Και μπορεί ο καινούργιος μηχανισμός της Οmega να είναι πολλά υποσχόμενος αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκρίνω μια καθαρά κατασκευάστρια όπως η Jaeger με την Omega .
Η πρώτη έχει αποδείξει την αξία της αφού και οι πέτρες έχουν φορέσει μηχανισμούς της κατά καιρούς και η δεύτερη αγόρασε μια πατέντα (αναφέρομαι στο co axial) στην ουσία και η ΕΤΑ αναλαμβάνει να της κατασκευάσει τις μηχανές .
καποτε ρωτησα σε κοινοτητα ρολογαδων "τι λετε για την νεα ομεγα 8500?σε σχεση με την 3135 ρολεξ?"
η μηχανη ειναι πολλα υποσχομενη και εχει παρει στοιχεια απο την επιτυχημενη συνταγη της ρολεξ
φιλε wostep δεν υπαρχει μια ετα πισω απο την ομεγα !!!το swatch group εχει απο πισω eta,lemania,piguet,glashuette και ανεφερα τις μαρκες του γκρουπ που ειναι παραγωγοι μηχανων !δεν υπολογισα του μηχανικους που εχει παρει απο τις μαρκες που αγορασε
και κατι πιο μικρο που εχει σημασια ,οταν δεν ειχαν διαμορφωθει τα γρουπ οπως εχουν σημερα η jlc και f.piguet ειχαν συνεργασια για κατασκευη μηχανων.δεν ειναι τοσο απλα,δεν λεει να παιζουμε τοσο πολυ σε ασπρο μαυρο 
Ευχαριστώ για την απαρίθμηση των εταιριών του Swatch group αλλά τυγχάνει να εργάζομαι για αυτό το group.
Και ξέρω πολύ καλά που βασίζεται η παραγωγή της Omega .
Aλλά όταν φτάνουμε να συγκρίνουμε την Jaeger με την Omega νομίζω ότι είμαστε για γέλια .
Όπως αυτά περί σύγκρισης μηχανών Rolex και Οmega και επιτυχημένης συνταγής χαρακτηριστικών ...
Η Omega δεν γίνεται Rolex σε μια νύχτα είτε μας αρέσει είτε όχι , και το να συγκρίνω κάτι δοκιμασμένο με μηχανές καινούργιες που παρουσίασαν προβλήματα (ελπιδοφόρα διαφυγή το λέμε αυτό) μόνο αστείο είναι .
Μην μπερδεύουμε λοιπόν το ένα με το άλλο.
Εξάλλου ο άνθρωπος τη γνώμη ζήτησε και όπως έχετε το δικαίωμα να λέτε την άποψη σας μπορώ να κάνω το ίδιο .
Το άσπρο μαύρο το κάνεις εσύ διότι έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέμε .
Όταν θα κάτσεις στο πάγκο και θα αντιμετωπίσεις δυο τέτοιες μηχανές μπορεί να τα δείς και εσύ έτσι .
Μέχρι τότε δεν πρόκειται να καταλάβεις την άποψη μου και αφού εγώ δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο μην προσπαθείς να κάνεις το ίδιο σε εμένα .
Δεν το κάνω απο Hobby και αυτό απο μόνο του λέει πολλά .
Και επειδή δεν γνωριζόμαστε και θέλει καιρό να με μάθετε όπως και εγώ το ίδιο καλό θα είναι να μην γίνονται "επιθέσεις" διότι ούτε μωρό είμαι ούτε επίσης άσχετος .
Εάν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις μου το λέτε και δεν ξαναποστάρω .
Ευχαριστώ