Αποστολέας Θέμα: Αγορα Sinn watch  (Αναγνώστηκε 38467 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
Αγορα Sinn watch
« στις: Νοέμβριος 20, 2008, 08:21:57 μμ »
 Καλησπερα στην ομαδα.

Αφου το φερα απο δω το φερα απο κει,αποφασισα να χτυπησω το Sinn 356 flieger απο το www.chronomaster.co.uk.

-Καντε αν θελετε ενα σχολιο για την επιλογη και παρακαλω καποιον που εχει εμπειρια απο αγορα μεσω ιντερνετ,ή και απο το συγκεκριμενο καταστημα( ειναι εμπιστο; ) και αν μπορει να με καθοδηγησει στο ποιον τροπο να επιλεξω και πως να ολοκληρωσω την συναλλαγη  για καλυτερο και γρηγοροτερο αποτελεσμα. Δεν εχω κανει αλλη φορα αγορα απο νετ και εχω μια επιφυλαξη.

-Εχω καρτα αλλα εχασα τον κωδικο ενεργοποιησης της,οποτε πρεπει να περιμενω νεο σε καμια 7αρια εργασιμες,.... φεξε μου και γλυστρησα,μεχρι τοτε θα μου'χει περασει,.... στη βραση κολλαει το σιδερο.
 Εκτος απο καρτα δεχεται και : "Orders can be accepted with payment by cheque, cashiers cheque, bank transfers, PayPal or credit card (Visa MasterCard or Switch/Solo) or Western Union"

Επικοινωνησα με το καταστημα εχθες και υπαρχει διαθεσιμοτητα,...Απαντησε γρηγορα και πολυ ευγενικα,ενα + αυτο,ή ετσι κανουν παντα;.... συνηθως ποσες μερες περνει για να φτασει στην Ελλαδα; Το ρωτησα αυτο αλλα δεν εκανε αναφορα,παρα μονο οτι θα στοιχισει 14 λιρες η ασφαλισμενη αποστολη.

Να'στε καλα απαντες

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 21, 2008, 01:14:34 πμ από chronometris »
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα απο Chronomaster.co.uk
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 08:33:34 μμ »
δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο καταστημα αν κ υπαρχει χρονια τωρα στο διαδικτυο....γενικα μην τουσ φοβασαι τους αγγλοσαξονες....
τωρα περι αποστολης το Royal Mail/Parcel force (βρετανικο ΕΛΤΑ) σε ασφαλιζει μεχρι 500 βρετανικες λιρες κ γενικα ειναι αξιοπιστο κ γρηγορο .....
αν θες σουπερ γρηγορα ρωτα τον να στο στειλει με DHL h opoia allh αξιοπιστη κουριερ!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 08:35:53 μμ »
Καλησπερα στην ομαδα.

Αφου το φερα απο δω το φερα απο κει,αποφασισα να χτυπησω το Sinn 356 flieger απο το www.chronomaster.co.uk.

-Καντε αν θελετε ενα σχολιο για την επιλογη και παρακαλω καποιον που εχει εμπειρια απο αγορα μεσω ιντερνετ,ή και απο το συγκεκριμενο καταστημα( ειναι εμπιστο; ) και αν μπορει να με καθοδηγησει στο ποιον τροπο να επιλεξω και πως να ολοκληρωσω την συναλλαγη  για καλυτερο και γρηγοροτερο αποτελεσμα. Δεν εχω κανει αλλη φορα αγορα απο νετ και εχω μια επιφυλαξη.

-Εχω καρτα αλλα εχασα τον κωδικο ενεργοποιησης της,οποτε πρεπει να περιμενω νεο σε καμια 7αρια εργασιμες,.... φεξε μου και γλυστρησα,μεχρι τοτε θα μου'χει περασει,.... στη βραση κολλαει το σιδερο.
 Εκτος απο καρτα δεχεται και : "Orders can be accepted with payment by cheque, cashiers cheque, bank transfers, PayPal or credit card (Visa MasterCard or Switch/Solo) or Western Union"

Επικοινωνησα με το καταστημα εχθες και υπαρχει διαθεσιμοτητα,...Απαντησε γρηγορα και πολυ ευγενικα,ενα + αυτο,ή ετσι κανουν παντα;.... συνηθως ποσες μερες περνει για να φτασει στην Ελλαδα; Το ρωτησα αυτο αλλα δεν εκανε αναφορα,παρα μονο οτι θα στοιχισει 14 λιρες η ασφαλισμενη αποστολη.

Να'στε καλα απαντες

το καταστημα ειναι πολυ γνωστο και αξιοπιστο
η πιο ασφαλη μεθοδο ειναι μεσω paypal οπου δεν χρειαζεται καρτα μιας και μπορεις να το συνδεσεις με τραπεζικο λογαριασμο
απο Αγγλια τα δεματα ερχονται σε 2 εργασιμες μερες

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 09:26:20 μμ »
 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
 Δηλαδη τον αριθμο λογαριασμου της καρτας μπορω να τον συνδεσω με το paypal χωρις να δωσω τον αριθμο καρτας και οταν με το καλο την ενεργοποιησω να βαλω και αυτη;

Αν δεν τα καταφερω μεσω paypal, απο τους αλλους τροπους ποιος ειναι ασφαλης, γρηγορος και με τα μικροτερα εξοδα;

Αν π.χ το παραγγειλω αυριο το πρωι πως θα εξελιχθει η συναλλαγη,δηλαδη ποσο θα παρει για να μεταφερθουν τα χρηματα στο λογαριασμο του και μετα θα μου στειλει μηνυμα οτι ειμαστε ΟΚ; Ή θα λαβω μεσω email καποια φορμα απο μερια του με αναφορα ολοκληρωσης της αγορας και λεπτομερειες του χρονου παραλαβης;
 Δηλαδη την διαδικασια της ονλαιν συναλλαγης περιληπτικα,για να μην με φαει η αγωνια ,μιας και δεν ξερω πως γινεται.

Αντε αλλη μια ρε παιδια μπας και ξετελματωσω  :-\ .

Δεν μου ειπατε, το ρολογακι λεει;.... ή ειναι σαν τα αλλα;  :D

----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος tonelef

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 09:54:25 μμ »
Με Paypal και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορείς αν κάτι πάει στραβά (που δε το νομίζω) να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω μέσω Paypal. Τη συγκεκριμένη εταιρία δεν τη γνωρίζω αλλά μου φαίνεται νόμιμη... με διεύθυνση κτλ. Καλή τύχη και περιμένουμε φωτογραφίες μόλις το πάρεις.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 10:24:50 μμ »
αλλαξε τιτλο στο θεμα σε παρακαλω

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 10:29:43 μμ »
O Neil (Chronomaster) είναι καιρό στο χώρο, κι εγώ απο αυτόν αγόρασα το 756 ;)
μόλις πάνω από τη θάλασσα

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορα Sinn watch
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 10:56:24 μμ »
αλλαξε τιτλο στο θεμα σε παρακαλω

Την εκανα την μαμακια μου κυριε εποπτα. Να με συγχωρειτε. Ηθελα να επικεντρωσω στο συγκεκριμενο καταστημα.

Υπαρχει τροπος απο μερους μου να το μετακινησω; Αν οχι διεγραψε το,γιατι οτι και να του κανω του θεματος η ουσια του προυπαρχει στο "αγορα online"

Συμπαθατε με  :'(

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 05:51:17 μμ »
O Neil (Chronomaster) είναι καιρό στο χώρο, κι εγώ απο αυτόν αγόρασα το 756 ;)

Σημερα εστειλα το χρημα αλλα δεν μου ξεκαθαρισε με ποια εταιρεια μεταφορας θα το παραλαβω.
 Κατι για post office insured shipping μου ελεγε,.... δηλαδη με το ταχυδρομειο ασφαλισμενο θα ερθει;

Αν δεν βαριεσαι ,μιας και εχεις αγορασει και εσυ απο κει ,μου περιγραφεις την διαδικασια της παραλαβης;

Αν το στειλει οπως μου γραφει με το ταχυδρομειο ,θα μου στειλει και τον αριθμο αποστολης, για να δω ποτε θα φτασει μεσω καποιου σαιτ παρακολουθησης των αποστολων ή θα περιμενω ειδοποιηση απο το εδω ταχυδρομειο, οταν φτασει το δεμα ,να παω να το παραλαβω;

Θα σκασω την βδομαδα που μας ερχεται απο το αγχος,.... Οταν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια ... και εχεις δωσει και το μισο δωρο Χριστουγεννων προκαταβολικα .... :-[

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 05:58:44 μμ »
μην ανησυχεις    ολα καλα θα πανε.....αν ειναι ασφαλισμενο ολα οκ.
αν στο εχει στειλει με royal mail zita tracking  reference number....good luck!!!
http://www.royalmail.com/portal/rm/personal?pageId=tab_track_rm&catId=500185&mediaId=83900761
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 06:45:06 μμ »
Φυσικα εχεις υπ οψιν σου οτι ειναι λιγο μικρουλι με τα σημερινα δεδομενα 38mm.
Βεβαια καμμια φορα το μεγεθος ξεγελαει το ματι,αλλα αν δεν το χεις δει απο κοντα...
Με την αποστολη δε νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα,το καταστημα ειναι απ τα πλεον σοβαρα στην Ευρωπη...

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 08:04:04 μμ »
Φυσικα εχεις υπ οψιν σου οτι ειναι λιγο μικρουλι με τα σημερινα δεδομενα 38mm.
Βεβαια καμμια φορα το μεγεθος ξεγελαει το ματι,αλλα αν δεν το χεις δει απο κοντα...
Με την αποστολη δε νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα,το καταστημα ειναι απ τα πλεον σοβαρα στην Ευρωπη...

Εδω ειμαστε,... εχω ξεροσταλιασει για ενα σχολιο για το ρολοι και κανενας σας δεν μπαινει στον κοπο.

Ξερεις τι εχω τραβηξει μεχρι να το αποφασισω;.... αχμχμχμ,.. δουλεψαν τα παχυμετρα και οι μεζουρες υπερωριες.

Εαν δεχθουμε απο τα λεγομενα των ειδικων (κι εσυ μεσα) οτι ειναι πολυ σοβαρη εταιρεια,τοτε τα μεγεθη ειναι σωστα μεχρι δεκατο του χιλ/στου.

Οποτε απο τα ονλαιν χαρακτηριστικα του επισημου σαιτ,ειναι 38,5 διαμετρος  χωρις την κορωνα και 46 χιλ/στα απο τις ακρες των αφτιων συγκρατησης λουριου-μπρασελε ,αλλα στον chronomaster αναφερει και ενα πολυ σημαντικο μεγεθος για μενα, αυτο της διαμετρου του κρυσταλου του καντραν,που ειναι ....35 ολοκληρα χιλ/στα  ;D .

Το 38,5 της κασας ειναι λιγο ζορι,αλλα αν το καντραν ειναι 35 ,ειμαι αρχοντας,την στιγμη μαλιστα που το moonwatch εχει κρυσταλο 34,5 χιλ/στα και κασα 42αρα και απο ευκρινεια "δερνει" ,παρα το hesalite....ειμαι οκ

Εδω και μια εβδομαδα εχω κατεβασει οτι κυκλοφορει στο νετ απο κοντινο πλανο του 356 και αν ειναι το μεγεθος του κρυσταλου του καντραν 35αρι ,η εικονα θα ειναι αριστη (καιρος εγγυς γαρ,.... την αλλη εβδομαδα θα ξερουμε)

Το Fortis flieger chrono που φοραω τωρα ,εχει 40αρα κασα,36αρι κρυσταλο και οπως φαινεται απο πανω το καντραν βρισκεται στη βαση ενος κωνου που ξεκινα με διαμετρο 35 (οπου πατα πανω το ζαφειρι) και καταληγει στο καντραν 33 χιλ/στα,οποτε αν ειναι πραγματικο το μεγεθος του κρυσταλου του 356 ,που αναφερουν τα σαιτ ,στην χειροτερη θα εχω το μεγεθος καντραν του fortis.

Αλλα και λαθος να ειναι το μεγεθος ,εχει και γ--ω τα καντραν.... απλο και πολυ πληροφοριακο,φωναζει οργανο απο μακρια.
Προσπαθω να εντοπισω τι ειναι αυτο που μου δινει αυτη τη αισθηση και καταληγω στην εντονη βαφη ολων των υποδιαιρεσεων και των δεικτων ,με τις υποδιαιρεσεις των λεπτων να εχουν το μηκος και το παχος στη βελτιστη αναλογια .Τι να πω .... να ειναι οφθαλμαπατη,... ε τοτε λεω μ-----ες.

Κοιτουσα παραλληλα και το 757,λογω 43αρας κασας και διπλης επιστρωσης ζαφειριου αλλα και περισσοτερης τεχνολογιας,ομως κατι με ενοχλουσε στην απεικονιση του καντραν ..... δεν ξερω με ζαλιζαν τα subdials στο σημειο που ειναι τοποθετημενα μπερδεμενα με το μεγαλο 12 και το 6 και οι εντονες υποδιαιρεσεις των λεπτων ,αλλα και οι εντονες υποδιαιρεσεις των subdials ,.... προσωπικα οπως φαινεται στις φωτο και ειδα και απ'αυτο αρκετες , με κουραζε μετα απο καποια ωρα ,ενω το 356 οσο και να το κοιτουσα ενοιωθα μια ανακουφιση .....γιατρε μου, μηπως να αλλαξω χαπια  :D

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 08:40:19 μμ »
Βλεπω οτι το χεις ψαξει τοσο πολυ,οποτε δε μπορει,θα σου κατσει καλα στο χερι :D
Οπως λες το πιθανοτερο να δειχνει μεγαλυτερο απ οτι ειναι γιατι αν κρινω απ τις φωτο ολη η ''φατσα'' του ειναι το καντραν κι αν και το fortis σου ειναι κι αυτο 40αρι δε θα δεις σπουδαια διαφορα στο μεγεθος.
Περιμενουμε και τις σχετικες επιβεβαιωτικες φωτο οταν ερθει με το καλο ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 09:48:54 μμ »
Κοιτα .. και να φαινεται μικρο,αυτο που περιμενω εγω ειναι η καθαροτητα ,.. η αμεση και ξεκουραστη αντιληψη της ενδειξης.

Π.χ το 103 που το κοιτουσα και αυτο, σε μπερδευει ,γιατι παρα το οτι ειναι 41χιλ. ,,στην πραγματικοτητα ειναι ιδιο καντραν με το 356 βαζοντας ομως και την περιστρεφομενη στεφανη με τις υποδιαιρεσεις στην μικρη κασα,το παραφορτωνει με αποτελεσμα ,παντα απο τις φωτο που εχω δει,να μην μπορεις να επικεντρωθεις ξεκουραστα στις ενδειξεις του καντραν,συν του οτι ειναι και απαστραπτουσα η κασα, .... παντα προσωπικες εκτιμησεις.

Υ.Γ τι γινεται ,... δεν μπορω να κανω επισυναψη φωτο;  ??? 41kb ειναι 300χ400

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 21, 2008, 11:33:21 μμ »
Εδω ειμαστε,... εχω ξεροσταλιασει για ενα σχολιο για το ρολοι και κανενας σας δεν μπαινει στον κοπο.

καλα το πας!ετσι εκανα καποτε και γω !κατεληξα να αγορασω 3 σινν,προσεχε! ;D

.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 05:57:15 πμ »
 Αυτο το Sinn 157  George_,ειναι καθαρο αεροδιαστημικο.Μοτερ με μετακαυστηρα lemania,σασι τιτανιου,κοντερ χρονογραφου στα κοκκινα,..... μονο οι βοηθητικες δεξαμενες καυσημου του λειπουν,για να υπερπηδησει την ατμοσφαιρα.  :D Πλακα κανω, .... κορυφαιο πιλοτικο ,που αμα εμπαινε σε πιο προχωρημενη απο κοψιμο κασα ,για τα σημερινα δεδομενα ,δεν θα παιζοταν ουτε εκτος εδρας.

Υ.Γ
Παράθεση
καλα το πας!ετσι εκανα καποτε και γω !κατεληξα να αγορασω 3 σινν,προσεχε!

"Οξυγονο" να εχουμε  8) ..... και χαλαλι τους,... μιας και ειναι "οργανα απεικονισης του χρονου" !!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2008, 06:05:24 πμ από chronometris »

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 08:00:03 πμ »
Καλώς να το δεχθείς.
Το 356 είναι καλή επιλογή.
Το κατάστημα είναι πολύ καλό και όλα θα πάνε καλά.
Δεν κατάλαβα με ποιο τρόπο έστειλες τα χρήματα.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 08:05:49 πμ »
Σημερα εστειλα το χρημα αλλα δεν μου ξεκαθαρισε με ποια εταιρεια μεταφορας θα το παραλαβω.
 Κατι για post office insured shipping μου ελεγε,.... δηλαδη με το ταχυδρομειο ασφαλισμενο θα ερθει;

Αν δεν βαριεσαι ,μιας και εχεις αγορασει και εσυ απο κει ,μου περιγραφεις την διαδικασια της παραλαβης;

Αν το στειλει οπως μου γραφει με το ταχυδρομειο ,θα μου στειλει και τον αριθμο αποστολης, για να δω ποτε θα φτασει μεσω καποιου σαιτ παρακολουθησης των αποστολων ή θα περιμενω ειδοποιηση απο το εδω ταχυδρομειο, οταν φτασει το δεμα ,να παω να το παραλαβω;

Θα σκασω την βδομαδα που μας ερχεται απο το αγχος,.... Οταν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια ... και εχεις δωσει και το μισο δωρο Χριστουγεννων προκαταβολικα .... :-[

Όλα καλά θα πάνε. Αλλά δεν γνώριζες απο πριν αν θα έρθει ασφαλισμένο το ρολόϊ; Διότι έτσι κι αλλιώς, πληρώνεις και τη μεταφορά!
Το 356 είναι ένα απο τα πιό κλασσικά μοντέλα της εταιρίας, αλλά και για άλλες εταιρίες που βγάζουν αεροπορικού τύπου ρολόγια συνομολογούν σε αυτό.
Ποιό πήρες όμως; Το καθαρόαιμο με το ακρυλλικό υαλί ή το εκσυγχρονισμένο απο ζαφείρι;
Το δικό μου παρέλαβα στην πόρτα μου. Όσο για το άγχος, μα αυτή είναι η ομορφία της αναμονής, μα όταν δεις το ρολόϊ, θα γίνει ωραία ανάμνηση. ;)
μόλις πάνω από τη θάλασσα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 03:40:22 μμ »
 Κυριοι ,.... να'στε καλα και πολυ καλημερα.

Ο mr Neil μου ανεφερε για επισημο ταχυδρομειο, ασφαλισμενο και με χρεωσε ενα εξοδο αποστολης 14 λιρες.
Προφανως το κρατικο ταχυδρομειο θα εννοει,... που σημαινει οτι θα ερθει στο δικο μας το "διαμαντι" και ..... κατσε τωρα για να το συλλαβω,θα μου το φερει ο ταχυδρομος στο σπιτι  :smt082 ..... μηπως να περιμενω για σιγουρα τον :smt111 .

:offtopic Την αλληλογραφια την πεταει στο πλατυσκαλο και αν δεν το παρουμε χαμπαρι γρηγορα ,... την περνουμε κατουρημενη..... ολα τα κατοικιδια της γειτονιας στην πορτα μου ξεροσταλιαζουν.Εκτος αυτου δεν ειμαστε παντα σπιτι,εχουμε και δουλειες.

Πρεπει με καποιον τροπο να αντιληφθω εγκαιρα τον ερχομο του πακετου στο εδω ταχυδρομειο ,ωστε να παω απο κει επιτοπου.Γιατι ο ταχυδρομος μπορει να το πεταξει απο το μηχανακι στην πορτα και να το παρω εξαρτηματα,... και μετα θα τον παω :axe: μεχρι την Αγγλια.  :offtopic

Το τεμαχιο που παρηγγειλα,ειναι το original και μαζι αγορασα και την μπουκλα,γιατι με τα λουρια ειδα κι αποειδα ... και ιδιως με της Fortis στραμπουλιξα το χερι μου στο λυσε-δεσε,ασε που ειναι και κοντα,... Μπουκλα στεγνα χωρις δευτερη κουβεντα.

Η αγορα εγινε με τραπεζικη μεταφορα,... αλλο κολπο κι αυτο με τις τραπεζες μας. Και προμηθεια και εξοδα αποστολης λογω μετατροπης συναλλαγματος.
 Ειπα  του Neil να πληρωσω σε ευρω,αλλα μου εδωσε την τιμη σε λιρες,χωρις να αναφερει,αν δεχεται ή δεν δεχεται ευρω. Ετσι γινεται ή υπαρχει "παραθυρακι";; ... εκτος αυτου,την στιγμη της αγορας συναλλαγματος εγω επιτοπου ονλαιν απο bloomberg,επερνα 0,84 ευρω την λιρα και αυτοι μου την χρεωσαν 0,825 και ενω τους το δειχνω επι τοπου ,μου λεει εμεις τοσο πουλαμε.... Μας δουλευουν κανονικα και με τον νομο.

Εχω βρει ομως,. :-[.... μια αποκαλυπτικη φωτο που με κανει να "μαζευομαι" ,οσων αφορουν τις παραπανω θεωριες μου  και φοβαμαι οτι θα λαχταρησω.Αν εμφανιζεται η φωτο (1) ,εγω ειχα το τριτο απο αριστερα ,τωρα φοραω το δευτερο και το πρωτο δειχνει χμχμχμ,.... πολυ μικρο.
 και μια σε προφιλ (φωτο 2),τεραστια διαφορα σε παχος.....
 Και μονο του το sinn (φωτο 3)
  -Off topic- Ασχετο με το sinn ,το Fortis flieger chrono ..... ειναι εργαλειο και απο αυτες τις φωτο παρα του οτι ειναι 40χιλ εχει μεγαλυτερο καντραν απο το Β-42 ,το ειχα διαπιστωσει οταν τα ειχα και τα δυο. Ετσι αβιαστα μπορω να πω οτι ειναι (αποψη μου) πιο πιλοτικο,οπως διακρινετε και στις φωτο.
 1.-Παραταξη μαχης http://www.flickr.com/photos/bucksharp/444541396
 2.-Προφιλ www.flickr.com/photos/bucksharp/444545821
 3.-Sinn 356 flieger http://www.flickr.com/photos/bucksharp/382765593/
     Sinn 356 μαχημο http://www.watcharoo.co.uk/revimages/356fr.jpg
     Sinn 356 ολα τα λεφτα http://img139.imageshack.us/img139/2051/35682suq06brchenhz5.jpg και τα μυαλα στα καγκελαhttp://img145.imageshack.us/img145/3681/356854rt40pi5.jpg
     Αυτο να ειναι με ζαφειρι; http://farm1.static.flickr.com/137/393222996_b359ab8030.jpg?v=0
   Αλα Ομεγα moon http://www.sinn-uhren.info/resources/356Laurin$26Klement.jpg
  Και εδω http://blogimg.goo.ne.jp/user_image/7d/f1/7976d5e1d5a2e964a3e355e778d3ce2b.jpg
 Και εδω http://www.sinn-uhren.info/resources/356-og-flieger_Pic.jpg για πολλα G
 και με μπασελε http://www.watchbuys.com/store/pc/catalog/sinn356acrylicbracelet_2002_detail.jpg
 Εδω ειναι σκετο παλαβωμα http://img95.imageshack.us/img95/1446/img1528yy6.jpg ,μαζι με το τεμαχιο δωρο και ενα FA-5 ή F-104 ..... για τον κηπο,.... οπως μουσειο πολεμικης αεροποριας στο δελτα Φαληρου
 4. Fortis flieger chrono edition http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif χαρακιρι θα κανω,... να ειχε και διπλης επιστρωσης,οπως δικο μου απο πανω ( μικρη φωτο) με το καφε λουρακι!!....  8)
 5. Fortis B-42 pilot prohttp://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif

Υ.Γ.- Εαν οι φωτος ειναι μεγαλες πεστε μου να τις αφαιρεσω.... Περιμενω σχολια σας και μια γρηγορη συγκριση του Sinn356 με τα εικονιζομενα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 03:44:35 μμ »
καλα ολα αυτα τα ρολογια αλλα μια φωτο απο το 356 δεν εβαλες!