Αποστολέας Θέμα: Καινουργιο Panerαi Radiomir, τωρα πού θα βρω λουρακι;  (Αναγνώστηκε 7508 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
Καινουργιο Panerαi Radiomir, τωρα πού θα βρω λουρακι;
« στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 08:55:24 μμ »
Χαιρετε, αγορασα ενα Radiomir 210.  Εαν υπαρχει ενδιαφερον, θα σας γραψω review.  Προς το παρον θα ηθελα να ρωτησω που θα βρω καφε κροκοδειλε λουρακι για να αντικασταστησω το υπαρχον μαυρο.  Το καταστημα ζητησε 150 ευρω επιπλεον για να μου περασει το καφε κροκοδειλε.  Ειναι πραγματικα τοσο μεγαλη η διαφορα;  Υπαρχει αλλη αξιοπιστη πηγη εκτος απο τους εξουσιοδοτημενους αντιπροσωπους;

Wostep

• Επισκέπτης
Απ: Καινουργιο Panerαi Radiomir, τωρα πού θα βρω λουρακι;
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 09:18:28 μμ »
Χαιρετε, αγορασα ενα Radiomir 210.  Εαν υπαρχει ενδιαφερον, θα σας γραψω review.  Προς το παρον θα ηθελα να ρωτησω που θα βρω καφε κροκοδειλε λουρακι για να αντικασταστησω το υπαρχον μαυρο.  Το καταστημα ζητησε 150 ευρω επιπλεον για να μου περασει το καφε κροκοδειλε.  Ειναι πραγματικα τοσο μεγαλη η διαφορα;  Υπαρχει αλλη αξιοπιστη πηγη εκτος απο τους εξουσιοδοτημενους αντιπροσωπους;

Γενικά αυτές οι τιμές δεν είναι εξωφρενικές και μην ξεχνάς ότι πληρώνεις την μάρκα .

Ο ίδιος κροκόδειλος έχει αυξομειώσεις αναλόγα την εταιρία .

Το ίδιο όμως ισχύει και για απλά δερμάτινα λουράκια .

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 09:49:39 μμ »
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.watch-band-center.com/shop2/?user=watchstrap&agbview=1
Aξιόπιστο,και με αρκετη ποικιλια λουράκια για Panerai...Εχω ψωνίσει απο εκει για το 111 που έχω.
Αν δεν θελεις να είναι ντε και καλα της Panerai το λουρακι φυσικα...Ειναι απο ανεξαρτητους κατασκευαστές και σε πολυ καλες τιμες....Εγω εμεινα ευχαριστημενος παντως. ;)

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 03, 2008, 12:12:07 πμ »
Review δεν θα γράψες γι'αυτό το ρολόι;;;
Καλοφόρετο!!! =D>

Όσο για λουρακια κοίτα κι εδώ http://www.gnomonwatches.com/DievasPremiumStraps.html

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 03, 2008, 12:24:06 πμ »
Ευχαριστω για τις σελιδες, θα εχω αρκετο σερφαρισμα να κανω.  Να υποθεσω οτι το πλατος ειναι 26 mm;

Αποσυνδεδεμένος aerialoffthelip

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 03, 2008, 01:01:48 πμ »
καλοφόρετο! ψάξε λίγο προς hktan και micah... διευθύνσεις θα βρεις στο section "λουράκια"... και φυσικά περιμένουμε review και πολλές φωτογραφίες!

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 10:20:03 μμ »
Review ναι, μεσα στο Σαββατοκυριακο.  Οσον αφορα το λουρακι, τα links που μου στειλατε εχουν διαφορες επιλογες απο ανεξαρτητους κατασκευαστες.  Για συγκριση ομως, θα ηθελα να δω και τα αυθεντικα.  Υπαρχει καμια διαδικτυακη πηγη για αυθεντικα λουρακια ή μόνο απο εξουσιοδοτημενα καταστηματα;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2008, 10:44:35 πμ από kanenas »

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 12:41:05 μμ »
Eτοιμο το review του Radiomir, το εβαλα στα VIP, αν ειναι ενταξει με τους συντονιστες, καντε κλικ ΕΔΩ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 08, 2008, 07:45:23 πμ από kanenas »

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 19, 2008, 01:46:41 μμ »
Ευχαριστω ολους για τα links .  Κανενα απο τα παραπανω  site δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο λουρακι στις προδιαγραφες μου.  Επι παραγγελια δεν ξανα-αγοραζω.  Εχω πληρωσει στον Shane Delaurian μια παραγγελια απο το Σεπτεμβριο για τεσσερα λουρακια και ακομα δεν τα εχει τελειωσει.  Ωραια δε λεω, αλλά αμα σε τρεις μηνες δεν τα εχει στειλει, ασε καλυτερα. 

Τελικα παραγγειλα ενα μελί κροκοδειλε 26/22mm απο τον the_watchboys στο ePay, USD 115 με αποστολη.  Υποτιθεται αυθεντικος αλλιγατορας (και που να το ξερω εγω;).  Εχει ξανα-αγορασει κανεις απο αυτους;  Τι λενε;

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 19, 2008, 02:18:35 μμ »
Σε κάποια επόμενη αγορά έχε υπ'όψιν σου και αυτόν τον τύπο http://www.toshi-straps.co.uk/index.html !
Κατασκευάζει το λουράκι ΑΦΟΥ το παραγγείλεις! και σε πάρα πολύ καλή τιμή!
Εγώ το παρήγγειλα χθες και δεσμεύτηκε ότι θα το στείλει τη Δευτέρα!
(να δούμε βέβαια... αλλά σε σχέση με κάτι δίμηνα και τρίμηνα που βλέπω ρε παιδιά...)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 19, 2008, 03:06:17 μμ »
Ευχαριστω ολους για τα links .  Κανενα απο τα παραπανω  site δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο λουρακι στις προδιαγραφες μου.  Επι παραγγελια δεν ξανα-αγοραζω.  Εχω πληρωσει στον Shane Delaurian μια παραγγελια απο το Σεπτεμβριο για τεσσερα λουρακια και ακομα δεν τα εχει τελειωσει.  Ωραια δε λεω, αλλά αμα σε τρεις μηνες δεν τα εχει στειλει, ασε καλυτερα. 

Τελικα παραγγειλα ενα μελί κροκοδειλε 26/22mm απο τον the_watchboys στο ePay, USD 115 με αποστολη.  Υποτιθεται αυθεντικος αλλιγατορας (και που να το ξερω εγω;).  Εχει ξανα-αγορασει κανεις απο αυτους;  Τι λενε;
ναι τους τσεκαρα ειναι οκ εχουν δηλωσει και αδεια για εξαγωγη αλιγατορα(μην τα ρωτας απο που το ξερω αλλα ειναι οκ)
αν μιλας για ebay φυσικα ;D

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 03:32:22 μμ »
Pontioz1, ευχαριστω για την πληροφορια, αλλά μετα απο την εμπειρια που ειχα με τον Delaurian (ακομα δεν μου εχει στειλει τα λουρακια), δεν ξαναγοραζω επι παραγγελια.

ναι τους τσεκαρα ειναι οκ εχουν δηλωσει και αδεια για εξαγωγη αλιγατορα(μην τα ρωτας απο που το ξερω αλλα ειναι οκ)
αν μιλας για ebay φυσικα ;D

Δυστυχως οχι.  Μου ειπαν, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ, ξερ'ς, δεν ειχαμε ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λουρακι σε στοκ.  Μηπως θελ'ς καποιου αλλου;  Τους ειπα, θελω τα λεφτα μου πισω τωρα, μου ειπαν, ξερ΄ς, παρε καποιου αλλου λουρακι και θα σου κανουμε εκπτωση 20%...  Τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω, κι εμεινα χωρις λουρακι. 

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 03:37:51 μμ »
Το ρολόι σου είναι πολύ ωραίο:
Για δες εδώ, για λουριά
http://www.paneristi.com/archives/strapking/index.html

Φιλικά
Λάμπρος

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 03:40:37 μμ »
Στείλε ΠΜ στον tonelef. Μακράν ο μεγαλύτερος γνώστης σε λουράκια στο φόρουμ.

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 03:45:00 μμ »
Pontioz1, ευχαριστω για την πληροφορια, αλλά μετα απο την εμπειρια που ειχα με τον Delaurian (ακομα δεν μου εχει στειλει τα λουρακια), δεν ξαναγοραζω επι παραγγελια.

Δυστυχως οχι.  Μου ειπαν, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ, ξερ'ς, δεν ειχαμε ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λουρακι σε στοκ.  Μηπως θελ'ς καποιου αλλου;  Τους ειπα, θελω τα λεφτα μου πισω τωρα, μου ειπαν, ξερ΄ς, παρε καποιου αλλου λουρακι και θα σου κανουμε εκπτωση 20%...  Τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω, κι εμεινα χωρις λουρακι. 
ναι λυπαμαι αλλα για αυτο δεν μπορω να κανω τπτ εφοσον πηρες πίσω τα χρήματα σου είναι οκ
γενικα αυτα συμβαινουν απλα ησουν ατυχος
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 29, 2008, 09:27:40 μμ από Megalos »

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 01:40:51 πμ »
Πάντως στο Toshi (http://www.toshi-straps.co.uk/index.html) που παρέλαβα σήμερα ο τύπος (Rich) λειτουργεί επί παραγγελία και το έστειλε τρεις ημέρες από την παραγγελία που του έκανα!
Και το Dievas έχει την ίδια κάσα με το Radiomir...

Αποσυνδεδεμένος constantin

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 04:12:29 πμ »
καλημερα δεν ξερω αν θα σε βοηθησω με το παρακατω...
http://www.disios.com/fartisanal.html
προκειται για μια εταιρια που ειδα σε εκθεση και ειδικευεται σε λουρακια για ολα τα ειδη των ρολογιων, την HIRSCH WATCH BRACELET. Ελπιζω να σου κανει.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 10:27:30 πμ »
O Delaurian είχε προβλήματα υγείας τελευταία που τον κράτησαν μακριά. Πρόσφατα είδα όμως ότι επέστρεψε. Φαντάζομαι θα έχει αρκετή δουλειά να βγάλει. Επικοινώνησε μαζί του.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 12:57:38 μμ »
Η Hirsch βγαζει πραγματικα αριστα λουρακια.  Εχω ενα καρχαριοδερμα στα 20 mm.  Δε νομιζω ομως οτι παραγει στο ασυνηθιστο μεγεθος 26/22mm που παιρνει το Radiomir.

Ξερω οτι ο Delaurian ειχε προβλημα υγειας.  Υποσχεθηκε οτι τα λουρακια μου ειναι τα πρωτα που θα εστελνε, υποτιθεται μολις ερχοταν οι αγκραφες που περιμενε.  Εχει πανω απο δυο μηνες που μου το λεει αυτο...  Μου ζητησε να προπληρωσω 600 δολλαρια το Σεπτεμβριο και δεν εχω δει τιποτα.  Δινω μια προθεσμια μερικων εβδομαδων και μετα ακυρωνω την παραγγελια.