Αποστολέας Θέμα: Καινουργιο Panerαi Radiomir, τωρα πού θα βρω λουρακι;  (Αναγνώστηκε 7498 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Καινουργιο Panerαi Radiomir, τωρα πού θα βρω λουρακι;
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 01:03:35 μμ »
Δε νομιζω ομως οτι παραγει στο ασυνηθιστο μεγεθος 26/22mm που παιρνει το Radiomir.

Νομίζω ότι και ένα 26/24 δείχνει πιο αρμονικό στην ευμεγέθη κάσα του Radiomir. Αν βρεις, δοκίμασέ το.

Ξερω οτι ο Delaurian ειχε προβλημα υγειας.  Υποσχεθηκε οτι τα λουρακια μου ειναι τα πρωτα που θα εστελνε, υποτιθεται μολις ερχοταν οι αγκραφες που περιμενε.  Εχει πανω απο δυο μηνες που μου το λεει αυτο...  Μου ζητησε να προπληρωσω 600 δολλαρια το Σεπτεμβριο και δεν εχω δει τιποτα.  Δινω μια προθεσμια μερικων εβδομαδων και μετα ακυρωνω την παραγγελια.

Δεν το λέω για να αισθανθείς σώνει και καλά καλύτερα, αλλά o Delaurian δεν είναι κανάς χθεσινός. Ούτε κουτός να διακυβεύσει τη φήμη του.
Για να καθυστερεί, φαντάζομαι θα υπάρχει σοβαρός λόγος.
Θα σου συνιστούσα ψυχραιμία και λίγη υπομονή ακόμα. Το αποτέλεσμα φαντάζομαι θα σε ανταμείψει.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 01:32:26 μμ »
Δες και τα kaktus.
Δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο Rich (toshi-straps), αλλά σε λιγότερο από δύο βδομάδες μού 'στειλε το vintage.
Το δικό μου είναι 26Χ26.

Αλλά φοράει και άνετα 24Χ24 χωρίς να μοιάζει παράταιρο. Εδώ το Ted Su vintage ammo strap.

Σ' αυτά τα ρολόγια προτιμώ ίσια λουριά, δηλ. 26Χ26 ή 24Χ24.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 02:32:57 μμ »
Η Hirsch βγαζει πραγματικα αριστα λουρακια.  Εχω ενα καρχαριοδερμα στα 20 mm.  Δε νομιζω ομως οτι παραγει στο ασυνηθιστο μεγεθος 26/22mm που παιρνει το Radiomir.

Κοίτα μήπως το 26/22 δε δείχνει καλό στο Pam.

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 03:20:19 μμ »
nin και Νικο Πατρινε, το 26/24 μπορει να δειχνει επισης αρμονικο, αλλά αν ειναι δυνατον θελω να κρατησω την αρχικη αγκραφα, οποτε χρειαζομαι 26/22.

Ο Delaurian σιγουρα δεν ειναι χθεσινος, και καθολου κουτος.  Απλα εχει δεσμευσει τα 600 δολλαρια μου με την «Ελληνικη» τακτικη του θα δουμε, «απο Δευτερα», κλπ.  Εχει προβλημα υγειας, αλλά τα υπολοιπα επιχειρηματα που θετει (οτι οι αγκραφες δεν εχουν εκτελωνιστει εδω και δυο μηνες) ειναι σαθρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 30, 2008, 06:50:22 μμ από kanenas »

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 01, 2009, 06:43:41 μμ »
Ευχαριστω για ολα τα links.  Ανοιχτο καφε αλλιγατορε 26/22mm που να θυμιζει το ΟΕΜ βρηκα μονο στον www.waccex.de (τα πουλαει και στο e*ay λιγο φτηνοτερα ως mac5219).  Δεν ειναι αληθινος αλλιγατορας, αλλά για 35 ευρω δεν περιμενα τιποτα παραπανω...  Παραθετω φωτογραφια.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 2009, 06:48:55 μμ από kanenas »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 01, 2009, 06:49:26 μμ »
Ευχαριστω για ολα τα links.  Ανοιχτο καφε αλλιγατορε 26/22mm που να θυμιζει το ΟΕΜ βρηκα μονο στον www.waccex.de (τα πουλαει και στο e*ay λιγο φτηνοτερα ως mac5219).  Δεν ειναι αληθινος αλλιγατορας, αλλά για 35 ευρω δεν περιμενα τιποτα αλλο...  Παραθετω φωτογραφια.

πολυ ομορφο λουρι (πολυ καλος χρηστης του εχω παρει και εγω 2 λουρια)
καλη σου χρονια

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 07, 2009, 09:39:47 πμ »
[...] Δεν το λέω για να αισθανθείς σώνει και καλά καλύτερα, αλλά o Delaurian δεν είναι κανάς χθεσινός. Ούτε κουτός να διακυβεύσει τη φήμη του. Για να καθυστερεί, φαντάζομαι θα υπάρχει σοβαρός λόγος. Θα σου συνιστούσα ψυχραιμία και λίγη υπομονή ακόμα. Το αποτέλεσμα φαντάζομαι θα σε ανταμείψει.

Δυστυχως, στραβωσε η δουλεια με τον Ντελωριαν.  Μετα τις γιορτες ακυρωσα την παραγγελια, αφου ειχα περιμενει τεσσερις μηνες.  Τοτε μου ειπε οτι τα λουρακια τα ειχε στειλει απο καιρο, απλα αποκολληθηκε η ετικεττα του τελωνειου και επεστραφηκαν πισω.  Καλως, του ειπα να τα ξαναστειλει. 

Χθες, μετα απο σχεδον εξι μηνες, εφτασε η παραγγελια του Ντελωριαν, με πολλα προβληματα.  Στα δυο απο τα τεσσερα λουρακια του ζητησα αγκραφες σε στυλ Πανερaι, μου εβαλε αλλ' αντ' αλλων.  Του ζητησα ενα μπλε λουρακι με μπλε γαζι πλατους 19 mm για το Ρ0λεξ Oyster Date.  Αντ' αυτου μου εστειλε ενα οινοπνευματι με ασπρο γαζι στα 21 mm το οποιο ουτε ταιριαζει χρωματικα, ουτε χωραει στο ρολοϊ.  Τελος, ενα λουρακι για Z0diac πλατους 20 mm μου το εκανε 25 mm.  Να προσθεσω οτι του ειχα στειλει φωτογραφιες απο την ιστοσελιδα του για το τι ακριβως θελω.  Για να μην μακρυγορω, γιατι υπαρχουν και άλλα, προφανως αγνοησε ο,τι του ζητησα και εκανε του κεφαλιου του.  Φυσικα τα ξαναστειλα πισω την ιδια μερα, τωρα περιμενω τα λεφτα μου.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 07, 2009, 10:47:18 πμ »
Αμάν, καταστρόφα.  :-\

Με τα λουριά γενικώς ψάχνομαι πάρα πολύ καιρό, και είναι η πρώτη φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο για τον Delaurian.
Βέβαια κανείς δεν έχει το αλλάθητο, αλλά από τεχνίτες του επιπέδου του Delaurian έχει κανείς υψηλότερες απαιτήσεις και τα λάθη συγχωρούνται πιο δύσκολα.

Γιατί δεν εξιστορείς την περιπέτειά σου, π.χ. στο watchuseek, που το διαβάζει ένα σωρό κόσμος.
Βέβαια θα πάρεις και απαντήσεις του στυλ "Shit happens", αλλά γενικώς καλό θα κάνεις.

Τα φόρουμ δεν είναι μόνο για να εκθειάζουμε, αλλά και για να θίγουμε τα κακώς κείμενα με σκοπό, όχι τη σπίλωση, αλλά τη βελτίωσή τους.

Αποσυνδεδεμένος kanenas

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 10, 2009, 11:39:26 μμ »
Σωστα, αλλά δε γραφω πια τοσο συχνα στο watchuseek.  Πρωτον, δε μ' αρεσε το στυλακι ενος moderator στο φορουμ των καταδυτικων ρολογιων, και δευτερον το επιπεδο στο mywatch.gr ειναι ανωτερο.