Ωραία και πες οτι το κάνω και πάω στο καθηγητή να με εξετάσει και μου λέει πες μου τι εκανες σε αυτο πρόγραμμα εγω τι θα του πω
Με την χρηση οντοκεντρικου προγραμματισμού και βασικών δομών δεδομένων υλοποιώ ενα πυρινα λειτουργικού συστήματος το οποιο βασίζεται σε πολυ νηματικες δομές και πολυ-επεξεργασία .για την αποφυγή αδιέξοδων χρησιμοποιούνται αμοιβαίοι αποκλεισμοί......
Αν αρχίσω έτσι θα πέσει κατω και θα τρελαθεί στα γέλια +το οτι θα κάνω 1 ώρα μεχρι να του πω τι κάνω
Συγνώμη για τους τεχνικούς όρους
Νίκο δεν είναι τόσο απλό. Όπως είπα, η άκρατη χρήση των ξένων όρων έχει παγιωθεί με τον καιρό. Δεν περιμένει κανείς από ένα μόνο άτομο να αλλάξει τα πράγματα άρδην. Ο πλούτος της γλώσσας μας είναι παντελώς άγνωστος στους περισσότερους από μας.
Μπορούμε να αρχίσουμε (ξανα)μαθαίνοντας σιγά σιγά.
Στον καθηγητή σου, μιας και σε νοιάζει τόσο η γνώμη του, δείξε το παρακάτω. Θα σε εκτιμήσει κιόλας:
"Στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας αποθησαύρισης της Ελληνικής γλώσσας από το Πανεπιστήριο Irvine στην Καλιφόρνια, κορυφαίοι καθηγητές/εισηγητές/υπεύθυνοι του προγράμματος, όπως ο καθ. T. F. Brunner και η γλωσσολόγος έχουν δηλώσει ότι:
Το ενδιαφέρον για την Ελληνική προέκυψε από τη διαπίστωση των επιστημόνων πληροφορικής και υπολογιστών ότι οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως νοηματική γλώσσα μόνον την Ελληνική. Όλες τις άλλες γλώσσες τις χαρακτήρισαν σημειολογικές.
Νοηματική γλώσσα θεωρείται η γλώσσα στην οποία το σημαίνον (δηλ. η λέξη) και το σημαινόμενο (δηλ. αυτό που η λέξη εκφράζει: πράγμα, ιδέα, κατάσταση) έχουν μεταξύ τους πρωτογενή σχέση.
Ενώ σημειολογική είναι η γλώσσα στην οποία αυθαιρέτως ορίζεται ότι το τάδε πράγμα (σημαινόμενο) εννοείται με το τάδε (σημαίνον). Με άλλα λόγια, η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα της οποίας οι λέξεις έχουν πρωτογένεια, ενώ σε όλες τις άλλες, οι λέξεις είναι συμβατικές, σημαίνουν δηλαδή κάτι, απλώς επειδή έτσι 'συμφωνήθηκε' μεταξύ εκείνων που την χρησιμοποιούν. "