Αποστολέας Θέμα: Αγορα Sinn watch  (Αναγνώστηκε 38499 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
Απ: Αγορα Sinn watch
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 01:34:30 πμ »
Το ελληνικό EMS που ανήκει στα ΕΛΤΑ έχει ιχνηλάτηση αποστολής. Τις προάλλες μου στάλθηκε πακέτο από ΗΠΑ με USPS EMS και το παρακολουθούσα όταν ήρθε Ελλάδα από το ελληνικό EMS. Μετά πήρα και τηλέφωνο και συνεννοήθηκα για την παράδοση.

Κι εγώ που περιμένω από Σιγκαπούρη, παρακολουθώ το track number  που δώσανε με την παραγγελία και μάλιστα μεσάνυχτα Παρασκευής μου έδειξε ότι...

Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2008 11:06:21 μμ     `     `     `     `
ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Αντικείμενα σε Συσκευασία

Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2008 11:22:43 μμ    `    `    `    `
ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Αποστολή Συσκευασίας

Ρε μπας και;;;;;
ΕΛΠΙΖΩ!!! Τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούν(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Τί άλλο μπορώ να κάνω άλλωστε...
Νεότερα...μόλις έχω νεότερα...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 01:35:50 πμ »
sinn αγορασες?εαν ναι ποιο?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 07:15:34 πμ »
Mπαα! Μάλλον κάτι πιο value for money!  ;)

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 07:26:28 πμ »
επειδη το θεμα ειναι Αγορα Sinn watch !!

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 11:32:46 πμ »
 Καλημερα σας

Απο τις φωτος που παρεθεσε σε προηγουμενα ποστς ο George_ υπαρχει μια διαφορα στα καντραν.

Θα ηθελα να ρωτησω τους ειδικους ,σε ακριβα κομματια της Sinn υπαρχει ουγια " swiss made" ,ακομα και στο πρωτο 356 που παρεθεσε σε φωτο ο George_ ,στην επομενη φωτο ομως το ιδιο ρολοι αλλα και οσα εχω δει στο νετ, δεν εχουν τετοια σημανση.

......υποπτο, αλλα και παλι με τοσα που εχω διαβασει δεν μπορω να αμφισβητησω την εταιρια, ομως δεν θα επρεπε να ειχε προελευση κατασκευης; Ή μονο τα κατασκευης σε Ελβετικο εδαφος ,περνουν αυτη την ενδειξη;
 Μηπως εχει σημανση στο 6 στο προφιλ της κασας; Παντως ουτε πισω στο καπακι εχει καποια ενδειξη τοπου κατασκευης.
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 12:18:58 μμ »
Τα Ζινν είναι made in Germany.

Φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 02:05:55 μμ »
Τα Ζινν είναι made in Germany.

Φιλικά
Δημήτρης

Το γνωριζω ,οπως και αλλα πολυ δυνατα Γερμανικα  που ομως η ουγια γραφει "made in Germany" . Δες εδω http://www.longislandwatch.com/images/Junkers/Junkers_6270-2/6270-2.jpg
 Ενω αυτο,που ειναι της ιδιας εταιριας δεν γραφει.   ??? http://i126.photobucket.com/albums/p99/ledbetterphoto/junkers2.jpg
  Καλα ουτε τα Hanhart  :-[ http://xtrooper.net/Hanhart-Junkers2.jpg ομως αν θυμαμαι το γραφουν πισω.

Μηπως εχει να κανει με τον χαρακτηρα του ρολογιου;
  Κοιτα αυτο το 356 με swiss made http://www.geocities.jp/tokeihakase/sinn1.jpg και κοιτα και αυτο http://www.watcharama.com/revimages/356frs.jpg περιεργα πραγματα.Εκτος κι αν ισχυει αυτο που διαβασα εδω μεσα ,οτι παλαιοτερα το εργοστασιο ηταν Ελβετια και μετα μετακινηθηκε Germany;
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 03:29:34 μμ »
sinn αγορασες?εαν ναι ποιο?

Το Dievas Vintage (http://www.gnomonwatches.com/DievasVintageKampfschwimmerS.html).
Απλά ανέφερα για τη διαδικασία αποστολής μέσω συστημένου ταχυδρομείου, το οποίο παρεπιπτόντως είναι μούρλια!!!!!!

Ζήτω τα ΕΛΤΑ! (αλήθεια λέω...)

Λεπτομέρειες στο σχετικό θέμα...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοέμβριος 26, 2008, 09:32:31 μμ »
-Ρε παιδια απο εχθες το εστειλε  και το track number μεσω του συστηματος ανιχνευσης μου λεει απο χθες :
   "Your International item, posted on 25/11/08 with reference ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  is being processed for delivery abroad."

Αυτο σημαινει οτι δεν εχει ξεκινησει ακομα ή οτι ειναι στο δρομο και μολις πιασει Βενιζελο; ή ταχυδρομειο; ,θα ειδοποιει οτι εφτασε;

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοέμβριος 27, 2008, 06:47:51 πμ »
Σημαίνει πως παραλήφθηκε από το ταχυδρομείο, πέρασε το νούμερο στο σύστημα, και ξεκίνησε διαδικασία αποστολής. Αργότερα θα εμφανίσει από ποιο αεροδρόμιο αναχώρησε, σε ποιο έφτασε, κλπ.
Χαλαρά, όλα θα πάνε καλά!

Φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοέμβριος 27, 2008, 12:02:47 μμ »

Παράθεση
Σημαίνει πως παραλήφθηκε από το ταχυδρομείο, πέρασε το νούμερο στο σύστημα, και ξεκίνησε διαδικασία αποστολής. Αργότερα θα εμφανίσει από ποιο αεροδρόμιο αναχώρησε, σε ποιο έφτασε, κλπ.
Χαλαρά, όλα θα πάνε καλά!

Σ'ευχαριστω για την υποστηριξη,αλλα οταν δεν εισαι μυημενος .... καταλαβαινεις.

Σημερα το πρωι πηρα τηλ τα ΕΛΤΑ και στο δικο τους συστημα (οπως μου ειπαν ειναι ειδικο συστημα και βλεπουν αμεσα οποιαδηποτε μεταβολη) ,εδειχνε οτι ειχε παει στο αεροδρομιο για αναχωρηση και οτι σημερα θα ειναι στην αποθηκη των ελτα στον Βενιζελο,.... ενω σε μενα το tracking του royal mail ελεγε τα προχθεσινα.

Πριν πεντε λεπτα που ξανακοιταξα εδειχνε αυτο :
 "Your item, posted on 25/11/08 with reference ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE. "
 Οπως λες και συ περιμενα να ειναι αναλυτικη η αναφορα ,αλλα μαλλον δεν...

Οποιος εχει εμπειρια απο τετοια κολπα, με αυτα τα δεδομενα υπαρχει περιπτωση να το παρω αυριο;

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοέμβριος 27, 2008, 04:29:50 μμ »
Χαλαρά!
Μία μέρα πάνω, μία μέρα κάτω, θα φτάσει και σε 'σένα.

Φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 10:50:06 μμ »
   Κυριοι καλησπερα σας και καλο μηνα.

Δεν ξερω για σας ,παντως για μενα μπηκε καλα.Πρωι πρωι ο ταχυδρομος μου εκανε ποδαρικο.

Το εργαλειο φυσαει.Ειναι μεν μικρο αλλα δεν το καταλαβαινεις,εχει κατι .... πως να το πω ,... και σου γεμιζει το χερι.Εχει πολυ εντονες λευκες ενδειξεις ,που πανω στο μαυρο καντραν κανουν δυνατη αντιθεση, δηλαδη το κοιτας και σου φωναζει την ωρα.
 Καποια στιγμη μετανιωσα που δεν παρηγγειλα το 757,αλλα τωρα που το ειδα δεν μετανιωνω δραμι.Εχει και ομορφη κασα, που οι φωτος στο νετ την αδικουν.
 Εντυπωση μου εκανε και η αισθηση που εχεις κατα την αλλαγη ημερας και ημερομηνιας,... πιο καλη απο του fortis.
 Τωρα το μονο που μενει ειναι να τσεκαρω τι ακριβεια κραταει.

Αρνητικο ,το σκληρο μεν ομορφο δε λουρακι του,αλλα και το deployant glasp ,που δεν ειναι τυπου κλιπς ,οπως του fortis αλλα εχει βιδα μου την σφιγγεις με κατσαβιδι στην τρυπα που θελεις  :'(

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση στο θεμα μου και ευχομαι σε ολους απο ενα καινουριο ρολοι για τα Χριστουγεννα.

Αν τα καταφερω θα ποσταρω και φωτος.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:00:11 μμ »
με γεια!

δειχνει μεγαλο γιατι ειναι πιο παχυ,εχει ογκο

τωρα θα βαλεις ενα  review ελπιζω ;D

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 11:12:43 μμ »
Μεγεια μεγεια!!!
Θελουμε φωτο ομως,και μια διπλα στο Fortis!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 03, 2008, 11:05:57 μμ »
 Καλησπερα σας

Υπαρχει καποιο κολπο για να βαλεις φωτο; ... προσπαθω καμια εβδομαδα να κανω επισυναψη ,οπως λεει κατω κατω ,αλλα μπλοκαρει.Κανω ρισαιζ 800χ600 100kb αρχειο ,αλλα ουτε αυτο το επισυναπτει.Βγαζει φακελος αποστολης γεματος  ???  >:( .

Παρεμπιπτοντως με το Sinn ....... sinnιαριστηκα. Απαιχτο την νυχτα,...το ειχα αποθημενο να μην μπορω να χρονομετρησω την νυχτα.Το ιδιο απαιχτο την νυχτα ειναι και το speedmaster.
 Το fortis ειναι διακριτο αλλα οχι οσο το sinn.Για χρονομετρηση ,.... αστο καλυτερα,μονο με φακο.
 Το μονο που χαλαει λιγο την εικονα ειναι το ακρυλικο κρυσταλο ,που λειτουργει σαν φακος και σε μεγαλες γωνιες θεασης παραμορφωνει το καντραν και αντανακλα το φως.Με ζαφειρι αντιρεφλεξ θα ηταν τελειο.
 Εχω συνηθισει στο αντιρεφλεκτιβ  κρυσταλο του fortis flieger που μπορεις να δεις καντραν απο 170 μοιρες ανετα,... αλλα το B-42 gmt δεν το παλευε κανενα σ'αυτο τον τομεα.

Ειναι λιγο βιαστικο,...για τις δικες μου ανοχες αρκετα θα ελεγα  :'( 16-17 δευτ. την ημερα.Αλλα οπως λεει στο μανιουαλ ,θελει 8 βδομαδες για να σταθεροποιηθει.
 Το καντραν του ειναι 32χιλ., εναντι 34χιλ του Fortis (αλλα με κρυσταλο 36χιλ.) και 34χιλ του speedy και ειναι φτιαγμενο με προτυπα οργανου.
 Παρα το μικρο καντραν,το μαρκαρισμα των χαρακτηρων ειναι τετοιο ωστε να απολαμβανει ο οφθαλμος να κοιτα την ωρα.
 Η κασα του sinn ειναι ματ σατινε και δειχνει στρατιωτικου υφους ποιοτικης κατασκευης,ενω του fortis ειναι σε σχεση με του sinn γυαλιστερη ,κατι που παραπεμπει περισσοτερο σε σπορ πολυτελειας ρολοι.Ενω του speedy ειναι τελειως κυριλλε κασα ,πολυ καλα φινιρισμενη,που πας αερα και γαμπρος.

Αυτα το λιγα για την ωρα και αμα μπορει καποιος να με βοηθησει να βαλω καμια δεκαρια φωτος των 100kb θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερων.

φιλικα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 03, 2008, 11:08:22 μμ »
foto!foto!
εχεις πμ

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 01:38:11 πμ »
Καλοφόρετο! Όσο για το κρύσταλλο, πρέπει να πούμε ότι στο συγκεκριμένο τύπο πάει καλύτερα το ακριλικό, διότι έτσι αναδεικνύεται περισσότερο ως κλασσικό αεροπορικό ρολόι. :up:
μόλις πάνω από τη θάλασσα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 11:20:45 πμ »
 Για να δουμε θα δειξει τιποτα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 04, 2008, 11:39:01 πμ από chronometris »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 11:48:04 πμ »
 Παρτε να'χετε  ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 04, 2008, 11:55:55 πμ από chronometris »