Αποστολέας Θέμα: Αγορα Sinn watch  (Αναγνώστηκε 38521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα Sinn watch
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 10:29:08 μμ »
 TZAG οπως σωστα επεσημανες το ακρυλικο του sinn ειναι πιο καμπυλο και πιο κυκλικο στη μερια που μπαινει στην κάσα και ενδεχομένως να ειναι και πιο παχυ,γι'αυτο δημιουργει περισσοτερο το φαινομενο του φακου.Ετσι δεν εχει να κανει απαραιτητα με την ποιοτητα οπως βιαστικά αναφερα παραπάνω.
 Συμφωνω με το οτι το ακρυλικο ειναι πιο λειτουργικο απο την αποψη της επισκευης αλλα και του οτι δεν θρυματιζεται στην περιπτωση που χτυπηθει βιαια,αλλα ουτε και σπάει ευκολα ,αντιθέτως το ζαφειρι και σπαει αλλα και θρυματιζεται ,ενας λογος που το speedy moonwatch ειχε ακρυλικο ,αφου σε περιπτωση θρυματισμου σε περιβαλλον μηδενικης βαρυτητας τα αιωρουμενα θρυματα θα ηταν επικυνδινα για το πληρωμα.

Τι εκανε αυτος ο καννιβαλος στο εργαλειο; πως μπορεσε ρε παιδι μου;   
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 10:31:36 μμ »
ευκολα ,αντιθέτως το ζαφειρι και σπαει αλλα και θρυματιζεται ,ενας λογος που το speedy moonwatch ειχε ακρυλικο ,αφου σε περιπτωση θρυματισμου σε περιβαλλον μηδενικης βαρυτητας τα αιωρουμενα θρυματα θα ηταν επικυνδινα για το πληρωμα.

για την λειτουργια του ρολογιου επιλεχθηκε το hesalite,οπως εχουμε πει ηδη στο αναλογο θεμα θα μπορουσαν να καρφωθουν στο καντραν κατι που θα αχρηστευε το ρολοι
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2008, 10:47:06 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 06, 2008, 09:44:04 πμ »
Καθόλου δύσκολο. Κοίτα τι έκανε κάποιος για να βγάλει την αντανακλαστική επίστρωση απο το ζαφείρι

Πρώτη,
Δεύτερη

Με τι; Μα τι άλλο, διαμαντόπαστα!

Νομίζω ότι συνχέεις την επίστρωση με το ζαφείρι ...
Η επίστρωση ναι και χαράσσεται και μπορεί να γίνει ακόμα και έτσι !
Όταν την αφαιρέσεις τελείως από το ζαφείρι δεν θα υπάρχουν ίχνη γρατσουνιάς και αυτά που βλέπεις είναι μόνο η επίστρωση !!!
Δηλαδή η επίστρωση είναι 1-2-3-6 micro αυτό το λεπτό στρώμα έχει γρατσουνιστεί όχι από "κάτω" το ζαφείρι !!!
Όλα τα υπόλοιπα περί θραυσμάτων ναι ισχύουν, αλλά πάλι για να φτάσει να γίνει θρύψαλα το ζαφείρι δεν θα άντεχε κανένα άλλο ...
Απλά το hesalite σε ανάλογο χτύπημα ραγίζει αλλά δεν θρυμματίζεται.

Φιλικά πάντα ...
Στέφανος.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 06, 2008, 09:49:38 πμ από StefMac »
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 06, 2008, 10:14:00 πμ »
 :2thumbs:
Σωστός ο Στεφ. Αν όμως χρησιμοποιήσεις διαμαντόπαστα (δείκτης σκληρότητας 10) για την αφαίρεση της επίστρωσης τότε πολύ πιθανόν να χαραχθεί και το ζαφείρι (δείκτης σκληρότητας 9).

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 06, 2008, 11:17:01 πμ »
:2thumbs:
Σωστός ο Στεφ. Αν όμως χρησιμοποιήσεις διαμαντόπαστα (δείκτης σκληρότητας 10) για την αφαίρεση της επίστρωσης τότε πολύ πιθανόν να χαραχθεί και το ζαφείρι (δείκτης σκληρότητας 9).

Φιλικά
Δημήτρης
Ναι και αυτό παίζει ... ;)

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 06, 2008, 11:47:33 μμ »
Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι ήθελε να κάνει και τι έκανε Στέφανε, αλλά έγινε.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 03:21:36 πμ »
Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι ήθελε να κάνει και τι έκανε Στέφανε, αλλά έγινε.

Αν είσαι σίγουρος ότι έχει γρατσουνιστεί το ζαφείρι εγώ προσωπικά πρώτη φορά το βλέπω ...
Πόσο μάλλον και το υλικό που χρησιμοποίησε για να πετύχει τέτοιο αποτέλεσμα !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 07, 2008, 11:02:55 πμ »
Διάβασε εδώ Shocking pictures (be aware....)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 01:56:03 μμ »
 Μετα απο 11 μερες κολλημενο στο χερι ,το εργαλειο γινεται ακομα πιο ομορφο με την αλλαγη λουριου  ;D

Το καβαλησε το Fortis απο καντραν,.... την νυχτα με φως δωματιου το καντραν δειχνει ακομα πιο ζωντανο,... δεν ,..... τι να πω αυτο το τεμαχιο λες και ειναι ζωντανο,.... οσο το φορας τοσο ομορφαινει.
 Φταιει και το λουρι το μαυρο με τις εντονες ασπρες ραφες,που δεν το αφηνει να αναδειχθει.Με αυτο το hirsch honey ,το οποιο ειχα στο συρταρι, δεν ξερω πως δειχνει στις φωτος, αλλα ζωντανα δεν παιζεται με τιποτα.
 Το μικρο(38,5 χιλ) μαυρο καντραν του με τα εντονα λευκα μαρκαριζματα ,δεν θελει μαυρο λουρι με ασπρες εντονες ραφες διπλα του..... ισως μαυρο με μαυρο γαζι να πηγαινε καλυτερα ,αλλα κατα την αποψη μου,οχι καλυτερα απο αυτο το honey.

Τωρα μενει να δω πως θα διορθωθει η "βιασυνη του" ( 15 δευτερα μπροστα την ημερα)  :-\  :'( ,αλλα ελπιζω μετα το διμηνο να εχει καπως βελτιωθει..... τουλαχιστον κατα 8 δευτερα λιγοτερο;;  8) ,ή ειμαι πολυ αισιοδοξος;;
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 02:17:44 μμ »
ναι πιο ομορφο με αυτο το λουρι, να πεσει τοσο πολυ ?λιγο δυσκολο.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:52:38 μμ »
Πόσο μπορει να διορθώσει σε δυο μήνες;
Απο 15δευτερα πόσο μπορεί να φτάσει;
Αυτο με εχει ψιλοαπογοητευσει.... Το B-42 GMT καινουριο,εφευγε 7sec,το speedy εφευγε 4sec ,το fortis flieger 4,5sec έμενε πισω,... Αυτο γιατι φευγει τοσο πολυ;.... Μηπως δεν τα τεστάρουν αρκετά και γιαυτό πέφτει το κόστος; ή μηπως δεν βάζουν τις καλες ΕΤΑ,.... που δεν θελω να το πιστεψω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 04:58:16 μμ »
η sinn φοραει στα ρολογια της εκδοσεις ΕΤΑ top ,εαν εστελνες μαιλ σε μια εταιρεια θα σου λεγε πανω κατω "ειναι ενα μηχανικο ρολοι χωρις cosc και μπορει να τρεχει απο - χ δευτερα εως +ψ δευτερα".πολυ απλα εαν θες το πας για ρυθμισμα,οι μηχανες ειναι οκ ;) απλα αρυθμιστες ,εισουν τυχερος με τα αλλα σου ρολογια ,πολυ απλο ;)

Απο 15δευτερα πόσο μπορεί να φτάσει;

+8 που λες δεν θα φτασει,αντε να πεσει ενα η δυο,η ρυθμιση ειναι κατι που πολυ συχνα κανουν οι κατοχοι αυτοματων ρολογιων,ειναι μεσα στα πλαισια να εισαι κατοχος ενος μηχανικου ρολογιου
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 11, 2008, 05:03:29 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 06:46:45 μμ »
'Ολα παίζουν ρόλο, απο τη χρήση του και σε ποιό χέρι το φοράς, μέχρι το πόσο καλά εφάπτεται πάνω στο χέρι σου!
Για το εργοστάσιο ισχύει ότι προανάφερε ο george ορθότατα. Επίσης > 8" θεωρείται αποδεκτό ως μη COSC, ενώ σε περίπτωση < ή = 8" είναι μέσα στα μέτρα COSC κι ας μην έχει πιστοποίηση.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 08:47:19 μμ »
πάρα πολύ ωραίο ρολόι,έχω όμως την εντύπωση πως ο καρπός σου "σηκώνει" μεγαλύτερο μέγεθος κάσας  ;) ....να γεμίσει που λέει κι ο φίλος μου ο Απόστολος (Αkatsim)  :-*
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 10:10:27 μμ »
chronometris φιλε εξαισιο το ρολογι σου και οντως με το λουρακι αυτο δειχνει
ελπιζω να μπορεσεις με ενα καλο τεχνιτη να το ρυθμισεις σωστα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 11:42:14 μμ »
 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια

Ξερετε τι ειναι για ενα χρονομετρη ,να εχει εργαλειο που να χανει 15 δευτερα  :'( ....... μιλαμε για βασανιστηριο......και που να το παω να το ρυθμισουν ..... μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να το βαλουν πανω σε παγκο και να το σουρουν,ασε που αμα δεν εχουν τον καταλληλο εξολκεα ...... ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω, ...... και να το στειλω πισω για "ευθυγραμμιση" θα μου στοιχισει ο κουκος αηδονι.

Εσεις τι λετε, πισω στον chronomaster ή στην sinn με την καρτα του chronomaster; νομιζω για σερβις πρεπει να σταλει στα κεντρικα ασχετως απο που αγοραστηκε ετσι δεν ειναι;... και ποσο λετε να στοιχισει η ρυθμιση στα 5 δευτερα;

Οσο για το μεγεθος,.... το συνηθισα.Αν εβγαινε 42αρη δεν θα παιζοταν με τιποτα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 11, 2008, 11:55:47 μμ »
οχι μπορει να γινει και εδω ,ενας καλος ρολογας θα στο ρυθμισει και θα στο βαλει για  μια η δυο μερες σε αυτο το μηχανημα που κανει μια προσομοιωση της κινησης του χεριου σου για να δει τι χρονο κραταει και εαν θελει νεα ρυθμιση.μπορει κα να μην το κανει αλλα οκ  ;D

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 05:58:18 μμ »
O Neil έτσι κι αλλιώς θα σου πει να το στείλεις στο εργοστάσιο.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δεκέμβριος 12, 2008, 09:16:26 μμ »
O Neil έτσι κι αλλιώς θα σου πει να το στείλεις στο εργοστάσιο.

Εχουμε εικονα του ποσο περιπου θα στοιχισει κατι τετοιο; ...... απο χθες μεχρι σημερα ετρεξε 13 δευτερα και το επομενο 6ωρο 3 δευτερα  :-* , ενω το Fortis τo τελευταιο 11ωρο ..... δεν εχει χασει τιποτα  :-k .Μου φαινεται πως "τα πηρε" που το παρατησα για το καντραν του sinn και παει να γινει τρελο cosc  :D ,... αααα, κατι δεν παει καλα.

Ασχετο, ποιος μπορει να πει τι φοραει ο Λεβεντης του x-factor ,τωρα στον Αντεννα;

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δεκέμβριος 13, 2008, 03:05:31 μμ »
  Εχουμε εικονα του ποσο περιπου θα στοιχισει κατι τετοιο;

Αναλόγως, αν είναι μέσα σε εγγύηση, μπορεί και τίποτα. Μόνον τα μεταφορικά νομίζω. Αν όχι, δεν ξέρω πόσο.