ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή.

Φίλε mninos29 καλός ήρθες στο club, καλορίζικο να το χαίρεσαι και αν θέλεις βάλε και καμιά φωτογραφία την πίσω μεριά .

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος VVL

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 07:14:32 μμ »
Καλορίζικο φίλε, και καλοφόρετο !
Φυσικά έκανες την σωστή επιλογή .
JLC " have you ever worn a real watch ? "

Αποσυνδεδεμένος HercTime

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 04, 2009, 08:50:38 μμ »
διακριτικό και πολύ όμορφο.
συγχαρητήρια για την επιλογή!

Η.