Αποστολέας Θέμα: Omega Seamaster Planet Ocean  (Αναγνώστηκε 10344 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ugz004

• Just Registered
    • Προφίλ
Omega Seamaster Planet Ocean
« στις: Νοέμβριος 12, 2008, 12:52:39 μμ »
Γεια σας παιδιά,

Είμαι νέος στο φόρουμ, θέλω να αγοράσω ρολόι και ειδικότερα το seamaster planet ocean http://www.omegawatches.com/index.php?id=557&details=1&ref=22015000&no_cache=1 είναι αυτό που έχω ξεχωρίσει.. Διάβασα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες στο φόρουμ για μηχανισμούς κτλ καα θα ήθελα τη γνώμη σας, και τι εναλλακτικό θα προτείνατε σε χαμηλότερη τιμή?

Η τιμή του είναι περίπου στα 2800 (καταλόγου), δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να το αγοράσω αλλά δε φαντάζομαι κάτω απο 2200...

Ευχαριστώ,

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Omega Seamaster Planet Ocean
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 12, 2008, 02:25:55 μμ »
Γεια σου φιλε.Αποψη μου μεινε στο ΡΟ πολυ καλο ρολοι εκτος κι αν το οικονομικο ειναι το θεμα.
Πιο προσιτα diver ρολογια που μου ρχονται στο μυαλο,τα παρακατω...

Breitling Superocean Steelfish

sinn U1 Bracelet

Seiko Marinemaster300

Oris TT1

Και φυσικα Fortis,Doxa,Hamilton βγαζουν καλα καταδυτικου τυπου ρολογια..

Αποσυνδεδεμένος manosdas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 15, 2008, 02:30:36 μμ »
πολυ καλη κινηση φιλε μου, σκεφτομαι να το παρω τις επομενες μερες κι εγω αλλα μια απορια εχω, ποια ειναι η διαφορα αυτου απο το BIG-SIZE? σκεφτομαι να το παρω με το δερματινο λουρακι εγω :-)

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 15, 2008, 04:07:56 μμ »
Η διαφορά είναι στο κάσωμα το ένα είναι 42μμ και το άλλο 44-45μμ.

Φίλε eis (ή αλλοιώς σιδερένιο βουνό)εύστοχες όπως πάντα προτάσεις
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος ugz004

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 17, 2008, 04:33:10 μμ »
ευχαριστώ παιδια.. Κανένα μαγαζί για να το πάρουμε πιο φθηνά?

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 17, 2008, 04:36:04 μμ »
πολυ ωραιαο ρολοι . Αν εχεις μεγαλο καρπο παρε το 45mm case size

Αποσυνδεδεμένος manosdas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 18, 2008, 05:19:33 μμ »
επικοινωνησα σημερα με την μπουτικ της ομεγκα κ μου ειπαν τιμη αντιπροσωπειας 2850€
σημερα ψαχνοντας στο διαδικτυο το βρηκα σε ενα site 2399€ με χαρτια γνησιοτητας, εγγυηση 2 ετων κτλ, υπαρχει περιπτωση να παιζει τπτ? 450€ πιο φτηνο λιγο υποπτο δεν ειναι? γιατι σκεφτομαι να το παρω απο κει, το site ειναι το www.e-men.gr μου κανει εντυπωση επισης γιατι σε ολα τα ρολογια που πουλαει εχει αισθητα πιο χαμηλες τιμες απο τις κανονικες, αν γνωριζει κανεις κατι σας παρακαλω ας ενημερωσει, ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 18, 2008, 05:48:54 μμ »
εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η τιμή,παντως τέτοια εποχή και με την οικονομική κρίση που υπάρχει ένα 20% είναι πολύ εύκολο θα έλεγα,ενώ το 25% έκπτωση δεν αποτελεί όνειρο απατηλό πια για το συγκεκριμένο ρολόι(πάντοτε για μετρητά μιλάμε),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάνω από 2 χιλ. (όπως είναι τα πραγματα τώρα ΔΕΝ θα τα έδινα) συνεπώς: 2χιλ.(τιμή super ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ με λίγο ψάξιμο),2.130ευρώ (έκπτωση 25% πολύ καλή),2.280 ευρώ(20% έκπτωση απλά καλή), οποιαδήποτε άλλη μικρότερη προσφορά  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για εμένα ΣΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (δεν αξίζει).Και μην μου πείτε "είναι εμπορικό" κομμάτι και κάτι τέτοια....φίλος δικηγόρος από πολύ επώνυμο κατάστημα στον ΠΕΙΡΑΙΑ αγόρασε το "εμπορικότερο" IWC της αγοράς αυτήν την στιγμή(μιλάω για το pilot-chrono ref.3717 με λουράκι σαν του μέλους μας nin) με έκπτωση 25% δηλαδή 2.700ευρώ από ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ με αποδειξεις προσωπικές κανονικά.............πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ πώς τα luxury items αυτήν την στιγμή είναι σε πολύ δελεαστικές τιμές,απλά λίγος χρόνος-ψάξιμο και θέληση απαιτούνται,όποιος έχει περίσσιο χρήμα αυτήν την στιγμή "χτυπάει" δυνατές εκπτώσεις από μαγαζιά,ενώ στην παράλληλη αγορά και ανάλογα την εταιρία και το μοντέλο υπάρχουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές-προτάσεις που αγγίζουν το 40%  :o για ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΦΟΡΕΤΑ ρολόγια(ακούς warover  έχω την εντύπωση πως βιάστηκες λιγάκι....ξέρεις εσύ  ::))
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 19, 2008, 10:07:03 πμ »
Καλημερα. Παρε τηλ στο 210 7210074 και ζητα τον Βαγγελη. Πες του οτι θες το συγκεκριμενο ρολοι για αγορα μετροιτης και οτι εισαι φιλος του Νικου απο το φορουμ που εχει αγορασει τα 2 Ωμεγα (DeVille - Seamaster). Πιστευω οτι θα σου κανει ενα 22% εως 25%. Ειναι επισημος αντιπροσωπος της Ωμεγα στο Παγκρατι  και πολυ σωστος επαγγελματιας.

έχεις δίκιο NILAZ το ποστ σου ΕΙΝΑΙ ΟΚ, κεκτημένη ταχύτητα βλέπεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 19, 2008, 02:28:40 μμ από Nanagno »
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 19, 2008, 12:46:12 μμ »
Δεν καταλαβα το λαθος μου. Ισως να εχω χασει καποια καινουργια rules.

Καποια στιγμη ειχα ρωτησει εαν μπορω να δωσω ονομα και τηλεφωνο μαγαζιου και το ειχα δωσει. Μιλαω για το καταστημα στην Αμφιαλη. Το ιδιο εκανα και εδω. Εχουμε μια καλη εμπειρια απο ενα καταστημα και θεωρω οτι ο σκοπος του φορουμ ειναι να την μοιραζομαστε. Δεν εδωσα καμια τιμη. Ουτε ξερω ποσο μπορει να αγορασει ο φιλος μας το ρολοι του σημερα. Απλα τον βοηθησα να βρει ισως μια καλυτερη τιμη απο επισημο αντιπροσωπο. 

Φιλικα παντα ισως να εκανα λαθος. Δεν θα ξαναγινει.
Νικος

Αποσυνδεδεμένος kavas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 03:01:03 μμ »
Η τιμη για το po σε 42 η 45.5 ειναι η ιδια και ειναι 2760 και οχι 2850.Εχω βρει 20% και 25% εκπτωση αλλα νομιζω οτι ΤΩΡΑ ειναι η σειρα του καταναλωτη και θα ψαξω και για περισσοτερη εκπτωση.Αλλωστε το περιθωρια που εχουνε οι καταστηματαρχες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ(φτανουν και το 45%) αναλογα την εταιρεια,οποτε ενα 30% εκπτωση δινει στον καταστηματαρχη 15% κερδος το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση φτανει τα 414ευρω!(απο ενα κομματι)
Ας ριξουνε τις τιμες η ας κλεισουνε τα μαγαζια τους

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 03:09:36 μμ »
Η τιμη για το po σε 42 η 45.5 ειναι η ιδια και ειναι 2760 και οχι 2850.Εχω βρει 20% και 25% εκπτωση αλλα νομιζω οτι ΤΩΡΑ ειναι η σειρα του καταναλωτη και θα ψαξω και για περισσοτερη εκπτωση.Αλλωστε το περιθωρια που εχουνε οι καταστηματαρχες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ(φτανουν και το 45%) αναλογα την εταιρεια,οποτε ενα 30% εκπτωση δινει στον καταστηματαρχη 15% κερδος το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση φτανει τα 414ευρω!(απο ενα κομματι)
Ας ριξουνε τις τιμες η ας κλεισουνε τα μαγαζια τους
:smt023
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 04:01:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 04:51:29 μμ »
Ωραιες φωτο......Και  μου μπει στο ματι τελευταια το συγκεκριμενο.......
Ουτε επιτηδες να μου το κανατε.... ;D

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 29, 2010, 12:49:36 μμ »
Παιδιά,

ενδιαφέρομαι για το Planet Ocean, πάρχει κάποιο μαγαζί που μπορείται να προτείνεται? Μήπως γνωρίζεται και τιμές καταλόγου?
Ευχαριστώ!
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry