εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η τιμή,παντως τέτοια εποχή και με την οικονομική κρίση που υπάρχει ένα 20% είναι πολύ εύκολο θα έλεγα,ενώ το 25% έκπτωση δεν αποτελεί όνειρο απατηλό πια για το συγκεκριμένο ρολόι(πάντοτε για μετρητά μιλάμε),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάνω από 2 χιλ. (όπως είναι τα πραγματα τώρα ΔΕΝ θα τα έδινα) συνεπώς: 2χιλ.(τιμή super ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ με λίγο ψάξιμο),2.130ευρώ (έκπτωση 25% πολύ καλή),2.280 ευρώ(20% έκπτωση απλά καλή), οποιαδήποτε άλλη μικρότερη προσφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για εμένα ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (δεν αξίζει).Και μην μου πείτε "είναι εμπορικό" κομμάτι και κάτι τέτοια....φίλος δικηγόρος από πολύ επώνυμο κατάστημα στον ΠΕΙΡΑΙΑ αγόρασε το "εμπορικότερο" IWC της αγοράς αυτήν την στιγμή(μιλάω για το pilot-chrono ref.3717 με λουράκι σαν του μέλους μας nin) με έκπτωση 25% δηλαδή 2.700ευρώ από ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ με αποδειξεις προσωπικές κανονικά.............πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ πώς τα luxury items αυτήν την στιγμή είναι σε πολύ δελεαστικές τιμές,απλά λίγος χρόνος-ψάξιμο και θέληση απαιτούνται,όποιος έχει περίσσιο χρήμα αυτήν την στιγμή "χτυπάει" δυνατές εκπτώσεις από μαγαζιά,ενώ στην παράλληλη αγορά και ανάλογα την εταιρία και το μοντέλο υπάρχουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές-προτάσεις που αγγίζουν το 40%

για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΟΡΕΤΑ ρολόγια(ακούς warover έχω την εντύπωση πως βιάστηκες λιγάκι....ξέρεις εσύ

)